alexandra
niye böyle bir isim koyduğumu sormayın aklıma bu gelmişti
BETADAKİLER BURAYA
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BETADAKİLER BURAYA
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
O değilde Elinde Gazap Yatağanı var gözüküyor elinde kütük var ne işGaDDaRs yazdı:Çok eski resimleri silmişim ama anı olması için elimde 300 tane bırakmışım
bir tane öyle bir toplu fotoğraf olsun diye bırakmışım.Bu topluluğun nedeni de ertesi günü şehit vermiştik yürüyüş yapmıştık. GüzeL günlerdi 2,5 sene mi vermiştim eskiden buna 2 sene sonra tekrar yükledim bi girdim arkadaş listesinden bir kişi açık çıktı. Sarmadı ama arada arkadaşlar çağırınca gireriz artık. Kasada da 500m bırakmışım![]()
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Azıcık dikkat edersen elinde kütük olanın başkası olduğunu anlarsın.streetart34 yazdı:O değilde Elinde Gazap Yatağanı var gözüküyor elinde kütük var ne işGaDDaRs yazdı:Çok eski resimleri silmişim ama anı olması için elimde 300 tane bırakmışım
bir tane öyle bir toplu fotoğraf olsun diye bırakmışım.Bu topluluğun nedeni de ertesi günü şehit vermiştik yürüyüş yapmıştık. GüzeL günlerdi 2,5 sene mi vermiştim eskiden buna 2 sene sonra tekrar yükledim bi girdim arkadaş listesinden bir kişi açık çıktı. Sarmadı ama arada arkadaşlar çağırınca gireriz artık. Kasada da 500m bırakmışım![]()
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
xTANIMSIZx yazdı:Beta Değilde eski oyuncu desek ?
Bknz : Gölge Haramileri üye listesi
wooooowww
bir varmış bir yokmuşum
streetart34 yazdı:O değilde Elinde Gazap Yatağanı var gözüküyor elinde kütük var ne işGaDDaRs yazdı:Çok eski resimleri silmişim ama anı olması için elimde 300 tane bırakmışım
evet ayrıca o kişi olsa ismi morla yazmazdı
Cehennemx yazdı:Herkes Betada ki Nicklerini Yazarsa Eski ANılarmızı TazelemiŞ Oluruz.
-
- Acemi Savaşçı
tek sunuculu dönemde eminönünde: coyote,mysterious,gizemli
daha sonra teşkilat açıldıgında : luis,XxXJACKALXxX, XxxJACKALxxX,XXxJACKALLxxX,Geceninyargıcı..
daha sonra teşkilat açıldıgında : luis,XxXJACKALXxX, XxxJACKALxxX,XXxJACKALLxxX,Geceninyargıcı..
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Karışmayın oynasın çocuk.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Tanıştırayım hemen...leviathan yazdı:senden başlayalım o zamanCehennemx yazdı:Herkes Betada ki Nicklerini Yazarsa Eski ANılarmızı TazelemiŞ Oluruz.![]()
CeHeNNeMxZeYNeP = Serhat Evren
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
Tamam şampiyonlar sakin bir an dalgınlığıma gelmişexxon yazdı:streetart34 yazdı:O değilde Elinde Gazap Yatağanı var gözüküyor elinde kütük var ne işGaDDaRs yazdı:Çok eski resimleri silmişim ama anı olması için elimde 300 tane bırakmışım
evet ayrıca o kişi olsa ismi morla yazmazdı