Arkadaslar bu konuyu" latif mi üretsem yoksa ecel mi ?" tereddütünde kalan arkadaslar için açıyorum. Öncelikle 2si de çok iyi ve genelde üzeriniz kritikse latif saldırıysa ecel üretilir. Latifi vsde veya benzeri alanlarda kötüleyenler var. Hic doğru değil ben latif ürettim ve çok memnunum. Elinde ecel olan ve max ı benden 200-300 fazla olanları kesebiliyorum. Grup bölgelerinde eğer tanksanız latif ofansifseniz 2si de üretilebilir.
Saygılar.
Ecel mi Latif mi ?
- Burgazxfurkan
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ecel mi Latif mi ?
tabikide ecel getiren kuşkusuz 
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Latif Daha AvantajLıdır ama yinede senin kararın .
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
evet katılıyorum latif kesinlikle
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
exxon yazdı:Arkadaslar bu konuyu" latif mi üretsem yoksa ecel mi ?" tereddütünde kalan arkadaslar için açıyorum. Öncelikle 2si de çok iyi ve genelde üzeriniz kritikse latif saldırıysa ecel üretilir. Latifi vsde veya benzeri alanlarda kötüleyenler var. Hic doğru değil ben latif ürettim ve çok memnunum. Elinde ecel olan ve max ı benden 200-300 fazla olanları kesebiliyorum. Grup bölgelerinde eğer tanksanız latif ofansifseniz 2si de üretilebilir.
Saygılar.
Hocam bende birkaçgün önce latif ürettim.Yaratık keserken zaten iyi olduğu biliniyor.Bende wsde latifi kötüleyenlerdendim.Taki maxımız aynı bir arkadaşla ws atana kadar.Adamda ecel bende latif ws 3-0 benim üstünlüğümle sonlandı.Bence en iyisi latif..
evet katılıyorum üstünde biraz kritik itemle ve biraz da şansla müthiş bir silah oluyor latif.
bence latif ::: neden dersenizde latif 5 kere vurduğun zaman 5 vuruşun hiç ıskalamadan vuruyor ama ecel ise 5 vuruşun en fazla 3 tanesi latif 1500 vuruyor ecel ise 2500 toplarsak ikiside 7500 yapıyor 5 vuruşta ama latif hem kritik yöününden hemde sert ve ağır vuruşlarda ecelden daha fazla vurduğu için latif daha iyi bazıları bunu bilmiyor ecel daha iyi ecel daha iyi bunu sizde düşünün bu sizin kararınız ecel ya da latif üretmek

FreeDooM
FreeDooM yazdı:bence latif ::: neden dersenizde latif 5 kere vurduğun zaman 5 vuruşun hiç ıskalamadan vuruyor ama ecel ise 5 vuruşun en fazla 3 tanesi latif 1500 vuruyor ecel ise 2500 toplarsak ikiside 7500 yapıyor 5 vuruşta ama latif hem kritik yöününden hemde sert ve ağır vuruşlarda ecelden daha fazla vurduğu için latif daha iyi bazıları bunu bilmiyor ecel daha iyi ecel daha iyi bunu sizde düşünün bu sizin kararınız ecel ya da latif üretmek![]()
kardesim sen hic latif ürettin mi ? saldırın yeteri kadar fazla değilse 5de 5 zor görürsün.