Zembekoğlu Ben Varsayımla Bir Söz Söledim belki dedimzembekoğlu yazdı:Yakacef yazdı:DADASKENT belki oyunda yetkili bir mevkiye ulaştı ne kadar cok meraklı milet olduk .... :lol:
İyi Forumlar ...
Dadaşkent kadromuzda yoktur.
DADASKENT-PALANDÖKEN
Re: DADASKENT-PALANDÖKEN
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

- SadeCeGerCeKLer
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Neden Fazla Kafasını Yormasın? Oyun Hatasını Kullanan Kullanıcıların hesapları Sınırısız Ban Gerektirmez mi Sayın zembekoğlu? Kitabe Kuralları neden DADASKENT Nickli Kullanıcıya Uygulanmıyor?? Neden Gereği Yapılmıyor Bize Bir Cevap Verirmisiniz.DADASKENT Nicki kullanıcının Gereken cezayı almasını Bekliyoruz.Oyun Hatasını Kullanan Bir Oyuncu Halen Daha Aramızda??
- SadeCeGerCeKLer
- Acemi Savaşçı
bLacksin yazdı:Temel otobanda köklemiş gazı, gidiyor... Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80'e indirmiş Temel. Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60'a inmiş. Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40." - "Yolda çalışma var galiba!" deyip 40'a düşürmüş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km." Talimata uyarak 15 km.'ye düşmüş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da çatlayacak. Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş: "YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ, NÜFUS: 2500"
Ne alaka şimdi? Ezel mi izliyorsun kardeşim sende? Ramiz dayımı sandın kendini? Konuyla alakasız postlar atıyorsunuz.Dikkat çekmeyemi çalışıyorsun blacksin GM'ler aferin dedi gözüne girdin GM'lerin hadi yine iyisin
- SadeCeGerCeKLer
- Acemi Savaşçı
Açan şahıs haklı.DADASKENT'e bir cevap verilmesi lazım neden yalakalık yapıyorsun yakacef? DADASKENT'in yaptığı oyun hatasını kullanmanın cezası " Sınırsız BAN'dır" Bilmediğin içinmi böyle yorumlar yazıyorsun? Yoksa yalakalık yapmak için mi??Yakacef yazdı:Zembekoğlu Ben Varsayımla Bir Söz Söledim belki dedimzembekoğlu yazdı:Yakacef yazdı:DADASKENT belki oyunda yetkili bir mevkiye ulaştı ne kadar cok meraklı milet olduk .... :lol:
İyi Forumlar ...
Dadaşkent kadromuzda yoktur.Bana Cevap Verdiğiniz İçin Teşekkür Ama Konuyu Açan Şahısa Bir Cevap Göremiyorum
![]()
![]()
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge of Nobility
Yargısız infaz yapmayın..!
Nereden biliyorsunuz yada Nasıl emin olabiliyorsunuz da, "oyun hatası kullanımı" teşhisi koyuyorsunuz?
benim bayan büyücü çarımın ismi Senfony iken Snfny oldu, ben de mi oyun hatası kullanmışım
yada Senfony isimli çarım önceden bayan iken artık erkek, bu da mı oyun hatası kullanımı ?
muhtemelen cenk de karakter isim değişikliği yaptırmış olabilir.
o ismi de daha önceden kastığı başka bi çarla yer değiştirtmiştir.
bunu yapmak için doğa üstü güçlere yada "oyun hata kullanımına" gerek yok,
yönetime durumu izah edip rica etsen onlar hallediyor.
Aslında insanları "aslı astarı olmayan şeylerle suçlayan insanlar"ın cezası sınırsız ban olmalı
Nereden biliyorsunuz yada Nasıl emin olabiliyorsunuz da, "oyun hatası kullanımı" teşhisi koyuyorsunuz?
benim bayan büyücü çarımın ismi Senfony iken Snfny oldu, ben de mi oyun hatası kullanmışım
yada Senfony isimli çarım önceden bayan iken artık erkek, bu da mı oyun hatası kullanımı ?
muhtemelen cenk de karakter isim değişikliği yaptırmış olabilir.
o ismi de daha önceden kastığı başka bi çarla yer değiştirtmiştir.
bunu yapmak için doğa üstü güçlere yada "oyun hata kullanımına" gerek yok,
yönetime durumu izah edip rica etsen onlar hallediyor.
Aslında insanları "aslı astarı olmayan şeylerle suçlayan insanlar"ın cezası sınırsız ban olmalı

Eline , beline , diline sahip ol !
SadeCeGerCeKLer yazdı:Neden Fazla Kafasını Yormasın? Oyun Hatasını Kullanan Kullanıcıların hesapları Sınırısız Ban Gerektirmez mi Sayın zembekoğlu? Kitabe Kuralları neden DADASKENT Nickli Kullanıcıya Uygulanmıyor?? Neden Gereği Yapılmıyor Bize Bir Cevap Verirmisiniz.DADASKENT Nicki kullanıcının Gereken cezayı almasını Bekliyoruz.Oyun Hatasını Kullanan Bir Oyuncu Halen Daha Aramızda??
Bunun yuzunden daha önce bir oyuncu uyarılmıştı eğer bir daha data ayarları ile oynanılırsa yapılcak tek şey ban denmişti cenk abıyı tanıyorm ama kuralları ıhlal etmesı bızım hakkımız yenmıs oluyor.
TTmShumpssss

Merhaba ;
Arkadaşlar oyunda bu tür olaylar artmaya başladı.Bilmiyorum DADAŞKENT böyle birşey yaptımı yapmadımı daha karşılaşmadım çünkü.Ama şöyle birşey gördüm.
2-3 Gün önce AzAd isimli bir karakterle karşılaştım. 39 Lvl ve araştırdım eskilerden çoğu kişiye sordum böyle bir karakteri ilk kez gördüklerini söylediler ve bu karakter EvReN Adlı kişiye ait miş. daha öncede EvReN adlı karakterin oyun hatasından faydalanarak beta karakter açtığını duymuştum forumdan demekki hala açıyor ve bi ceza verildiği yok :S Neyse biz hakkımızla oynayalımda gerisi pekte önemli değil..
SAYGILARIMLA
Blackman

Arkadaşlar oyunda bu tür olaylar artmaya başladı.Bilmiyorum DADAŞKENT böyle birşey yaptımı yapmadımı daha karşılaşmadım çünkü.Ama şöyle birşey gördüm.
2-3 Gün önce AzAd isimli bir karakterle karşılaştım. 39 Lvl ve araştırdım eskilerden çoğu kişiye sordum böyle bir karakteri ilk kez gördüklerini söylediler ve bu karakter EvReN Adlı kişiye ait miş. daha öncede EvReN adlı karakterin oyun hatasından faydalanarak beta karakter açtığını duymuştum forumdan demekki hala açıyor ve bi ceza verildiği yok :S Neyse biz hakkımızla oynayalımda gerisi pekte önemli değil..
SAYGILARIMLA
Blackman

єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
Şu Foruma birisi Hakkında bişi Yazsak Ya Yalaka Oluyoruz Yada Kötü Biri Ben Yazdıklarımda Yalaka Gibi Bir Olay Görmüş Değilim Çokda DandinisinizSadeCeGerCeKLer yazdı:Açan şahıs haklı.DADASKENT'e bir cevap verilmesi lazım neden yalakalık yapıyorsun yakacef? DADASKENT'in yaptığı oyun hatasını kullanmanın cezası " Sınırsız BAN'dır" Bilmediğin içinmi böyle yorumlar yazıyorsun? Yoksa yalakalık yapmak için mi??Yakacef yazdı:Zembekoğlu Ben Varsayımla Bir Söz Söledim belki dedimzembekoğlu yazdı:Yakacef yazdı:DADASKENT belki oyunda yetkili bir mevkiye ulaştı ne kadar cok meraklı milet olduk .... :lol:
İyi Forumlar ...
Dadaşkent kadromuzda yoktur.Bana Cevap Verdiğiniz İçin Teşekkür Ama Konuyu Açan Şahısa Bir Cevap Göremiyorum
![]()
![]()
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]