Madenleri istemeyenler içeri..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Madenleri istemeyenler içeri..!

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Eskiden Eminönü'yü tasarlayan maden sistemini çok güzel oturtmuş.Yolda yürüyosun yolun ortasında maden hemde olmucak yerde.Kenara koy dicem Sokak orası saçma gozukur.Hem Eski Sisteme de alışmıştık.Bu çok zorladı.Bide Sancağın içine koymuşlar şimdi onu diğer klandakiler nasıl çekecek ?
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Emeklii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Emeklii »

G
Ü
N
C
E
L
.
.
.
.
Emekli Emeklii Emekliii

Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Yesilbuyuxqanq yazdı:Eskiden Eminönü'yü tasarlayan maden sistemini çok güzel oturtmuş.Yolda yürüyosun yolun ortasında maden hemde olmucak yerde.Kenara koy dicem Sokak orası saçma gozukur.Hem Eski Sisteme de alışmıştık.Bu çok zorladı.Bide Sancağın içine koymuşlar şimdi onu diğer klandakiler nasıl çekecek ?
zincir büyücülerinin orada dolaşmak bi arz için ne kadar zor biliyor musun sen ??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
reymondd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen reymondd »

Vallaha yönetimden birşey istedik yine saçmaladı sanki maden 2 dkda ya da 20 dkda cıkmış onlar için ne farkı varki böyle şeyler yapıyorlar
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

Bence demokrası yok konu bosuna acılmsıtır =)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
TheCaKKaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TheCaKKaL »

sımdı arkdaşlar bU UYGULAMA aSLA OYUNCULAR ıcın ıyı olmadı bu böle bılıne cunku BIr maden 8 Katına cıkarılırda Ayrıyetten 4 kat sure eklenırse Bu asla ıyı bır uygulama olmaz< 20 DK bu KIMSE MADEN BASINDA KLAMAZ fıyatların dusucegını zannedıyorlar ancak fıyatların TAVAN yapıcagını bılmıyorlar GALIBA Yenı ve ACEMI GM Galıba bunu farkında degıl ReHA Bey ı emınönunde görenınız varmı 1 DEFA gördum BU arkdaş FIYATLAR 'dan HABERı yok sımdı menekse olsun HELE MAVI TOPAZ 150 M yı bulucak HELAL Sana Gercekten cok guzel bı duzenleme oldu BIze Cok faydalı BI ETkınlık bu AYRIca dunku gördugum Yazıda GIbı gercı orada Argo kelıme vardı kullanmıyorum AGacın ıcıne MADEN Ve CIKILMAYAN TASLARIN (ADa) ustune MADEN ATan o ARkdaş kımdır acaba cok merak Ettım BÖLE BISI olamaz ..IKV Yönetım bu kdrmı dustu ?????
Sovalyexemre
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Sovalyexemre »

Refresh yazdı:Bu güncellemenin amacı Oyuncualrı Madenden uzaklaştırmaktır .Kimse madende beklemesin Oyunu oynarken çeksinlerdir amaç .Yani sen maden başında beklemiceksin Hatta deparla tüm madenleri de dolaşmıcaksın . Oyunu oyanrken kasarken veya klan savaşı yaparken veya bi yerden geçerken şansına Maden varsa çekersin Amaç bu yani sonuçta madenler heryerde olduğu için o bu madeni biri mutlaka çekecek .Bu şekildede saf amdenler bir kaç kişide bulunmucak .Oyundaki hemen tüm oyuncuda bulunabilecek .Bu ise rekabet demek Madenlerin ucuzlaması demek.Yani madenle para kazanma işine girmiceksin .Oyunu eğlence amaçlı gireceksin Karşına çıkan madenide çekeceksin.Yok 20 dk bi maden beklenirmi ,Savaşcının deparı var büyücü şifacıya haksızlık değil mi ,yok maden maden dolaşacakmıyım bu oyunu benden başkasıda oynuyor o çeker falan filan ..Bunlar Laka Luka Maden işi bitti artık .Oyunu oyna Kasıyosan kas klan savaşı yapıyosan yap kısaca oyunun zevkini çıkar Maden başında bekleme amaç bu

Kimse beklemezse ki beklemek çok saçma herkes oyununu oynayıp karşısına çıkan madeni toplarsa Oyun çok daha eğlenceli olacaktır.
Diyosunda Madenler ucuzlamadı ve hatırlatayım Şaheserler üretiliyor :!: Bu yüzden Maden basında durmak zorunda kalıyoz.
Şovalyexemre(49) Büyü Ejder Asa(^)
Şovalyexemrex(49) Savaş
Şovalyexxemre(49) Şifa **Allah İçin Ölmekse Kaderim...Kaderimin Ellerinden Öperim!
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen fuzulisifa »

TheCaKKaL yazdı:sımdı arkdaşlar bU UYGULAMA aSLA OYUNCULAR ıcın ıyı olmadı bu böle bılıne cunku BIr maden 8 Katına cıkarılırda Ayrıyetten 4 kat sure eklenırse Bu asla ıyı bır uygulama olmaz< 20 DK bu KIMSE MADEN BASINDA KLAMAZ fıyatların dusucegını zannedıyorlar ancak fıyatların TAVAN yapıcagını bılmıyorlar GALIBA Yenı ve ACEMI GM Galıba bunu farkında degıl ReHA Bey ı emınönunde görenınız varmı 1 DEFA gördum BU arkdaş FIYATLAR 'dan HABERı yok sımdı menekse olsun HELE MAVI TOPAZ 150 M yı bulucak HELAL Sana Gercekten cok guzel bı duzenleme oldu BIze Cok faydalı BI ETkınlık bu AYRIca dunku gördugum Yazıda GIbı gercı orada Argo kelıme vardı kullanmıyorum AGacın ıcıne MADEN Ve CIKILMAYAN TASLARIN (ADa) ustune MADEN ATan o ARkdaş kımdır acaba cok merak Ettım BÖLE BISI olamaz ..IKV Yönetım bu kdrmı dustu ?????
mavi topaz 3m oldu kardeşim oyunda sizin dediğiniz sistem tekeller yaratmaktaydı ondan sonra istediğim fiyata satarım ben menekşeyi almayan almasın derdi
ya şimdi
bi adama menekşe çıksa hemen 25 olmadı 20 ye yapıştırayım üstüme başıma bişeyler alayım der
o adam oyunda 20 m mi görmüş
29 leveli unutmayın
krom madeninin önünü
ametistin halini
kalsedon rezilliğini
madenin belli yerlerde çıkması bile saçmalık
farklı farklı yerlerde çıkacak şansa
hala tekellik kurmaya çalışanlar var
oyunun cılgını çıkarmayalım lütfen daha rahat bir oyun olsun bir kaç uyanığın ve bağımlının yüzünden zevkimiz kaçmasın
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

tebrik ediyorum kaç aylık ve artık önemi kalmayan bir konuyu hortlattığınız için.bu konuya mesaj yazarak yanlışa bende düşüyorum.buda ayrı mesele :?
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön