Kan Pıhtılaşması
Kan Pıhtılaşması
Evelki gece haberlerde 20 yaşında birinin ingilterede bilgisayar başında oyun oynarken öldü haberini gördüm 12 saat bilgisayara oturuyormuş kendimi onunla kıyasladımda bende ondan taş çatlasa 3 saat aşağı oturuyorum ve bu durum beni tedirgin ediyor . Benim gibi 9 10 saat bilgisayara oturan tandıklarım var gerek çevemde gerek oyunda Ve kendime bir karar aldım 2.30 saatte bi yarım saat evin içinde turlayacağım çünkü bu vaka uzun süre hareketsizlikten kaynaklanıyormuş sizede önerim budur. iyi formlar :idea:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Re: Kan Pıhtılaşması
Aslına bakarsan 2:30 saatte bir bile çok az gibi normal koşullarda yarım saatte bir insanın gözlerini 15 dk dinlendirmesi gerekiyormuş ama bunu yapıcak IKV oyunsucu ve oyun şartları nerede
... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Dün gece internette gezinirken haberi okudum.Otopsi sonucu uzun süre hareketsizlik sonucu oluşan damar tıkanıklıgıymış.Kalktım evin için hareketler yapmaya başladım.
Bizden ondan daha aşagı oturmuyoruz.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
zaten bir insan 10 saat nasıl oturabilir ki
ben de 10 saat oyun oynadığım vakit oluyor ama o süreçte en az 20 kere kalkıp mutfağa gidiyorum
şimdi ramazan olmasına rağmen gidiyorum sonra geri dönüyorum :lol: alışkanlık işte
ben de 10 saat oyun oynadığım vakit oluyor ama o süreçte en az 20 kere kalkıp mutfağa gidiyorum
şimdi ramazan olmasına rağmen gidiyorum sonra geri dönüyorum :lol: alışkanlık işte
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa