Arkadaşlar vedaların arttığını kimse inkar edemez.Kan kaybettiğimizi herkes biliyor dile getiriyor.
Herkese, özellikle oyunu bırakan ve forumdan takip edip olumlu gelişme bekleyen bir kıpırdanma bekleyen hemen dönecek oyunculara soruyorum..
Oyunu neden bıraktınız/bırakacaksınız ? Sorun,şikayetleriniz neler..
Terbiye kuralları çerçevesinde sorarsanız yanıt da o kadar açıklayıcı olacaktır..Düzgün bir üslupla dile getirmenizi bekliyor olacağım...
1 haftalık bir süre zarfında oyuna giremeyeceğim bari oyunu forumdan takip edeyim soruları cevaplayayım dedim, meraklısına..
Oyuncular Soruyor..
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- haydegidelummmm
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuncular Soruyor..
oyunu neden bıraktım çok güzel soru
cevap veriyorum : ekran kartım yandı şimdide yüklemeye üşeniyorum..
gelip biri ekran kartı alırsa
ve oyunu yüklerse oynarım
şimdi kim uğraşacakkkkk 
abimin pcsnden giriorum bazen
fakat oyunda milletin gözünü hırs bürümüş.. ne kadar hırsız deniilsede bize muhabbetsiz ortam bize gelmez. 
cevap veriyorum : ekran kartım yandı şimdide yüklemeye üşeniyorum..
gelip biri ekran kartı alırsa
abimin pcsnden giriorum bazen
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir
.]
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

[Tamamen Bana Aittir
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
Terbiyesizin paylaşımını kaldıran yetkiliye canı gönülden teşekkürler...
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
burda böyle diorsun diğer konuda aynı terbiyesizin yaptıklarına gülüyorsun.. bu ne lahana turşusu ?ChoosensxLaRuqen yazdı:Terbiyesizin paylaşımını kaldıran yetkiliye canı gönülden teşekkürler...
Ben Sikayetciyim 1 Hafta Susturulma Alıyorum Bide Kımse Yardım Etmiyo ve Israr ettim mi Foto Gönderip Susturduyolar Böle iş oLmas ki Bycapkınjcul iSMİ Karekterin ve Gırlxsavascı vaR Gırlxsavascının Neden oLduqunu BiLmiyom Lütfen SöyLrmsiniz Desteqe gönderdim Ama qeLmedı
Gırlxsavascı[49][EceL qeTiren]
Bycapkınjcuk[47][Kasılıyor][Ejder Asa]
Bycapkınjcuk[47][Kasılıyor][Ejder Asa]
BU OYUNU BIRKAMAMIZIN SEBEBİ HER ŞEYİ PARAYA DÖKTÜLER
39 LEVELİ HATIRLARSAN SADECE PLUS PARALIYDI KİMSEDE ŞİKAYETÇİ DEĞİLDİ NORMAL DI TÜM OYUNLAR BÖYLE AMA ŞİMDİ İKSİR BİLE PARAYALA
ARTIK YENİ BİR BÖLGE ÇIKARCAKLAR GİRİŞ AKÇEYLE 
39 LEVELİ HATIRLARSAN SADECE PLUS PARALIYDI KİMSEDE ŞİKAYETÇİ DEĞİLDİ NORMAL DI TÜM OYUNLAR BÖYLE AMA ŞİMDİ İKSİR BİLE PARAYALA
Uzman ÜyePost Kasma Uzmanı ve Forum Sözcüsü
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
Susturma tek karaktere değil üyeliğe yöneliktir..beyto108 yazdı:Ben Sikayetciyim 1 Hafta Susturulma Alıyorum Bide Kımse Yardım Etmiyo ve Israr ettim mi Foto Gönderip Susturduyolar Böle iş oLmas ki Bycapkınjcul iSMİ Karekterin ve Gırlxsavascı vaR Gırlxsavascının Neden oLduqunu BiLmiyom Lütfen SöyLrmsiniz Desteqe gönderdim Ama qeLmedı
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
FarkXTeaM yazdı:BU OYUNU BIRKAMAMIZIN SEBEBİ HER ŞEYİ PARAYA DÖKTÜLER
39 LEVELİ HATIRLARSAN SADECE PLUS PARALIYDI KİMSEDE ŞİKAYETÇİ DEĞİLDİ NORMAL DI TÜM OYUNLAR BÖYLE AMA ŞİMDİ İKSİR BİLE PARAYALAARTIK YENİ BİR BÖLGE ÇIKARCAKLAR GİRİŞ AKÇEYLE
Öncelikle bu oyun dünyasında parasız olmuyor ancak diğer oyunlara nazaran belki daha çok paralı özellik olduğunu söyleyebiliriz.Ancak bu oyun Türk oyunu ve bizim birşeyler yapmamız diğer ülkelere göre zor ve daha pahalıdır.Neyse siyasete gidicek konu..Bak arkadaşım bu paralar cebe inmiyor elbette bunların sonunda hepimizin memnun olacağı bir sonuç çıkacaktır..
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
tabiki cebe inmiyor yoksa süpercanın reklamını nerden yapıcaklr ...ChoosensxLaRuqen yazdı:FarkXTeaM yazdı:BU OYUNU BIRKAMAMIZIN SEBEBİ HER ŞEYİ PARAYA DÖKTÜLER
39 LEVELİ HATIRLARSAN SADECE PLUS PARALIYDI KİMSEDE ŞİKAYETÇİ DEĞİLDİ NORMAL DI TÜM OYUNLAR BÖYLE AMA ŞİMDİ İKSİR BİLE PARAYALAARTIK YENİ BİR BÖLGE ÇIKARCAKLAR GİRİŞ AKÇEYLE
Öncelikle bu oyun dünyasında parasız olmuyor ancak diğer oyunlara nazaran belki daha çok paralı özellik olduğunu söyleyebiliriz.Ancak bu oyun Türk oyunu ve bizim birşeyler yapmamız diğer ülkelere göre zor ve daha pahalıdır.Neyse siyasete gidicek konu..Bak arkadaşım bu paralar cebe inmiyor elbette bunların sonunda hepimizin memnun olacağı bir sonuç çıkacaktır..
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
haydegidelum yazdı:burda böyle diorsun diğer konuda aynı terbiyesizin yaptıklarına gülüyorsun.. bu ne lahana turşusu ?ChoosensxLaRuqen yazdı:Terbiyesizin paylaşımını kaldıran yetkiliye canı gönülden teşekkürler...
subay bi püskevit versem susar mısın?
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·