yÖNETİCİ YOKMU konuya bakacak!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Federal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

yÖNETİCİ YOKMU konuya bakacak!!

Mesaj gönderen Federal »

Bİ YÖNETİCİ YOKMU BU KONU İLE İLGİLENECEK!!

Selam..saygı değer yönetici arkadaşlar bundan kaç ay önce oyun içerisinde karakterlerim soyuldu ve bende savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum ve dosya hazırlayıp sobe editörlerine ulaştıracaz dediler ve 1 ay geçti aradan savcılığa gidip sordum bana dediler dosyanız çoktan yollandı size cevap verilmedimi diye..ve bende size mail attım lakin bana hazır cevap yolladınız bumu sizin YÖNETİCİLİĞİNİZ 24 yaşındayım çocuk değiliz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz..bu 10.mail olacak ama cevap hep aynı hazır mail atıyosunuz..lütfen en kısa zamanda konuyu aydınlatırsanız memnun olurum..soyulan karakterlerimin ismi forumdada var burayada yazayım..IIxFeDeRaLxII ve Xsonsavaşçı iki karakterim soyulmuştu..lütfen hazır mail değilde kendiniz bi cevap yazın..eşyalarımı geri almakj istiyom..Teşekkürler..
IIxFeDeRaLxII Federall

"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: yÖNETİCİ YOKMU konuya bakacak!!

Mesaj gönderen Melodrama »

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

Bilginize... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Melodrama yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

Sana mı kaldı forum kurallarını hatırlatmak kardeşim ya. Adamın derdi ne sen neyle uğraşıyosun.

Konuyu açan kardeşe de ; savcılıktan sobee'ye gönderilen evrakların yasal bi geri dönüş süresi vardır. Yanı sana geri dönüş yapmaları için yasalarca belirlenmiş (iş günü) olarak bir süre vardır. Tanıdık bir avukatın varsa bu konuyla ilgili bilgi al. Geçmiş olsun tekrar.
Resim
Kullanıcı avatarı
McK1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen McK1907 »

Melodrama yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

Yakında arkadaşı rehber seçerler ondan sonra Forum Moderatörü sonra Game Master Sonrada Develooper olur.Çok yakında.
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

Böyle Özenti Çocukları Sevmiyorum :twisted:

'' O Olduğun Gibi Görün Ya Da Göründüğün Gibi Ol ''

Lafı Bunlara Tam Uyuyor. :!: