Bütün GM ve Destek Takımına

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
sessizlord
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Bütün GM ve Destek Takımına

Mesaj gönderen sessizlord »

Böyle rezillik görmedim ben Karakterimle herhangi bir küfür rahatsız edici davranışta bulunmadım ama 7 gün susturuldum destek takımına mail yolladım cvp verilmedi karakterimin ilk olayı oluyor ve küfür atan kullanıcılarla aynı muamele yapılıyor bu kadar ağır ceza neden verliyor anlam vermiş değilim getirlisin küfür attığım foto konulsun önüme oyunu bırakmassam adam değilim bu susturulma cezaları neye göre veriliyor bölgeden klandan konuşunca da mı ceza alıyoruz anlamadım ki adamlar sabahtan akşama kadar ana bacı küfür ediyor ben en fazla arkadaşlarımla muhabbet etmişimdir aynı ceza veriliyor ki bence haksız bir ceza eğer böyle nedensiz ceza veriliyorsa o zaman geri kalanların süresiz banlanması lazım bu durumun incelenmesini ancak böyle sağlayabilirdim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..... Bu kadar basit olamaz herşey..
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Bütün GM ve Destek Takımına

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

Yersiz olduğunu düşünüyorsanız itiraz ediniz.
Kullanıcı avatarı
Kelvin
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kelvin »

Tehdit etmek de ceza sebebi sanırsam.
Resim [(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Kelvin yazdı:Tehdit etmek de ceza sebebi sanırsam.
bende oyle bılıyorum.
auril & DoubleLift
Hicret
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Hicret »

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu konuyu buraya açarak bir sonuca varamazsınız. Lütfen İKV Destek Ekibi ile irtibata geçiniz.Ve Sadece Küfür ceza alımına sebep olmaz.Rahatsız Edici Davranışlar,Flood,Klan ve Bölge Kanallarını gereksiz kirletmek Bir kişiyi Tehdit Etmek E-Pin Satışları Ve bir oyuncudan Telefon numarası veya adres istemekte tehdit kapsamına girmektedir lütfen bunlarında sizlere ceza getirebilceğini unutmayınuz....

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen fuzulisifa »

tehdit e pin satışı küfür reel parayla oyundan eşya alımı falan gibi konular cezai işlem görüyor
kardeşim seni yargılamıyorum ama 1 ay önce falan bişey demişindir biri şikayete tıklamıştır (şahsen ben böyle durumlarda hep şikayet ederim) biliyoruz ki şikayet sistemi geç işlemekte cezayı şuan vermişlerdir
birçok kişi bundan muzdarip
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
MuhammetUSLU
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MuhammetUSLU »

Selam Arkadaşlar,

Konuyu net bir şekilde okumaya çalıştım.İlk olarak şunu söylemek istiyorum, denetmen ekibi hiç bir şekilde oyunculara bilerek ceza vermez/veremez.! Çünkü, şikayetler özel bir sayfada toplanmakta ve sayfa içinde şikayet edilen/eden kişilerin isimleri hiç bir şekilde yer almamaktadır.Yani denetmen arkadaşım verdiği şikayette KİMİN CEZA ALACAĞINI GÖRMEMEKTEDİR.! Bu eşit bir ceza sistemi uygulanması için yapılmaktadır.

Size uygulanan cezada, doğru/yanlış işlem uygulanmış olabilir.Bunu öğrenmenin yolu forum kanalı değil, aşağıdaki adrestir.

:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

İyi Eğlenceler.
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bailamo »

Tehdit ceza sebebi olsa idi, Köşte bi köpek ban alırdı. Ama o hiç ceza almadı, ben 5 gün sus yedim. Herif bana ban attıracağını söylüyo; neymiş? GM arkadaşı varmış peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

ilk önce merhaba ben 5 gün oyuna girmedim saat 20:23 de oyuna girip 20:25 de oyundan çıktım konuşma felan yok ve çıktım sonra ertesi gün susturuldum ve 23:47 de susturulmuşum oyunda 6 gün boyunca konuşmama rağmen susturulma yedim ne garip dimi ama arkadaşım bu olay tüm sunucularda oldu 1 Gm nin arkadaşımıymış neymiş sunuculardan kendine cevap vermiyeni banlatmış.
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

Öncelikle hiçbir DEV, GM, Denetmen, AR-GE veya Forum Denetmeni' nin "tanıdığı" olduğu için cezayı hakeden kimsenin cezası kaldırılmaz. Şikayet sistemindeki yoğunluktan vb. durumlardan dolayı şikayetler biraz geç değerlendirilebilir. Siz oyunda olun ya da olmayın ceza verildiği anda geçerliliği başlar. Oyun içinde tehdit etmek, adres veya tehdit ya da rahatsız etmek amaçlı telefon numarası vermek de ceza gerektirir. Ayrıca aldığınız cezayı hak etmediğinizi düşünüyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildiriniz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön