Genelde konularımı gece açıyorum yorum atanlar olgun insanlar oluyor her neyse birden parladı bu olay kafamda millet pazar sistemi gelsin gelsin diye ölüyor işin aslı gelirse plus olayının değeri biraz düşücek yönetimde bunun farkında bu yüzden doğru kart oynamak için doğru zamanı bekliyorlar.Ben aslında yönetimi felan taşlamaya çalışmıyorum boş boş konu açerken bunu farkında olmayan insanlar var yani sen pazar sistemi istiyosun adını vermedğim bir çok oyunda olduğu gibi eee birader plus paketi alıyo bir çok insan bölgeden bişey yansıtıyo( plus paketinin sadece bişeyler yansıtmak için kullanılmadığını bılıyorum içinden öyle zeki zeki düşündüysen
Bende yönetimi bu eksi kazançtan kurtarmak için bişeyler düşündüm (3-4 saniye abartılıcak bişey değil).Mesela bir pazar bölgesi öyle şaşalı allı pullu bir bölgeye gerek yok sade olsun 1-2 tanede türk bayrağımdan asın zaten o tat katar oraya.Eksi kazançtan nasıl kurtulcaksın basit plus paketi ayrıcalığına onuda yerleştiriceksin.Ozaman ne olucak plus paketi satma oranın 3 katına çıkıcak güzel kardeşim.Bak millet parçalıyo kendini azgın köpekler gibi feryat edenler var
Yazacaklarım bu kadar beyler umarım dikkate alınır.Söylemeyi unuttum bunun bölge olması gerekiyo klan veya kabadayının kullanılmadığı bir yer neyse onu düşünürdünüz zaten