Ne Yapacaklarını Şaşırdılar..
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ne Yapacaklarını Şaşırdılar..
Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ne Yapacaklarını Şaşırdılar..
Adamlar grup bölgelerini daha hızlı bitirmemiz için yaptı her yenilikte niye şikayet ediyorsunuz?Kasa erişimi olmayan da grup bölgelerine girebiliyor merak etme.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
Bir Yönetim yalakası daha.. Merak etme kasa erişimi olmadan da girildiğini biliyorum ama bu kadar belli etme yalakası olduğunu yönetimin. Adamlar kutuları sattırmak için yapıyor çabuk bıtırmemız onların ne yararına ?streetart34 yazdı:Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Hâklısın; çünkü bu kutu'lar İKV-Derindeki Sır kadar hızlı gitmedi, Neden?streetart34 yazdı:Bir Yönetim yalakası daha.. Merak etme kasa erişimi olmadan da girildiğini biliyorum ama bu kadar belli etme yalakası olduğunu yönetimin. Adamlar kutuları sattırmak için yapıyor çabuk bıtırmemız onların ne yararına ?streetart34 yazdı:Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
Çünkü hiçbir özelliği yoktu. Böyle bir şey olunca da kimse almaya yeltenmedi, tabi bunun sonucunda istenilen para kazanılamadı ve çareyi, bölgelerdeki Boss'ların gücünü azaltmakta buldular. Demek istemezdim; ama ne yazık ki, Eskiden çok üyeli zengin ve seviyeli bir oyun olan ÜCRETSİZ üye olunabilen İKV şimdi; PARA yatırmayanın EZİK olacağı bir oyun hâline dönüyor ve döndü.
Sevgiler ve Saygılar.
[Buğrahan]Buqrahan İyi Forumlar, İyi Eğlenceler.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Eminönü
Firelife ye katılıyorum
Çemberlitaşla beraber gelen yeni kutulardan almamış biriyim ancak yapılan güncellemeyi tebrik ediyorum.
%10luk bir genel düşüşte var bunu da unutmayın.
Çemberlitaşa girdiğinde göreceksin ki savaşçıların neredeyse tümü bu kutudan almıştır puan yetersizliğinden.
Tabii ki büyücünün veya şifacılardan birer kişinin aldığını düşünürsek yaklaşık %30 luk bir düşüş yaşanacak.
Oyun artık gelişiyor bunu o kalın kafanıza sokun .
Bu adamlar bir yerden kazanacak bu parayı çok mu şikayet ediyorsunuz desteğe adam akıllı mesaj yazıp dükkandakitüm ürünlerde indirime gidilmesini isteyin.
Birde anlamadığım bir mevzu var yönetim yalakası nedir ? açıklar mısın yani yönetimin çıkardığı yeniliğe destek çıkınca neden suçlu olunuyor ?
Asiiixlider / LeqenDkiLLeR /Jackhammer
Alakayı kuralım hemen. Çemberlitaş'a sokabilcek kaç karakteriniz var ?
-3
- 3 x 30 = 90 TL.
-3
- 3 x 30 = 90 TL.
/alkışJackhammer yazdı:
Firelife ye katılıyorum
Çemberlitaşla beraber gelen yeni kutulardan almamış biriyim ancak yapılan güncellemeyi tebrik ediyorum.
Çemberlitaşa girdiğinde göreceksin ki savaşçıların neredeyse tümü bu kutudan almıştır puan yetersizliğinden.
Tabii ki büyücünün veya şifacılardan birer kişinin aldığını düşünürsek yaklaşık %30 luk bir düşüş yaşanacak.
Bu adamlar bir yerden kazanacak bu parayı çok mu şikayet ediyorsunuz desteğe adam akıllı mesaj yazıp dükkandakitüm ürünlerde indirime gidilmesini isteyin.
Birde anlamadığım bir mevzu var yönetim yalakası nedir ? açıklar mısın yani yönetimin çıkardığı yeniliğe destek çıkınca neden suçlu olunuyor ?
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
gokhan307 yazdı:/alkışJackhammer yazdı:
Firelife ye katılıyorum
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
Siz böyle saçmasapan yorumlarda bulundukça sadece etrafınızdaki insanların kafalarını karıştırabilirsiniz. Yorum yapmadan önce ne hakkında yorum yaptığını bilmek gerek bence! :evil:Buqrahan yazdı:Hâklısın; çünkü bu kutu'lar İKV-Derindeki Sır kadar hızlı gitmedi, Neden?streetart34 yazdı:Bir Yönetim yalakası daha.. Merak etme kasa erişimi olmadan da girildiğini biliyorum ama bu kadar belli etme yalakası olduğunu yönetimin. Adamlar kutuları sattırmak için yapıyor çabuk bıtırmemız onların ne yararına ?streetart34 yazdı:Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
Çünkü hiçbir özelliği yoktu. Böyle bir şey olunca da kimse almaya yeltenmedi, tabi bunun sonucunda istenilen para kazanılamadı ve çareyi, bölgelerdeki Boss'ların gücünü azaltmakta buldular. Demek istemezdim; ama ne yazık ki, Eskiden çok üyeli zengin ve seviyeli bir oyun olan ÜCRETSİZ üye olunabilen İKV şimdi; PARA yatırmayanın EZİK olacağı bir oyun hâline dönüyor ve döndü.
Sevgiler ve Saygılar.
[Buğrahan]Buqrahan İyi Forumlar, İyi Eğlenceler.
İKV Çemberlitaş kutu alan biri olarak, bu kutu içeriğinin öncekinden kat be kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bir kere kocaman bir İKV haritası var. Onun için bile kutu alınır. Hele Kasa Erişim denen olay bambaşka birşey. Yıllardır çanta büyütülsün diye dert yanan biz İKV severler için adeta jest diyebilirim.
Hele DVD içeriği bambaşka birşey. İçindeki konsept çalışmalar web sitesinde bile yok!
Budur anlamıyor millet kafa basmıyor heheJackhammer yazdı:
Firelife ye katılıyorum
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he