Çemberlitaş Düğümü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaxSHooT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Çemberlitaş Düğümü

Mesaj gönderen MeGaxSHooT »

Arkadaşlar bu Çemberlitaşta hakikaten bir sorun var ? Biliyorum herkes uzun sürmesinden şikayetçi fakat ben item düşmemesinden şikayetçiyim, kaç haftadır gunde en az 5 kez 3 karakterime Stuart kesiyorum yani Günde en az toplam 15 Stuart kesmiş oluyorum ve haftalardır böyle devam ediyorum elimde olanlar neler mi ?

Bıçak Sırtı Zırh
Siyanür Zırh
3 Adet Köşk madalyonu
9 tane reçete

sizce bu normal bi durum mu ? ben ve rutin grubumda aynı şekil kesıyoruz ve cogu zaman elımız boş dönüyoruz halbuki sunucuda 5 kez kesıpte tum savascı setlerını tamamlamıs arkadaslar var ( ceket pant sılah harıç) ..
Hesaplasak en az 450 Stuart kestım ve bu az bır rakam degıl ..

Netıceye gelırsek artık işin şansa baglı olmamaısını ıstıyorum emek verenın hakkını almasını ıstıyorum lutfen duyun sesımızı yonetım ..

not : bırcok kısı dıcektır 450 stuart nasıl , ben her stuart a en az 3 karakterımle gırıyorum yanı ortaklarımla ve her seferınde 100 de 50 şans benim hala düşmüyor ..
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: Çemberlitaş Düğümü

Mesaj gönderen Melodrama »

Bu konular bütün GB'ler için açılıyor fakat kimse bunu anlamıyor tamamen şans işi 59 Junon kesimi ve elimde tek bir zırh bile yok :? ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen streetart34 »

MeGaxSHooT yazdı:Arkadaşlar bu Çemberlitaşta hakikaten bir sorun var ? Biliyorum herkes uzun sürmesinden şikayetçi fakat ben item düşmemesinden şikayetçiyim, kaç haftadır gunde en az 5 kez 3 karakterime Stuart kesiyorum yani Günde en az toplam 15 Stuart kesmiş oluyorum ve haftalardır böyle devam ediyorum elimde olanlar neler mi ?

Bıçak Sırtı Zırh
Siyanür Zırh
3 Adet Köşk madalyonu
9 tane reçete

sizce bu normal bi durum mu ? ben ve rutin grubumda aynı şekil kesıyoruz ve cogu zaman elımız boş dönüyoruz halbuki sunucuda 5 kez kesıpte tum savascı setlerını tamamlamıs arkadaslar var ( ceket pant sılah harıç) ..

Netıceye gelırsek artık işin şansa baglı olmamaısını ıstıyorum emek verenın hakkını almasını ıstıyorum lutfen duyun sesımızı yonetım ..

not : bırcok kısı dıcektır 450 stuart nasıl , ben her stuart a en az 3 karakterımle gırıyorum yanı ortaklarımla ve her seferınde 100 de 50 şans benim hala düşmüyor ..
Aynı sorun Sığınak ve Miğrat'da da var. Bence öncelikli olarak bu bölgeleri düzeltmeleri gerekiyor.
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Plus+Migrat %60 var 0 item 75 junonda...
Kullanıcı avatarı
Hunxkuheylan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hunxkuheylan »

Melodrama yazdı:Bu konular bütün GB'ler için açılıyor fakat kimse bunu anlamıyor tamamen şans işi 59 Junon kesimi ve elimde tek bir zırh bile yok :? ... İyi Forumlar.

Bu Konularda Tamamen size Hak veriyorum fakat ben 108. junondan büyücüme zırh düşürdüm şifacımla 15 kez girdim ve 3 zırhıda aldım bunu kim nasıl izah edicek bilmiyorum ama bence hakikatten şans işi.
Gizlenmiş İçerikGöster
      • IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa

IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

banada düşyor hep aynı 3 tane ruh döven eldiven 3 tane ruh döven zırh 2 tane taş kana tzırh 2 taş kanat zırh büyücü bomboş

Ayakabı hiç düşmyor zaten :(
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Masterlid »

MeGaxSHooT yazdı:Arkadaşlar bu Çemberlitaşta hakikaten bir sorun var ? Biliyorum herkes uzun sürmesinden şikayetçi fakat ben item düşmemesinden şikayetçiyim, kaç haftadır gunde en az 5 kez 3 karakterime Stuart kesiyorum yani Günde en az toplam 15 Stuart kesmiş oluyorum ve haftalardır böyle devam ediyorum elimde olanlar neler mi ?

Bıçak Sırtı Zırh
Siyanür Zırh
3 Adet Köşk madalyonu
9 tane reçete

Bence Halin Gayet İyi , Belki Senden Çok Daha Fazla Kestim.
Elimde 1 Tane Zırh Bile Yok ,
1-2 Köşk Madalyonu ..
3-4 Tane Reçete ,
Bana Göre Çok Ama Çok Şanslısın :D
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ben 4 kere stuart 4 kere gbm ve onlarca kez yol kestim ve zırhım var :) Not: Hidroflorik Zırh (bana tek katkısı max kudreti ve şekli :) )

“Genel Etkileşim” sayfasına dön