^^'''*** Lodosların Hazin Sonu . . . ***'''^^
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ---
Re: ^^'''*** Lodosların Hazin Sonu . . . ***'''^^
Konu amacı ne ?
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Zafer'im kızma ama konu anlamsız bir em skoru ne arzları nede lodosları küçük gösterir güçsüz gösterir.Bunu tartışamasını çok yapıldı ama skorlar güzel tebrik ederim
Senide emre
- zaftunx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Pentenol
Konunun bi amacı yok sadece paylaşmak istedim beğenmek veya yorum yapmak zorunda deilsin.İsteyen iyi yorum yapabilir isteyen kötü yorum tartışmaya açık bir konudur.MasumprenS yazdı:Konu amacı ne ?
Saygılarımla İyi Forumlar. . .

- zaftunx
- Sahaf Yardımcısı
Yok ne kızıcam azizim canın saolsun sadece dediğim gibi skorları paylaşmak istedim .Gargoyle35 yazdı:Zafer'im kızma ama konu anlamsız bir em skoru ne arzları nede lodosları küçük gösterir güçsüz gösterir.Bunu tartışamasını çok yapıldı ama skorlar güzel tebrik ederimSenide emre
![]()

- AmisosxxDueLLo
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Aziz'e katılıyorum. Bu gün sen fark atarsın yarın ben. Bu böyle devam etmekterdir.Gargoyle35 yazdı:Zafer'im kızma ama konu anlamsız bir em skoru ne arzları nede lodosları küçük gösterir güçsüz gösterir.Bunu tartışamasını çok yapıldı ama skorlar güzel tebrik ederimSenide emre
![]()
Tebriğin için sağolasın Aziz.
Zaftun kardeş. Bu konuyu açarak tepkiden başka birşey toplamazsın
Parantez içlerinde ki eklerin anlamıda şöyledir
1 Er Meydanında kazandıysan, sadece o kaybedenler üzerindedir kazanma etkin. " -lar " çoğul eki ile LodosLARI aşağılamak, haddi aşmaktır.
Sana dürüst konuşayım. Ben Er Meydanında savaşırken her daim karşımda REAL LİVİNG REAL WAR Loncası'nın olmasını isterim. Çünki ArzLARDA karşıma rakip olarak onları görüyorum.
Tabiki her lonca kendi dalında güçlüdür. Lütfen yanlış algılanmasın bu söylediğim. Her Loncaya sonsuz saygım vardır. Ama Güçlü ve kaybedince tebrik etmesini bilen bir loncadır.
Şu zamana kadar yaptığım Er Meydanı savaşlarının çoğunu kazanmış bulunmaktayım ( % 90 ını ). O yüzden kimin ne yapabileceğini bilen tecrübeli bir oyuncuyum.
Yorumum bu kadardır. Ben sadece bu skorlarını tebrik ederek yorumumu bitiriyorum. Fakat Lodos(LAR) kelimesini kullanmanı da kınıyorum.
İYİ FORUMLAR...
Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
Gargoyle35 yazdı:Zafer'im kızma ama konu anlamsız bir em skoru ne arzları nede lodosları küçük gösterir güçsüz gösterir.Bunu tartışamasını çok yapıldı ama skorlar güzel tebrik ederimSenide emre
![]()
Aziz ne olacak her zaman ki gibi lodosların ezikliği çok gördüğüm için heyecanlanmıyorum artık.Beyaz köşkte çok lodos olduğu halde emler bizde

- zaftunx
- Sahaf Yardımcısı
AmisosxxDueLLo yazdı:Aziz'e katılıyorum. Bu gün sen fark atarsın yarın ben. Bu böyle devam etmekterdir.Gargoyle35 yazdı:Zafer'im kızma ama konu anlamsız bir em skoru ne arzları nede lodosları küçük gösterir güçsüz gösterir.Bunu tartışamasını çok yapıldı ama skorlar güzel tebrik ederimSenide emre
![]()
Tebriğin için sağolasın Aziz.
Zaftun kardeş. Bu konuyu açarak tepkiden başka birşey toplamazsın. Dün dündür, bugün bugündür. Ne zaman ne olacağını bilemez ve karar veremezsin.
Parantez içlerinde ki eklerin anlamıda şöyledir/color]
1 Er Meydanında kazandıysan, sadece o kaybedenler üzerindedir kazanma etkin. " -lar " çoğul eki ile LodosLARI aşağılamak, haddi aşmaktır.
Sana dürüst konuşayım. Ben Er Meydanında savaşırken her daim karşımda REAL LİVİNG REAL WAR Loncası'nın olmasını isterim. Çünki ArzLARDA karşıma rakip olarak onları görüyorum.
Tabiki her lonca kendi dalında güçlüdür. Lütfen yanlış algılanmasın bu söylediğim. Her Loncaya sonsuz saygım vardır. Ama Güçlü ve kaybedince tebrik etmesini bilen bir loncadır.
Şu zamana kadar yaptığım Er Meydanı savaşlarının çoğunu kazanmış bulunmaktayım ( % 90 ını ). O yüzden kimin ne yapabileceğini bilen tecrübeli bir oyuncuyum.
Yorumum bu kadardır. Ben sadece bu skorlarını tebrik ederek yorumumu bitiriyorum. Fakat Lodos(LAR) kelimesini kullanmanı da kınıyorum.
İYİ FORUMLAR...
teşekkür ederim . Ben her zaman eleştirilere hazırım lodos arkadaşlardan da özür dilerim yanlış anladılar beni kesinlikle aşağılamak gibi bi amacım yoktu bnm amacım sadece biraz gülelim eğlenelim burda arzlar lodoslara lodoslar arzlara laf atsınlar tabi hakret olmadan saygı çerçevesinde.Yanlış anlayan bütün lodos dostlarımdan özür dilerim.
Saygılarımla İyi Forumlar.

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
rekor bizde em de adamları 80 30 yendik ama foto almadım adam lar ful büyüydü 

[right]Arif YAMAN[/right]
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı