Arkadaşlar bu Çemberlitaşta hakikaten bir sorun var ? Biliyorum herkes uzun sürmesinden şikayetçi fakat ben item düşmemesinden şikayetçiyim, kaç haftadır gunde en az 5 kez 3 karakterime Stuart kesiyorum yani Günde en az toplam 15 Stuart kesmiş oluyorum ve haftalardır böyle devam ediyorum elimde olanlar neler mi ?
Bıçak Sırtı Zırh
Siyanür Zırh
3 Adet Köşk madalyonu
9 tane reçete
sizce bu normal bi durum mu ? ben ve rutin grubumda aynı şekil kesıyoruz ve cogu zaman elımız boş dönüyoruz halbuki sunucuda 5 kez kesıpte tum savascı setlerını tamamlamıs arkadaslar var ( ceket pant sılah harıç) ..
Hesaplasak en az 450 Stuart kestım ve bu az bır rakam degıl ..
Netıceye gelırsek artık işin şansa baglı olmamaısını ıstıyorum emek verenın hakkını almasını ıstıyorum lutfen duyun sesımızı yonetım ..
not : bırcok kısı dıcektır 450 stuart nasıl , ben her stuart a en az 3 karakterımle gırıyorum yanı ortaklarımla ve her seferınde 100 de 50 şans benim hala düşmüyor ..
Çemberlitaş Düğümü
- MeGaxSHooT
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Çemberlitaş Düğümü
Bu konular bütün GB'ler için açılıyor fakat kimse bunu anlamıyor tamamen şans işi 59 Junon kesimi ve elimde tek bir zırh bile yok :? ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Aynı sorun Sığınak ve Miğrat'da da var. Bence öncelikli olarak bu bölgeleri düzeltmeleri gerekiyor.MeGaxSHooT yazdı:Arkadaşlar bu Çemberlitaşta hakikaten bir sorun var ? Biliyorum herkes uzun sürmesinden şikayetçi fakat ben item düşmemesinden şikayetçiyim, kaç haftadır gunde en az 5 kez 3 karakterime Stuart kesiyorum yani Günde en az toplam 15 Stuart kesmiş oluyorum ve haftalardır böyle devam ediyorum elimde olanlar neler mi ?
Bıçak Sırtı Zırh
Siyanür Zırh
3 Adet Köşk madalyonu
9 tane reçete
sizce bu normal bi durum mu ? ben ve rutin grubumda aynı şekil kesıyoruz ve cogu zaman elımız boş dönüyoruz halbuki sunucuda 5 kez kesıpte tum savascı setlerını tamamlamıs arkadaslar var ( ceket pant sılah harıç) ..
Netıceye gelırsek artık işin şansa baglı olmamaısını ıstıyorum emek verenın hakkını almasını ıstıyorum lutfen duyun sesımızı yonetım ..
not : bırcok kısı dıcektır 450 stuart nasıl , ben her stuart a en az 3 karakterımle gırıyorum yanı ortaklarımla ve her seferınde 100 de 50 şans benim hala düşmüyor ..
- Hunxkuheylan
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Melodrama yazdı:Bu konular bütün GB'ler için açılıyor fakat kimse bunu anlamıyor tamamen şans işi 59 Junon kesimi ve elimde tek bir zırh bile yok :? ... İyi Forumlar.
Bu Konularda Tamamen size Hak veriyorum fakat ben 108. junondan büyücüme zırh düşürdüm şifacımla 15 kez girdim ve 3 zırhıda aldım bunu kim nasıl izah edicek bilmiyorum ama bence hakikatten şans işi.
Gizlenmiş İçerikGöster
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
banada düşyor hep aynı 3 tane ruh döven eldiven 3 tane ruh döven zırh 2 tane taş kana tzırh 2 taş kanat zırh büyücü bomboş
Ayakabı hiç düşmyor zaten
Ayakabı hiç düşmyor zaten
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
MeGaxSHooT yazdı:Arkadaşlar bu Çemberlitaşta hakikaten bir sorun var ? Biliyorum herkes uzun sürmesinden şikayetçi fakat ben item düşmemesinden şikayetçiyim, kaç haftadır gunde en az 5 kez 3 karakterime Stuart kesiyorum yani Günde en az toplam 15 Stuart kesmiş oluyorum ve haftalardır böyle devam ediyorum elimde olanlar neler mi ?
Bıçak Sırtı Zırh
Siyanür Zırh
3 Adet Köşk madalyonu
9 tane reçete
Bence Halin Gayet İyi , Belki Senden Çok Daha Fazla Kestim.
Elimde 1 Tane Zırh Bile Yok ,
1-2 Köşk Madalyonu ..
3-4 Tane Reçete ,
Bana Göre Çok Ama Çok Şanslısın
Elimde 1 Tane Zırh Bile Yok ,
1-2 Köşk Madalyonu ..
3-4 Tane Reçete ,
Bana Göre Çok Ama Çok Şanslısın
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi