Tüm karakterler arası dizayn edilmiş dengelik sanırım yeni bölgelerin gelişi ve nadidelerin artı basılmasıyla bu denge bozuldu. Bende güzel bir önerimi sizle paylaşmak istedim .
Bazı bölgelerde bazı bosslar :
Düşünen Adam : Ezerim ,
Semiha= Kömür olacaksın ,
Centriun = Karkumlar ,
Yol savaşçısı = Bu Mermi senin için
Stuart = Erg enerjisini sana yönlendiriyorum
Gibi bosslarda kutup veya sarsılmaz açmazsak eğer ölüyoruz.Haliyle bu bölgelerde bu hareketlerde şifacıların Can kurtaran denilen tabir ortadan kalkıyor. Can kurtaran Can kurtarmaz hale geliyor.İsminin anlamı kalmıyor.
Savaşçıların = Sarsılmaz , Büyücülerin = Kutup rüzgarı Ama Şifacıların = Dev Yapraklar neden olmasın . Yoğun emek vererek hazırladığım ve Şifacılar için düşündüğüm öneri - fikri sizlerler paylaşmak istedim . Umarım yürürlüğe girer.Tabi İkv Ekibinin yapacağı muhteşem grafik ve görsellikler ile .Desteğe gönderildi
Eline sağlık güzel bir fikir. Uygulanırsa da Çemberlideki zorluğu bir nebze ortadan kaldırmış olur. Yol savaşçısınıda şifaya yönetilen ve isabet alan bir kurşun kesimin sonra ermesi demek. Ama bu yetenekle şifacıda kendini koruyabilmiş olacak. Uygulanabilir gözüküyo hayırlısı bakalım.
Tüm karakterler arası dizayn edilmiş dengelik sanırım yeni bölgelerin gelişi ve nadidelerin artı basılmasıyla bu denge bozuldu. Bende güzel bir önerimi sizle paylaşmak istedim .
Bazı bölgelerde bazı bosslar :
Düşünen Adam : Ezerim ,
Semiha= Kömür olacaksın ,
Centriun = Karkumlar ,
Yol savaşçısı = Bu Mermi senin için
Stuart = Erg enerjisini sana yönlendiriyorum
Gibi bosslarda kutup veya sarsılmaz açmazsak eğer ölüyoruz.Haliyle bu bölgelerde bu hareketlerde şifacıların Can kurtaran denilen tabir ortadan kalkıyor. Can kurtaran Can kurtarmaz hale geliyor.İsminin anlamı kalmıyor.
Savaşçıların = Sarsılmaz , Büyücülerin = Kutup rüzgarı Ama Şifacıların = Dev Yapraklar neden olmasın . Yoğun emek vererek hazırladığım ve Şifacılar için düşündüğüm öneri - fikri sizlerler paylaşmak istedim . Umarım yürürlüğe girer.Tabi İkv Ekibinin yapacağı muhteşem grafik ve görsellikler ile .Desteğe gönderildi
Teşekkürler KUKLACI / TAKVA
Yeteneğin skilii 0 konsolunda.
Dev yeşil Sarmaşık , Yaprak [ Önden]
Dev yeşil Sarmaşık , Yaprak [Arka ]
Resmin ve fikrin uygulanışı
Fikir güzel ama sadece bölgeler için düşünülmüş bişey .Oyucular arası denge daha da bozulabilir.Zaten şifacı kemek zor ,bir de belli bi sn etkilenmez olursa şifacı kesmek imkansızlaşabilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Sancak savaşı veya meteor bölgesindeki büyük savaşlarda ilk hedef herzaman büyücülerden sonra şifacılardır.
İki savaşçının şifacıyı seçmesi zaten iyileştirme yapan bir karakter için yetişmeyecek birşeydir.Heleki İyileştirme saniye aralığı [ 5 ] saniye iken . Can Kurtaranın yerini almasada İyileştirme çemberi veya sakinleştirme yerine olabilir. Karar İkv yönetiminin
Eleştiri her zaman için en iyiye yönlendirir arkadaşlar. İyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürlerimi iletir. Yorumlarınızı beklerim