Ne Yapacaklarını Şaşırdılar..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Ne Yapacaklarını Şaşırdılar..

Mesaj gönderen streetart34 »

Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ne Yapacaklarını Şaşırdılar..

Mesaj gönderen xFirelifex »

Adamlar grup bölgelerini daha hızlı bitirmemiz için yaptı her yenilikte niye şikayet ediyorsunuz?Kasa erişimi olmayan da grup bölgelerine girebiliyor merak etme.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

streetart34 yazdı:Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
Bir Yönetim yalakası daha.. Merak etme kasa erişimi olmadan da girildiğini biliyorum ama bu kadar belli etme yalakası olduğunu yönetimin. Adamlar kutuları sattırmak için yapıyor çabuk bıtırmemız onların ne yararına ?
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

streetart34 yazdı:
streetart34 yazdı:Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
Bir Yönetim yalakası daha.. Merak etme kasa erişimi olmadan da girildiğini biliyorum ama bu kadar belli etme yalakası olduğunu yönetimin. Adamlar kutuları sattırmak için yapıyor çabuk bıtırmemız onların ne yararına ?
Hâklısın; çünkü bu kutu'lar İKV-Derindeki Sır kadar hızlı gitmedi, Neden?
Çünkü hiçbir özelliği yoktu. Böyle bir şey olunca da kimse almaya yeltenmedi, tabi bunun sonucunda istenilen para kazanılamadı ve çareyi, bölgelerdeki Boss'ların gücünü azaltmakta buldular. Demek istemezdim; ama ne yazık ki, Eskiden çok üyeli zengin ve seviyeli bir oyun olan
ÜCRETSİZ üye olunabilen İKV şimdi; PARA yatırmayanın EZİK olacağı bir oyun hâline dönüyor ve döndü.

Sevgiler ve Saygılar.

[Buğrahan]Buqrahan İyi Forumlar, İyi Eğlenceler.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Jackhammer »

Firelife ye katılıyorum
Çemberlitaşla beraber gelen yeni kutulardan almamış biriyim ancak yapılan güncellemeyi tebrik ediyorum.
%10luk bir genel düşüşte var bunu da unutmayın.
Çemberlitaşa girdiğinde göreceksin ki savaşçıların neredeyse tümü bu kutudan almıştır puan yetersizliğinden.
Tabii ki büyücünün veya şifacılardan birer kişinin aldığını düşünürsek yaklaşık %30 luk bir düşüş yaşanacak.
Oyun artık gelişiyor bunu o kalın kafanıza sokun .
Bu adamlar bir yerden kazanacak bu parayı çok mu şikayet ediyorsunuz desteğe adam akıllı mesaj yazıp dükkandakitüm ürünlerde indirime gidilmesini isteyin.
Birde anlamadığım bir mevzu var yönetim yalakası nedir ? açıklar mısın yani yönetimin çıkardığı yeniliğe destek çıkınca neden suçlu olunuyor ?
Asiiixlider / LeqenDkiLLeR /Jackhammer
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

Alakayı kuralım hemen. Çemberlitaş'a sokabilcek kaç karakteriniz var ?

-3

- 3 x 30 = 90 TL.
Kullanıcı avatarı
gokhan307
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen gokhan307 »

Jackhammer yazdı:
Firelife ye katılıyorum
Çemberlitaşla beraber gelen yeni kutulardan almamış biriyim ancak yapılan güncellemeyi tebrik ediyorum.
Çemberlitaşa girdiğinde göreceksin ki savaşçıların neredeyse tümü bu kutudan almıştır puan yetersizliğinden.
Tabii ki büyücünün veya şifacılardan birer kişinin aldığını düşünürsek yaklaşık %30 luk bir düşüş yaşanacak.
Bu adamlar bir yerden kazanacak bu parayı çok mu şikayet ediyorsunuz desteğe adam akıllı mesaj yazıp dükkandakitüm ürünlerde indirime gidilmesini isteyin.
Birde anlamadığım bir mevzu var yönetim yalakası nedir ? açıklar mısın yani yönetimin çıkardığı yeniliğe destek çıkınca neden suçlu olunuyor ?
/alkış
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuzulisifa »

gokhan307 yazdı:
Jackhammer yazdı:
Firelife ye katılıyorum
/alkış
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HellBlazer »

Buqrahan yazdı:
streetart34 yazdı:
Hâklısın; çünkü bu kutu'lar İKV-Derindeki Sır kadar hızlı gitmedi, Neden?
Çünkü hiçbir özelliği yoktu. Böyle bir şey olunca da kimse almaya yeltenmedi, tabi bunun sonucunda istenilen para kazanılamadı ve çareyi, bölgelerdeki Boss'ların gücünü azaltmakta buldular. Demek istemezdim; ama ne yazık ki, Eskiden çok üyeli zengin ve seviyeli bir oyun olan
ÜCRETSİZ üye olunabilen İKV şimdi; PARA yatırmayanın EZİK olacağı bir oyun hâline dönüyor ve döndü.

Sevgiler ve Saygılar.

[Buğrahan]Buqrahan İyi Forumlar, İyi Eğlenceler.
Siz böyle saçmasapan yorumlarda bulundukça sadece etrafınızdaki insanların kafalarını karıştırabilirsiniz. Yorum yapmadan önce ne hakkında yorum yaptığını bilmek gerek bence! :evil:

İKV Çemberlitaş kutu alan biri olarak, bu kutu içeriğinin öncekinden kat be kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bir kere kocaman bir İKV haritası var. Onun için bile kutu alınır. Hele Kasa Erişim denen olay bambaşka birşey. Yıllardır çanta büyütülsün diye dert yanan biz İKV severler için adeta jest diyebilirim.

Hele DVD içeriği bambaşka birşey. İçindeki konsept çalışmalar web sitesinde bile yok!
Kullanıcı avatarı
kptm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kptm »

Jackhammer yazdı:
Firelife ye katılıyorum
Budur anlamıyor millet kafa basmıyor hehe :) :mrgreen: Alınan alınır peh :ugeek:
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön