EVET DUN ETKINLIK İÇİN TOPLANAN BENIM GÖRDUĞUM KADARIYLA
100 YAKIN ARZ 100 YAKIN LODS ETKINLIĞI BEKLIYORDU
ve ne olduysa etkınlık ıptal oldu
sebebini sordum gm ye cevap yok
bız yol savaşa gıtcektık onun için ıptal ettık etkınlıkte gıttı yol savaşda
DÜN YİNE TILSIMDA 200 MADUR
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
DÜN YİNE TILSIMDA 200 MADUR
kanunixxbaşkan
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Re: DÜN YİNE TILSIMDA 200 MADUR
100 arz 100 lodos mümkün değil 6 kişilik gruplardan 15 adet alınsa 90 kişi olur, Arz ve lodos toplam 30 grup alınması gerek bol keseden atmayalım lütfen 
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı
SpyderFreak yazdı:100 arz 100 lodos mümkün değil 6 kişilik gruplardan 15 adet alınsa 90 kişi olur, Arz ve lodos toplam 30 grup alınması gerek bol keseden atmayalım lütfen
İmza düzenlendi.
-
- Acemi Savaşçı
etkinlikçi şahciyanın lodos olması dışında bişey olmadı 
Bende ordaydım arzdım.Brhn adlı #@!? yan char soktu aslında brhn lodos arz charını soktu kesmek icin arzlarda bunu gorup isyan ettiler.sonra cıktışar
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
bu burhanın arz çarının adı ney kı =?Kophaciii yazdı:Bende ordaydım arzdım.Brhn adlı #@!? yan char soktu aslında brhn lodos arz charını soktu kesmek icin arzlarda bunu gorup isyan ettiler.sonra cıktışar
kanunixxbaşkan
-
- FareAdam Düşmanı
Dikkatini çekerim 100 yakın diyor. Güzel Türkçe'miz ile 100'e yakın demek istemiş.SpyderFreak yazdı:100 arz 100 lodos mümkün değil 6 kişilik gruplardan 15 adet alınsa 90 kişi olur, Arz ve lodos toplam 30 grup alınması gerek bol keseden atmayalım lütfen
Bu arada şu çok dikkat çekici bu rehber takımı yönetime yaranmak için nereleri takip edip nerelerden laf üretip yönetime yaranırız diye aranıyorlar.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
yilmaz3062 yazdı:Dikkatini çekerim 100 yakın diyor. Güzel Türkçe'miz ile 100'e yakın demek istemiş.SpyderFreak yazdı:100 arz 100 lodos mümkün değil 6 kişilik gruplardan 15 adet alınsa 90 kişi olur, Arz ve lodos toplam 30 grup alınması gerek bol keseden atmayalım lütfen
Bu arada şu çok dikkat çekici bu rehber takımı yönetime yaranmak için nereleri takip edip nerelerden laf üretip yönetime yaranırız diye aranıyorlar.
Valla Aynen katiliyorum görüsüne arkadasin. Yahu simdiye kadar Yönetime isyan edenler nedense rehber forum sözcüsü olunca birden yönetimci olmaya baslamis. O arkadaslar bundan önce kopyala yapistir yapmayin adam gibi cevap verin derlerdi ama simdi kendileri öyle olmus.Tabi hepsi degil bir kaci bunuda belirtim, Bu sekilde herkesi suclamis olmayalim.
Bu arada Kanuni ilk defa benim görüsüm dogru bir denimyapmis ama bazilari yanlis anlamis. Etkinlik yapilamayinca sadece iceri alinacakkadar oyuncumu madur oluyor yoksa Bütün etkinligi bekleyen oyuncularmi ?? Sonucda herkes bekledi ve her bekleyen Magdur olmusdur. Bu benim görüsümdür . Hayirli Ramazanlar, iyi yorumlar.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
SpyderFreak yazdı:100 arz 100 lodos mümkün değil 6 kişilik gruplardan 15 adet alınsa 90 kişi olur, Arz ve lodos toplam 30 grup alınması gerek bol keseden atmayalım lütfen
Hakaret içerikli mesajınız düzenlendi. Hesabınız 1 günlüğüne kapatıldı.
PitbuLL
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez