Yeni Yetenek [ Şifacı ] Dev Yapraklar - Dev Sarmaşık
Re: Yeni Yetenek [ Şifacı ] Dev Yapraklar - Dev Sarmaşık
İleri levellerde sarmaşıklı grubu koruyucu bir yetenek gelmeli kutup gibi :!: Genede yönetime kalmış birşey

savascı gıbı kanatma gızleme ve gerı getırme olabılır
NOT:bole bısı olursa fıyatı 1995 akce olacaktır
NOT:bole bısı olursa fıyatı 1995 akce olacaktır
auril & DoubleLift
Merhabalar,
Evet,gerçekten güzel bir düşünce.Bu düşüncenden dolayı seni tebrik ederim.
Bu yetenek geliştirilerek oyuna eklenebilir.Ve şifacının '' Can KURTARMAYAN '' yeteneğinden daha etkili olur 
Evet,gerçekten güzel bir düşünce.Bu düşüncenden dolayı seni tebrik ederim.
hahahaah
kusura bakma ama çok komik olmuş şifacı zaten kendine can basarak kendini iyi koruyor + can kurtaran gibi özel bi gücünüz var daha ne olsun
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Şifacıların güçlü olmasından değil grup bölgeleri ve ( Can Kurtaran ) kelimesinin anlamını yitirdiğinden bahsediyorum.Kemalizm yazdı:hahahaahkusura bakma ama çok komik olmuş şifacı zaten kendine can basarak kendini iyi koruyor + can kurtaran gibi özel bi gücünüz var daha ne olsun
Can kurtaran üstüne bulunan bir karakter kesinlikle ölmemesi gerekirken grup bölgelerinde bu istisna yok oluyor.Bunu anlatmak istemiştim. Yoksa Karakterler arası w.s Zaten çok zaman önce ortadan kalkmış ve artık uygulanılmayan bir husus.
Arkadaşın tasarım basit bir örnek sadece, önemli olan yeni yetenek ve işlevi.Atakanx yazdı:kendısını belgrad oramında bulamayan ve aynı ambiansı yaratmaya çalışan bir maymuın işte o yaprakalr içinde maymun gibi veya bir çiğ köfte gibi olmuş Paint Terke bile dilim gitmez adamın ustune resmen yaprağı yerrleştirmiş bide ortaya köfte koysaydın Can kurtaran Pörfek xD
2009-2013
TAKVA
Konuya farklı amaç taşıyan kişilerin yorumlarda bulunmasının tek amacı konunun selametini yitirmesini istediklerinden kaynaklanan bir fikir anlayışları içerisinde olduklarından kaynaklanıyor.
Grafiğimin pek kötü olduğu söylenemez ama alelacele ve anlatmak istediğim kadarıyla yaptığım ufak bir tasarım .
Ne göründüğünden çok ne anlattığı önemli benim için . Düşünceleriniz benim için değerli olumsuz olsa dahi kaale alınıyor.
Grafiğimin pek kötü olduğu söylenemez ama alelacele ve anlatmak istediğim kadarıyla yaptığım ufak bir tasarım .
Ne göründüğünden çok ne anlattığı önemli benim için . Düşünceleriniz benim için değerli olumsuz olsa dahi kaale alınıyor.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Dalga geçiyolar anlsana sende laf anlatmaya çalışıyonJouRney yazdı:Arkadaşın tasarım basit bir örnek sadece, önemli olan yeni yetenek ve işlevi.Atakanx yazdı:kendısını belgrad oramında bulamayan ve aynı ambiansı yaratmaya çalışan bir maymuın işte o yaprakalr içinde maymun gibi veya bir çiğ köfte gibi olmuş Paint Terke bile dilim gitmez adamın ustune resmen yaprağı yerrleştirmiş bide ortaya köfte koysaydın Can kurtaran Pörfek xD