KARAKÜRKKKKK!!!!
- UucandepiIk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
KARAKÜRKKKKK!!!!
Arkadaşlar şuanda oyundayım ve görevimiz var karakürk lütfen bi Allah'ın kulu yardım etsin çok mu değerli madenler insalardan.Lütfen ya 15 dk nızı ayırsanız ölür müsünüz. hadi ltfen.
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . !
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Re: KARAKÜRKKKKK!!!!
Ok şimdi sorim belki gelirim ADIN NE (/f Ahmetyaşar)UucandepiIk yazdı:Arkadaşlar şuanda oyundayım ve görevimiz var karakürk lütfen bi Allah'ın kulu yardım etsin çok mu değerli madenler insalardan.Lütfen ya 15 dk nızı ayırsanız ölür müsünüz. hadi ltfen.
- UucandepiIk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: KARAKÜRKKKKK!!!!
Kestik saol.Ayrıca gruptaki lvllerde şöyleydi:Kuşadalıxbora:46-PollYANA:49-Nataliax:37-Uçandepik:36-Hakandeniz:49-Svetlana:37 böle grupla kestik grupta 2 şifa vardı biri ben biride pollyana
Gerisi ful savaşçıydı
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . !