Gaffar Kesildi Ama ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
magduruye
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Gaffar Kesildi Ama ???

Mesaj gönderen magduruye »

Arkadaşlar bildğiniz üzere gaffar denen bir boss getirdiler şimdi millet foruma koyuyo kesimi ama isimleri açıklamıyo .Bazıları diyo isimler açıklanırsa "herşeyini alırlar " bunu demenizdeki kasıt ne şimdi biz kestik resimleri koyduk isimleri açıkladık herşeyimiz alıcaklarmı ? Neyi alıyolar gaffar kesimi yasak bişey mi ?
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Azap Süvarileri

Re: Gaffar Kesildi Ama ???

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

magduruye yazdı:Arkadaşlar bildğiniz üzere gaffar denen bir boss getirdiler şimdi millet foruma koyuyo kesimi ama isimleri açıklamıyo .Bazıları diyo isimler açıklanırsa "herşeyini alırlar " bunu demenizdeki kasıt ne şimdi biz kestik resimleri koyduk isimleri açıkladık herşeyimiz alıcaklarmı ? Neyi alıyolar gaffar kesimi yasak bişey mi ?
Kim Diyor Krdşim Onu :mrgreen: :mrgreen:
Sadece Gülerim O Lafa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Bence böyle bir şey yok ve olamaz arkadaşlar. Belki yönetim bir süre Gaffar'ı çok güçlü kılarak uğraşmamızı ve kesememizi istedi fakat böyle bir rezilliğin mevcut olduğunu sanmıyorum.
magduruye
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen magduruye »

Ben biyerde gördüm gaffar kesilmiş . Grupta Tatlısu diye biri varmış heralde oda TT miş gruptakılerın herşeyini almışlar elinden taktikler paylaşılmasın diye.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön