KARAKÜRKKKKK!!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
UucandepiIk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

KARAKÜRKKKKK!!!!

Mesaj gönderen UucandepiIk »

Arkadaşlar şuanda oyundayım ve görevimiz var karakürk lütfen bi Allah'ın kulu yardım etsin çok mu değerli madenler insalardan.Lütfen ya 15 dk nızı ayırsanız ölür müsünüz. hadi ltfen.
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . !
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: KARAKÜRKKKKK!!!!

Mesaj gönderen TOLGARDA »

UucandepiIk yazdı:Arkadaşlar şuanda oyundayım ve görevimiz var karakürk lütfen bi Allah'ın kulu yardım etsin çok mu değerli madenler insalardan.Lütfen ya 15 dk nızı ayırsanız ölür müsünüz. hadi ltfen.
Ok şimdi sorim belki gelirim ADIN NE (/f Ahmetyaşar)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
UucandepiIk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: KARAKÜRKKKKK!!!!

Mesaj gönderen UucandepiIk »

Kestik saol.Ayrıca gruptaki lvllerde şöyleydi:Kuşadalıxbora:46-PollYANA:49-Nataliax:37-Uçandepik:36-Hakandeniz:49-Svetlana:37 böle grupla kestik grupta 2 şifa vardı biri ben biride pollyana :D Gerisi ful savaşçıydı :) :)
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . !
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön