Aynen ha. Mesela Fahri gibi olur ceket pantolon bölümleri falan olur belkiKelvin yazdı:Agop yerine biz oluruz ve bize sağ tıklayıp alış verişi başlat derler. Aynı Agop'un alışveriş penceresi gibi ayrı bölmeler olur. ayrı ayrı silahlar silah bölmesine zırhlar zırh bölmesine diğer bölmesinede madenler konur.gayet iyi olur bence
Türkler Sokağı - Pazar Bölgesi
Re: Türkler Sokağı - Pazar Bölgesi
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
O kadar dükkan var herkesin ki ayrı olmalı bence :!: :!: :!:

emek vermıssın guzelLucia yazdı:Aynen ha. Mesela Fahri gibi olur ceket pantolon bölümleri falan olur belkiKelvin yazdı:Agop yerine biz oluruz ve bize sağ tıklayıp alış verişi başlat derler. Aynı Agop'un alışveriş penceresi gibi ayrı bölmeler olur. ayrı ayrı silahlar silah bölmesine zırhlar zırh bölmesine diğer bölmesinede madenler konur.gayet iyi olur benceHerkesin ismi yazar altında
auril & DoubleLift
Teşekkürler. Diğer oyunlara benzemesin diyorlar. Diğer oyunlarda böyle bişi yok. Buna da laf etmezler heraldeAuril yazdı: emek vermıssın guzel

- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hepimiz Osmanlı torunuyuz da Kemalizm ile bir bağlantı kuramadım ben?qwertoy yazdı:YAŞASIN FATİH SULTAN MEHMED HAN YAŞASIN 2. ABDÜLHAMİT YAŞASIN OSMANLI İMPARATORLUĞU HEPİMİZ OSMANLININ TORUNLARIYIZ GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNE YÖN VEREMEZ!
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Artık o konuyu kapatalım. Konu dışına çıkmayalım. Lütfen :!:xxxTaTaNgAxxx yazdı:Hepimiz Osmanlı torunuyuz da Kemalizm ile bir bağlantı kuramadım ben?qwertoy yazdı:YAŞASIN FATİH SULTAN MEHMED HAN YAŞASIN 2. ABDÜLHAMİT YAŞASIN OSMANLI İMPARATORLUĞU HEPİMİZ OSMANLININ TORUNLARIYIZ GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNE YÖN VEREMEZ!

Kelvin yazdı:Konuyu Güncel Tutalım :!: :!: :!:
:!: :!:
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
:arrow: :arrow:
O konuyu kapattık... Konu dışına çıkmayalım :!: :!: :!:FaTiHaRaBoGLu yazdı:Theanswer3 yazdı:Kemalizm yazdı:qwertoy yazdı:Theanswer3 yazdı:senin nickin yeter kardeşim
YAŞASIN KEMALİZM
Eee ne var bunda kemalist olmayan adam zaten devlete karşıdır devlete karşı olanlarda ya dağda yada toprağın altında amacını anlamadım adam yaşasın kemalizm demiş ne var bunda geçmişini bilmeyen bilmem ne bilmem ne.Osmanlıya söylenen herhangi bişeymı var
haklısın kardeşim fakat bunu bana değil yaşasın osmanlı diyen adama söyleyeceksin
yaşasın fatih sultan mehmed yaşasın kanunui ama
ONLARDAN DAHA ÖNEMLİSİ
YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK :!: :!: :!: