Selamun Aleyküm,
Ben Tılsımdan OttomanWaRRioR. Bugün gece veya öğlene doğru 2 meran ve 2 kadimi eksik olan Ecel Getiren malzemelerim çalındı. Desteğe de mesaj attım. Ama yapabileceğim başka bir şey varmı onu sormak istiyorum. Varsa nedir?
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Ecel Malzemem Çalındı Ne Yapabilirim?
Ecel Malzemem Çalındı Ne Yapabilirim?
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Klan: Lodos
Re: Ecel Malzemem Çalındı Ne Yapabilirim?
Yusuf, benimde Anka'da full ecel malzemem çalındı. Sadece kadimleri eksikti. İKV Destek'e mesaj attım. Ne yapabiliriz. Char kiminle alışveriş etmiş öğrenebilir miyiz ? falan diye. Gelen sonuç üzücüydü. Karakterinizin güvenliğinden yalnız siz sorumlusunuz , alışveriş bilgiside veremeyiz diye. Bence sen İKV Destek'ten ümidini kes charının şifresini kimler biliyordu onlarla bir görüş.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Benimde çalınmıştı.Desteğe mesaj attım. Gelen cevap :
Materyalleriniz geri aktarılmıştır.Birdaha buna benzer bir durumda aynı destekden faydalanamayacağınız için lütfen daha dikkatli olun.
Ertesi gün ejder malzemelerim hesabımdaydı.
Materyalleriniz geri aktarılmıştır.Birdaha buna benzer bir durumda aynı destekden faydalanamayacağınız için lütfen daha dikkatli olun.
Ertesi gün ejder malzemelerim hesabımdaydı.
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Geçmiş olsun.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı

Off off oruç başıma vurmuş su resmi koyuyosunxReNaRDox yazdı:Geçmiş olsun.
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: T C
O bakımdan hiç düşünmemiştimIxProMeTHeuSxI yazdı:Off off oruç başıma vurmuş su resmi koyuyosunxReNaRDox yazdı:Geçmiş olsun.
Soğuk mu o su

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı

xReNaRDox yazdı:O bakımdan hiç düşünmemiştimIxProMeTHeuSxI yazdı:Off off oruç başıma vurmuş su resmi koyuyosunxReNaRDox yazdı:Geçmiş olsun.
Soğuk mu o su
soğuk değil diyim de işin içinden çıkayım
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Geçmiş olsun.Bahsedildiği gibi hesabının güvenliğinden sadece sen sorumlusun.Herhangi bir adli durum olmadığı sürece Sobee bu konuda yardım edemez.Ayrıca,konuya soğuk su fotoğrafı ekleyen rehber kişiye de yaptığı ayıbı hatırlatmak isterim.
2006-2013
- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı

Yoo benım hesabım sobee idi ve gayet güzel bir şekilde sapa sağlim geri aldım.izdirapgrafik yazdı:Geçmiş olsun.Bahsedildiği gibi hesabının güvenliğinden sadece sen sorumlusun.Herhangi bir adli durum olmadığı sürece Sobee bu konuda yardım edemez.Ayrıca,konuya soğuk su fotoğrafı ekleyen rehber kişiye de yaptığı ayıbı hatırlatmak isterim.
Arkadaşın dediği Sobee , Hesap olan Sobee değil.IxProMeTHeuSxI yazdı:Yoo benım hesabım sobee idi ve gayet güzel bir şekilde sapa sağlim geri aldım.izdirapgrafik yazdı:Geçmiş olsun.Bahsedildiği gibi hesabının güvenliğinden sadece sen sorumlusun.Herhangi bir adli durum olmadığı sürece Sobee bu konuda yardım edemez.Ayrıca,konuya soğuk su fotoğrafı ekleyen rehber kişiye de yaptığı ayıbı hatırlatmak isterim.
İstanbul kıyamet Vakti'ni kuran şirket olan Sobee
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]