Gaffar Kesildi Ama ???
Gaffar Kesildi Ama ???
Arkadaşlar bildğiniz üzere gaffar denen bir boss getirdiler şimdi millet foruma koyuyo kesimi ama isimleri açıklamıyo .Bazıları diyo isimler açıklanırsa "herşeyini alırlar " bunu demenizdeki kasıt ne şimdi biz kestik resimleri koyduk isimleri açıkladık herşeyimiz alıcaklarmı ? Neyi alıyolar gaffar kesimi yasak bişey mi ?
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
Re: Gaffar Kesildi Ama ???
Kim Diyor Krdşim Onu :mrgreen: :mrgreen:magduruye yazdı:Arkadaşlar bildğiniz üzere gaffar denen bir boss getirdiler şimdi millet foruma koyuyo kesimi ama isimleri açıklamıyo .Bazıları diyo isimler açıklanırsa "herşeyini alırlar " bunu demenizdeki kasıt ne şimdi biz kestik resimleri koyduk isimleri açıkladık herşeyimiz alıcaklarmı ? Neyi alıyolar gaffar kesimi yasak bişey mi ?
Sadece Gülerim O Lafa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Bence böyle bir şey yok ve olamaz arkadaşlar. Belki yönetim bir süre Gaffar'ı çok güçlü kılarak uğraşmamızı ve kesememizi istedi fakat böyle bir rezilliğin mevcut olduğunu sanmıyorum.
Ben biyerde gördüm gaffar kesilmiş . Grupta Tatlısu diye biri varmış heralde oda TT miş gruptakılerın herşeyini almışlar elinden taktikler paylaşılmasın diye.