haydegidelum yazdı:plusluların Ellerinde İtemler , gülüyorlar eğleniyorlar ,aralarında şakalşıyorlar
oyuncular soruyor bizimde plusmuz olsa bizimnde reklamımız olsa anne bize neden plus almıyosun , bizde niye yoghh
Oyuncular Soruyor..
Re: Oyuncular Soruyor..

merandanx yazdı:
ozaman niye ikv ninde reklamı yapılmıyor?
Tahminimce IKV'yı tanılmış bir oyun olarak görüyorlar ve bu nedenle reklama ihtiyaç duymuyorlar.
İşin aslı nedir bilmem ama ticaret erbabı olan kişiler yeni ürününü eski ürüne nazaran daha çok sahiplenir.
PeKi PiTBuLL SeNiN Bu iŞTeN ÇıKaRıN NeDiR.....
Ben IKV aşığı bir insanım.
Bu işten çıkarım yok, çıkar maksatlı iş yapmıyorum.
IKV sayesinde bir çok dost edindim. Söylemesi ayıp nişanlımla IKV'de tanıştım.
Bunun için IKV ye bedelsiz şekilde hizmet vererek bir nebzede olsa IKV'ye olan borcumu ödemeye çalışıyorum.
Bu işten çıkarım yok, çıkar maksatlı iş yapmıyorum.
IKV sayesinde bir çok dost edindim. Söylemesi ayıp nişanlımla IKV'de tanıştım.
Bunun için IKV ye bedelsiz şekilde hizmet vererek bir nebzede olsa IKV'ye olan borcumu ödemeye çalışıyorum.
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Türk insanında bu özellik mutlaka vardır.SoNxPaSa yazdı:PeKi PiTBuLL SeNiN Bu iŞTeN ÇıKaRıN NeDiR.....
'' bu binaya ne kadar demir gitti acaba? veya biletler 50 liradan 1000 koltuk olsa iyi,oo iyi ,iyi
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
PitbuLL Reise Yamuk Yapan Bana yapmıştır Meran akkıllı olun .. !
Üstad PitbuLL u çok sever.. hatta şarkılarınıda dinler..
crayz, hotel room vs vs .
Üstad PitbuLL u çok sever.. hatta şarkılarınıda dinler..
crayz, hotel room vs vs .
ChoosensxLaRuqen yazdı:Türk insanında bu özellik mutlaka vardır.SoNxPaSa yazdı:PeKi PiTBuLL SeNiN Bu iŞTeN ÇıKaRıN NeDiR.....
'' bu binaya ne kadar demir gitti acaba? veya biletler 50 liradan 1000 koltuk olsa iyi,oo iyi ,iyi''
SeN TüRK DeĞiLSiN GaLBa İMa YaPTıĞıNa GöRe..
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Güncel !!
ÖnemLi Bi Sorunum vaR İtemLerımın Hasarı İşlemiyo Sadece Kılıc Kolye yüzük İşLio Eldivenim Ceket Pant ve ayakkabım hasarı işlemiyo max hasar yani levelim 49 eldiven 47 level yücelen ipek eldiven urban pamuk pant ayakkabıda pamuk ceket kenevir oda urban alma platin zırh da işlemiyo hasarım 2500 ken 1100 oldu ya tamda görevleri yapcakdım vurusum dusdugunu gördum bi ilgilenirmsiniz ?
Gırlxsavascı[49][EceL qeTiren]
Bycapkınjcuk[47][Kasılıyor][Ejder Asa]
Bycapkınjcuk[47][Kasılıyor][Ejder Asa]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Oyuna emek verdim tüm şaheserleri ürettim nadide ceket ürettim onu bunu ürettim. Millette bütün setler varken ben plusla bile günde çemberlitaş yerine 6 - 7 kenan atmak zorunda kalıyorsam ve bir alternator yüzük olsun nucleus kolye olsun alamıyorsam ben böyle işe küfrederim arkadaş.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN