^^'''*** Lodosların Hazin Sonu . . . ***'''^^

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: ---

Re: ^^'''*** Lodosların Hazin Sonu . . . ***'''^^

Mesaj gönderen MasumprenS »

Konu amacı ne ?
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Zafer'im kızma ama konu anlamsız bir em skoru ne arzları nede lodosları küçük gösterir güçsüz gösterir.Bunu tartışamasını çok yapıldı ama skorlar güzel tebrik ederim :) Senide emre :)
Resim
Kullanıcı avatarı
zaftunx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Pentenol

Mesaj gönderen zaftunx »

MasumprenS yazdı:Konu amacı ne ?
Konunun bi amacı yok sadece paylaşmak istedim beğenmek veya yorum yapmak zorunda deilsin.İsteyen iyi yorum yapabilir isteyen kötü yorum tartışmaya açık bir konudur.

Saygılarımla İyi Forumlar. . .
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zaftunx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zaftunx »

Gargoyle35 yazdı:Zafer'im kızma ama konu anlamsız bir em skoru ne arzları nede lodosları küçük gösterir güçsüz gösterir.Bunu tartışamasını çok yapıldı ama skorlar güzel tebrik ederim :) Senide emre :)
Yok ne kızıcam azizim canın saolsun sadece dediğim gibi skorları paylaşmak istedim .
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AmisosxxDueLLo »

Gargoyle35 yazdı:Zafer'im kızma ama konu anlamsız bir em skoru ne arzları nede lodosları küçük gösterir güçsüz gösterir.Bunu tartışamasını çok yapıldı ama skorlar güzel tebrik ederim :) Senide emre :)
Aziz'e katılıyorum. Bu gün sen fark atarsın yarın ben. Bu böyle devam etmekterdir.

Tebriğin için sağolasın Aziz.

Zaftun kardeş. Bu konuyu açarak tepkiden başka birşey toplamazsın :). Dün dündür, bugün bugündür. Ne zaman ne olacağını bilemez ve karar veremezsin.

Parantez içlerinde ki eklerin anlamıda şöyledir :[/color]

1 Er Meydanında kazandıysan, sadece o kaybedenler üzerindedir kazanma etkin. " -lar " çoğul eki ile LodosLARI aşağılamak, haddi aşmaktır.

Sana dürüst konuşayım. Ben Er Meydanında savaşırken her daim karşımda REAL LİVİNG REAL WAR Loncası'nın olmasını isterim. Çünki ArzLARDA karşıma rakip olarak onları görüyorum.
Tabiki her lonca kendi dalında güçlüdür. Lütfen yanlış algılanmasın bu söylediğim. Her Loncaya sonsuz saygım vardır. Ama Güçlü ve kaybedince tebrik etmesini bilen bir loncadır.

Şu zamana kadar yaptığım Er Meydanı savaşlarının çoğunu kazanmış bulunmaktayım ( % 90 ını ). O yüzden kimin ne yapabileceğini bilen tecrübeli bir oyuncuyum.

Yorumum bu kadardır. Ben sadece bu skorlarını tebrik ederek yorumumu bitiriyorum. Fakat Lodos(LAR) kelimesini kullanmanı da kınıyorum.

İYİ FORUMLAR...
Resim

Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
Kullanıcı avatarı
Mustixxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mustixxx »

Aziz ne olacak her zaman ki gibi lodosların ezikliği çok gördüğüm için heyecanlanmıyorum artık.Beyaz köşkte çok lodos olduğu halde emler bizde =)
Resim
Kullanıcı avatarı
zaftunx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zaftunx »

AmisosxxDueLLo yazdı:
Aziz'e katılıyorum. Bu gün sen fark atarsın yarın ben. Bu böyle devam etmekterdir.

Tebriğin için sağolasın Aziz.

Zaftun kardeş. Bu konuyu açarak tepkiden başka birşey toplamazsın :). Dün dündür, bugün bugündür. Ne zaman ne olacağını bilemez ve karar veremezsin.

Parantez içlerinde ki eklerin anlamıda şöyledir :[/color]

1 Er Meydanında kazandıysan, sadece o kaybedenler üzerindedir kazanma etkin. " -lar " çoğul eki ile LodosLARI aşağılamak, haddi aşmaktır.

Sana dürüst konuşayım. Ben Er Meydanında savaşırken her daim karşımda REAL LİVİNG REAL WAR Loncası'nın olmasını isterim. Çünki ArzLARDA karşıma rakip olarak onları görüyorum.
Tabiki her lonca kendi dalında güçlüdür. Lütfen yanlış algılanmasın bu söylediğim. Her Loncaya sonsuz saygım vardır. Ama Güçlü ve kaybedince tebrik etmesini bilen bir loncadır.

Şu zamana kadar yaptığım Er Meydanı savaşlarının çoğunu kazanmış bulunmaktayım ( % 90 ını ). O yüzden kimin ne yapabileceğini bilen tecrübeli bir oyuncuyum.

Yorumum bu kadardır. Ben sadece bu skorlarını tebrik ederek yorumumu bitiriyorum. Fakat Lodos(LAR) kelimesini kullanmanı da kınıyorum.

İYİ FORUMLAR...

teşekkür ederim . Ben her zaman eleştirilere hazırım lodos arkadaşlardan da özür dilerim yanlış anladılar beni kesinlikle aşağılamak gibi bi amacım yoktu bnm amacım sadece biraz gülelim eğlenelim burda arzlar lodoslara lodoslar arzlara laf atsınlar tabi hakret olmadan saygı çerçevesinde.Yanlış anlayan bütün lodos dostlarımdan özür dilerim.

Saygılarımla İyi Forumlar.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

rekor bizde em de adamları 80 30 yendik ama foto almadım adam lar ful büyüydü :D
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

herkesin kendine göre üstünlügü vardır saçma bi konuyla ancak ortam gerginleşir
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen enesmik »

:D emde bizden kimse düşmediği sürece arzların kazanması çok zor.

Büyücüxmuro
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS

“Genel Sohbet” sayfasına dön