Sercan aslanım sana tepkiler büyük. Dur seni savunacam ben merak etme.
Şimdi bu büyük tepkili arkadaşlar, başta Gökhancım.
Başlığa bakın ne diyor ?
"DÜN YİNE TILSIMDA 200 MADUR"
Sonra da yazılanı tekrar bi okuyalım bakalım;
izhar yazdı:
100 YAKIN ARZ 100 YAKIN LODS ETKINLIĞI BEKLIYORDU
Her iki tarafta da 100 kişi olduğu söylenmiş. Yani bu yazıdan o anlaşılır değil mi ?
100'e yakın Arz, 100'e yakın Lodos demiş.
He ama işin şöyle de bir ucu var (etkinlik hakkında bilgim yok) eğer etkinlik bir odada yapılmışsa Kadir dışardakileri de katarak bir sayı vermiş olabilir.
Herkes sakin olsun yani. [/b]
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Dışarıdakileri toplasan bile 200 kişi etmez,ufak atın sadece Ayrıca etkinlik iptal olunca dışarıda kalanların ne maduriyeti var, içeri girmediniz zaten iksir kazanamayacaksınız Dışarıdakilere dokunan birşey yok yani sakin olun.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Sizle Kadir'in şahane Türkçe'sini masaya yatırıp ne anlama geldiğini tartışmayacağım ama; arkadaşımız rakamlara takılıyor. Ortada önceden duyurulmuş bir etkinliğin iptali var açıksa söylemek gerekirse büyük yada küçük mağduriyet söz konusu. Altı üstü etkinlik iptal edilmiş diyeceksiniz ama; Kadir'e göre kendisi mağdur edilmiş.Yukarda eleştirdiğim rehber takımı üyesi hala sayılara rakamlara takılmakta ısrar ediyor.
Sayılara rakamlara takılmakta ısrar etmiyorum. Etkinlik iptal olmuşsa dışarıdakiler mağdur olmaz zaten içeri giremeyip ödül kazanma şansları olmadığı için. İçeridekilerin çoğu da tanıdık, haksız kazanç olacağına etkinlik iptal olsun daha iyi diyorlar. Etkinliğe girememiş ve ödül kazanma hakkı olmayan birinin bu konuyu açması saçma,içeri girip de mağdur oldum dese anlarım.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.