Malesef bizde gizli sorudur item kitlemedir tarzı bişeyler yok daha. Hesap güvenliği pamuk ipliğine bağlı. Bende soyuldum 2 ay önce ya oyunu bırakacaktım ya yeniden dizecektim üstümü. Yapacak bişey yok üzgünüm tekrar dizeceksin. Dİrek söylediğim için de kusura bakma.
Ben Tılsımdan OttomanWaRRioR. Bugün gece veya öğlene doğru 2 meran ve 2 kadimi eksik olan Ecel Getiren malzemelerim çalındı. Desteğe de mesaj attım. Ama yapabileceğim başka bir şey varmı onu sormak istiyorum. Varsa nedir?
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Bu bilgiler ile birlikte Destek Formu üzerinden Bildirim Tipi: Oyun Hatası seçerek başvuruda bulunabilirsiniz
Ben Tılsımdan OttomanWaRRioR. Bugün gece veya öğlene doğru 2 meran ve 2 kadimi eksik olan Ecel Getiren malzemelerim çalındı. Desteğe de mesaj attım. Ama yapabileceğim başka bir şey varmı onu sormak istiyorum. Varsa nedir?
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Bu bilgiler ile birlikte Destek Formu üzerinden Bildirim Tipi: Oyun Hatası seçerek başvuruda bulunabilirsiniz
Desteğe Oyun Hatası olarak mail attım. Bir de madenlerin geri gelip gelmeyeceği konusunda açıklama yaparsanız çok sevinirim.
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Su iç hehe :mrgreen: İnternet Cafe lerde Oyunlara girmeyin şifreyi kimseyle paylaşmayın hiç birşey olmaz siz Cafelerde herkezin onünde bak ecel üreticem derseniz bole olur hehe Üzüldüm:( :twisted:
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he
CaptainRpx yazdı:Beyler Sobee Size geri dönüştemi yapıo..
Ben en son 4 ay önce 1 mesaj yoolladım Bana hala geri dönmediler :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aynen banada hala geri dönücekler 2mail attım susturma için susturma açıldı hala cevap gelmedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sanırım en iyi cevap olmuş artık ikv de şerefini kaybetmiş insan kaynıyor (bakın argo kelime kullanmadım) nerede o eski ikv diyorum içimden kimse ne alaka demesin ama bu çalıntı olaylarının tek sorumlusu yönetim o son gelen güncelleme ile herkes paragöz oldu nerde 39 lwller :?
koştuğum bu yolda yarımı sonladım ve kocaman adama döndüm
sanma çok telaşlıyım, durgunum biraz, solgunum yüzüm, bitkinim ufaklık
sen de gel peşimden amma çok çalış
duvarda yazmaz her kural
yumruk yersin yılma kalk, dayan
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın