Arkadaşlar Gecen Oyunda Gezerken DADASKENT carını gördüm dikkatimi ceken 3 Yıldız Rütbenin Gitmesiydi ve Birşeyi daha farkettimki Carının Tipi Değişmişti bu nasıl oluyor akıl sır erdiremedim.
2.si ise Palandöken carı: Benim bildiğim 1 tane Palandöken carı vardı ve beta deyildi.Yine gecen Oyunda PALANDÖKeN carını gördüm önceden nası beta deyilken şimdi car nası betadan kalma gibi görünüyor anlamadım.
DADASKENT-PALANDÖKEN
-
- Acemi Savaşçı
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: DADASKENT-PALANDÖKEN
Fazla Kafa Yorma...SonOsmanLii yazdı:Arkadaşlar Gecen Oyunda Gezerken DADASKENT carını gördüm dikkatimi ceken 3 Yıldız Rütbenin Gitmesiydi ve Birşeyi daha farkettimki Carının Tipi Değişmişti bu nasıl oluyor akıl sır erdiremedim.
2.si ise Palandöken carı: Benim bildiğim 1 tane Palandöken carı vardı ve beta deyildi.Yine gecen Oyunda PALANDÖKeN carını gördüm önceden nası beta deyilken şimdi car nası betadan kalma gibi görünüyor anlamadım.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
print alıp buraya koysaydın tartışma konusu olabilirdi fakat bu şekilde kimse inanmaz böyle olaylara 
achiwasha
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bencede foruma koy görürüz ozaman ttartışma yaoarz

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
kontforum imzanı değiştirirmisin.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
DADASKENT belki oyunda yetkili bir mevkiye ulaştı ne kadar cok meraklı milet olduk .... :lol:
İyi Forumlar ...
İyi Forumlar ...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Oyunda bişeyleri başaranları kıskanıp telefon nosu isteyen sonra da forumda birilerini kenara çekip kıstıran adamları yetkili biyere getirirlerse daha da bu oyunda ne gelişme olur ne bişey. Ama yinede var bişeyler bakalım hayırlısı. Tipinin değişmesi olayının altından ne çıkacak bakalım merakla bekliyoruz.Yakacef yazdı:DADASKENT belki oyunda yetkili bir mevkiye ulaştı ne kadar cok meraklı milet olduk .... :lol:
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Yakacef yazdı:DADASKENT belki oyunda yetkili bir mevkiye ulaştı ne kadar cok meraklı milet olduk .... :lol:
İyi Forumlar ...
Dadaşkent kadromuzda yoktur.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Temel otobanda köklemiş gazı, gidiyor... Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80'e indirmiş Temel. Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60'a inmiş. Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40." - "Yolda çalışma var galiba!" deyip 40'a düşürmüş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km." Talimata uyarak 15 km.'ye düşmüş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da çatlayacak. Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş: "YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ, NÜFUS: 2500"

- Firelife
- Demirci Çırağı
Bu durumu açıkılıyacak varmı ?