Ecel mi Latif mi ?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Ecel mi Latif mi ?

Mesaj gönderen exxon »

Arkadaslar bu konuyu" latif mi üretsem yoksa ecel mi ?" tereddütünde kalan arkadaslar için açıyorum. Öncelikle 2si de çok iyi ve genelde üzeriniz kritikse latif saldırıysa ecel üretilir. Latifi vsde veya benzeri alanlarda kötüleyenler var. Hic doğru değil ben latif ürettim ve çok memnunum. Elinde ecel olan ve max ı benden 200-300 fazla olanları kesebiliyorum. Grup bölgelerinde eğer tanksanız latif ofansifseniz 2si de üretilebilir.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ecel mi Latif mi ?

Mesaj gönderen trapzone1 »

Latif.

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
CONTROL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CONTROL »

EceL..!
Eminöü

Control
Kullanıcı avatarı
Burgazxfurkan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Burgazxfurkan »

tabikide ecel getiren kuşkusuz :D
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen trapzone1 »

Latif Daha AvantajLıdır ama yinede senin kararın .

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

evet katılıyorum latif kesinlikle
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

exxon yazdı:Arkadaslar bu konuyu" latif mi üretsem yoksa ecel mi ?" tereddütünde kalan arkadaslar için açıyorum. Öncelikle 2si de çok iyi ve genelde üzeriniz kritikse latif saldırıysa ecel üretilir. Latifi vsde veya benzeri alanlarda kötüleyenler var. Hic doğru değil ben latif ürettim ve çok memnunum. Elinde ecel olan ve max ı benden 200-300 fazla olanları kesebiliyorum. Grup bölgelerinde eğer tanksanız latif ofansifseniz 2si de üretilebilir.

Saygılar.

Hocam bende birkaçgün önce latif ürettim.Yaratık keserken zaten iyi olduğu biliniyor.Bende wsde latifi kötüleyenlerdendim.Taki maxımız aynı bir arkadaşla ws atana kadar.Adamda ecel bende latif ws 3-0 benim üstünlüğümle sonlandı.Bence en iyisi latif..
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

evet katılıyorum üstünde biraz kritik itemle ve biraz da şansla müthiş bir silah oluyor latif.
Kullanıcı avatarı
FreeDooM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen FreeDooM »

bence latif ::: neden dersenizde latif 5 kere vurduğun zaman 5 vuruşun hiç ıskalamadan vuruyor ama ecel ise 5 vuruşun en fazla 3 tanesi latif 1500 vuruyor ecel ise 2500 toplarsak ikiside 7500 yapıyor 5 vuruşta ama latif hem kritik yöününden hemde sert ve ağır vuruşlarda ecelden daha fazla vurduğu için latif daha iyi bazıları bunu bilmiyor ecel daha iyi ecel daha iyi bunu sizde düşünün bu sizin kararınız ecel ya da latif üretmek ;) ;)
FreeDooM
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

FreeDooM yazdı:bence latif ::: neden dersenizde latif 5 kere vurduğun zaman 5 vuruşun hiç ıskalamadan vuruyor ama ecel ise 5 vuruşun en fazla 3 tanesi latif 1500 vuruyor ecel ise 2500 toplarsak ikiside 7500 yapıyor 5 vuruşta ama latif hem kritik yöününden hemde sert ve ağır vuruşlarda ecelden daha fazla vurduğu için latif daha iyi bazıları bunu bilmiyor ecel daha iyi ecel daha iyi bunu sizde düşünün bu sizin kararınız ecel ya da latif üretmek ;) ;)

kardesim sen hic latif ürettin mi ? saldırın yeteri kadar fazla değilse 5de 5 zor görürsün.

“Savaşçı” sayfasına dön