ÇEMBERLİYE GİR Yol Savaşçısını Kes,GBMX i kes Düşü Düşe Mada
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Re: ÇEMBERLİYE GİR Yol Savaşçısını Kes,GBMX i kes Düşü Düşe Mada
Kesin senin cocuğundur. baksana hayatı yanmış
- clgnqenc
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Rebornthebest yazdı:Kaç defa girdinde bu kadar celallendin :?:
- Charismatic
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Ben böyle diyenleri anlamıyorum.Sevmiyosan girme kardeşim.Sana kimse gel demiyor.Düşebilirde düşmeyebilirde.Bukadar saatlerinizi veriyorsunuz ve mükafatınızı istiyorsunuz ama diğer kişileri düşün adamlar kaç kere girip saatlerini harcıyorlar ve yakınmıyorlar.Bunuda düşün.
- BIcisimYAKLASIYO
- İskele Babası
1.Kaç kez kestin?
2.Ben nedense hep 2.de birşey düşürdüm örn. kenan: fundi yüzük | junon: cent. zırh | yol: siyanür zırh
3.Zaten ilk veya 2. kesişte herşeyi verseler oyunun ne anlamı kalır siz bunu hayat memat meselesi yaparsanız akşama kadar çıkmazsanız tabi öyle söylersiniz.
2.Ben nedense hep 2.de birşey düşürdüm örn. kenan: fundi yüzük | junon: cent. zırh | yol: siyanür zırh
3.Zaten ilk veya 2. kesişte herşeyi verseler oyunun ne anlamı kalır siz bunu hayat memat meselesi yaparsanız akşama kadar çıkmazsanız tabi öyle söylersiniz.
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

Bence de şaheser düşme olasılığını yükseltmeleri lazım ben belki 30 defa yol savaşçısını kestim ama yine bir şey düşmedi benden daha fazlada kesene de düşmemiş. Çemberlitaş bölgesindedeki şaheser düşme olasılığını yükseltmeleri gerektiğine inanıyorum. Yada başka bir yöntem getirmeliler dediğiniz gibi siz 2 girişte düşürüyorsunuz bizde ne kadar denesek düşüremiyoruz yani bi adalet söz konusu değil bu bölgelerde. Bu önemli bir sorundur muhakak üzerinde düşünmelidirler.
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Sen madalyayada şükret sporcular o madalyayı alabilmek için canla başka mücaedele edıor D
>>>E F E <<<
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Rebornthebest yazdı:Kaç defa girdinde bu kadar celallendin :?:
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
BIcisimYAKLASIYO yazdı:1.Kaç kez kestin?
Valla ben kenanı en az 200 kez kestim Nucleus Kolye Alternator yüzük vermedi ,Junonu 150 kere kesmişimdir Nucleus yüzük zırh vermedi (Erkek büyücüme)
Yol savaşçısınıda bi 20 kere kesmişimdir sadece 1 tane galata sembolü