Vallaha arkadaşlar yazık vallaha o o kadar zaman harca insafsızca madalya düşsün..Hangi kitapta yazıyor emeğinin karşılığını almamak..Bunlar resmen bizle dalga geciyor alay ediyor ,esas onlar bizle oyun oynuyor.Kim olacak Tabiiki YÖNETİCi ler .İnsan evladı olsalar değerli bişe düşer herkese .maden düşürsünller değerli olarak bunudamı yapamıyorlar.
Kimin aklına sığıyor ya 3 saat 4 saat zaman harca eee madalya senin hakkın ...olcak şeymi ya..Bunların Alayına bi HAGA dansı .Allaha havale ediyorum..Veletleri
ÇEMBERLİYE GİR Yol Savaşçısını Kes,GBMX i kes Düşü Düşe Mada
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ÇEMBERLİYE GİR Yol Savaşçısını Kes,GBMX i kes Düşü Düşe Mada
Kaç defa girdinde bu kadar celallendin :?:
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Kaç kere girmek önemlimi ..Önemli olan emeğinin karşılığını almaktır boş boş kürek sallanmıyor..Çemberliye girme heveside kalmıyor...Böyle yaparak oyunu Pert ediyorlar...Bunların zerre kadar beyni çalışmıyor...Değerli maden düşürsünler insanın biraz morali olsa..oda yok..bunların alayı velet velet
Okumadım ama başlıktan madalya cıktıgı belli o senin şansızlıgınGENJORI yazdı:Vallaha arkadaşlar yazık vallaha o o kadar zaman harca insafsızca madalya düşsün..Hangi kitapta yazıyor emeğinin karşılığını almamak..Bunlar resmen bizle dalga geciyor alay ediyor ,esas onlar bizle oyun oynuyor.Kim olacak Tabiiki YÖNETİCi ler .İnsan evladı olsalar değerli bişe düşer herkese .maden düşürsünller değerli olarak bunudamı yapamıyorlar.
Kimin aklına sığıyor ya 3 saat 4 saat zaman harca eee madalya senin hakkın ...olcak şeymi ya..Bunların Alayına bi HAGA dansı .Allaha havale ediyorum..Veletleri
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
Kardeş sen sade 1 kere kesmişsin tabiki dusmez o zaman buyun oyunda tum itemler olurdu D Ben en az 30 kere 2 sinide kestim madalya dustu bn bile foruma konu acmıom sn acıosn
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kardeş ozaman sen emeğine değer vermiyorsun...giden saatleremi acıyacan yoksa düşmeyen itememi..yazık vallaha.Sen ozaman gir oyununa bak..saygılar
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
seni kim almıs gruba
zorunagidiyorsa girme cemberliye.. sıgınak için grup aramaya devam et
zorunagidiyorsa girme cemberliye.. sıgınak için grup aramaya devam et
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
Dur bakalım şampiyon daha bu ne ki 
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
BOSNASANCAK veledi yaran varsa yorul yazma..sana zorlamı yazdırıyoz...uza lan velet.
GENJORI yazdı:Vallaha arkadaşlar yazık vallaha o o kadar zaman harca insafsızca madalya düşsün..Hangi kitapta yazıyor emeğinin karşılığını almamak..Bunlar resmen bizle dalga geciyor alay ediyor ,esas onlar bizle oyun oynuyor.Kim olacak Tabiiki YÖNETİCi ler .İnsan evladı olsalar değerli bişe düşer herkese .maden düşürsünller değerli olarak bunudamı yapamıyorlar.