Üreme toplama puanlarının sıfırlanması için ikvdesteğe mesaj atdım gelen cevap
Merhabalar,
Üretim ve toplama puanları sıfırlanamaz. Bunun sistemde farklı hatalara neden olacağı tespit edilmiştir.
İyi günler.
Üreme toplama puanlarının sıfırlanması imkansız çünkü... :)
Üreme toplama puanlarının sıfırlanması imkansız çünkü... :)
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Re: Üreme toplama puanlarının sıfırlanması imkansız çünkü... :)
hmm bence oluşabilecek hatalar üzerinde çalışıyorlarEk1nc1 yazdı:Üreme toplama puanlarının sıfırlanması için ikvdesteğe mesaj atdım gelen cevap
Merhabalar,
Üretim ve toplama puanları sıfırlanamaz. Bunun sistemde farklı hatalara neden olacağı tespit edilmiştir.
İyi günler.
avakado=eminönü
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Arkadaşlar Birde Şöyle bir durum var.
Örneğin siz zırhçısınız 49 seviye ve reçeteleriniz var bilgilerinizde saklı.Peki bu reçeteler üretim ve toplama puanları sıfırlanınca nolacak ?.Dediğiniz gibi hatalar meydana gelecektir bence.
Fakat şöyle bir durumda var Üretim ve toplama puanlarımızı 0'lanırsa ayağımıza ganimet düşsün ve o reçeteleri tekrara alabilelim
Örneğin siz zırhçısınız 49 seviye ve reçeteleriniz var bilgilerinizde saklı.Peki bu reçeteler üretim ve toplama puanları sıfırlanınca nolacak ?.Dediğiniz gibi hatalar meydana gelecektir bence.
Fakat şöyle bir durumda var Üretim ve toplama puanlarımızı 0'lanırsa ayağımıza ganimet düşsün ve o reçeteleri tekrara alabilelim
İyi tamamda zırhcımız 49 diyosun ozaman niye sıfırlıyosunki, ben puanları yanlış dağıtdığım için sıfırlanmasını istiyorum şahsen xD, ayrıca reçeteye çok basit bir çözüm var bir makine yaparsın İSTEYEN SIFIRLASIN İSTEMEYEN SIFIRLAMASInGltsry yazdı:Arkadaşlar Birde Şöyle bir durum var.
bu kadar basit
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Ek1nc1 yazdı:İyi tamamda zırhcımız 49 diyosun ozaman niye sıfırlıyosunki, ben puanları yanlış dağıtdığım için sıfırlanmasını istiyorum şahsen xD, ayrıca reçeteye çok basit bir çözüm var bir makine yaparsın İSTEYEN SIFIRLASIN İSTEMEYEN SIFIRLAMASInGltsry yazdı:Arkadaşlar Birde Şöyle bir durum var.
bu kadar basit
Demek istediğimi anlamadın Örneğin dedim belki sen zırhçını 49 yapmak istemiyordun diğer silahtara falan vermek istiyordun diyelim o anlamda
- XxGHOSENxX
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Zaten Sıfırlanabilecek Olsa da Yönetimin Bunu Yapmayacağı Bir Gerçek...
Yeni Şeylerle Uğraşırken Onca Zorluk Arasında Bunlarla Uğraşmazlar Ha Uğraşsalar Süper Olurdu Bu Bir Gerçek
Yeni Şeylerle Uğraşırken Onca Zorluk Arasında Bunlarla Uğraşmazlar Ha Uğraşsalar Süper Olurdu Bu Bir Gerçek

♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣
[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣
[code]http://www.facebook.com/GHOSEN?ref=profile[/code]
Tamam anladım bende zaten onun için sıfırlanmasını istiyorum büyücümü lokman sarraf yapmıştım büyücüde maden toplanmıyor üretimci yapmak istiyorumGltsry yazdı:Ek1nc1 yazdı:İyi tamamda zırhcımız 49 diyosun ozaman niye sıfırlıyosunki, ben puanları yanlış dağıtdığım için sıfırlanmasını istiyorum şahsen xD, ayrıca reçeteye çok basit bir çözüm var bir makine yaparsın İSTEYEN SIFIRLASIN İSTEMEYEN SIFIRLAMASInGltsry yazdı:Arkadaşlar Birde Şöyle bir durum var.
bu kadar basit
Demek istediğimi anlamadın Örneğin dedim belki sen zırhçını 49 yapmak istemiyordun diğer silahtara falan vermek istiyordun diyelim o anlamda
Bunda imkansız birşey yok arkadaşlar yeni bir makina koyarlar (GBM-1
)
Sıfırlamadan önce makine 'Üretim ve Toplama puanlarınızı sıfırlamak istiyormusunuz ? Eğer sıfırlarsanız hafızanızdaki tüm reçeteler silinecektir' gibi bilgi verir.Bu kadar yani bunda daha ne hatası oluşsun.Reçetelerini kaybetmeyi göze alanlar sıfırlar.
Sıfırlamadan önce makine 'Üretim ve Toplama puanlarınızı sıfırlamak istiyormusunuz ? Eğer sıfırlarsanız hafızanızdaki tüm reçeteler silinecektir' gibi bilgi verir.Bu kadar yani bunda daha ne hatası oluşsun.Reçetelerini kaybetmeyi göze alanlar sıfırlar.
Beta charları için kötü o zaman önemli madenlerein puanları en fazla 23 dü ben 23 verdim ama şimdi para etmiyorlar kan pençeye ancak eşya satıcağız.
Ghazel yazdı:Bunda imkansız birşey yok arkadaşlar yeni bir makina koyarlar (GBM-1)
EVET ARKADAŞ HAKLI GBM-1 MAKİNESİ ÇIKSA SÜPER OLUR BEN FULL MADENCİ YAPMAK İSTİYORUM VE GEÇENLERDE 2 DK LIK GÜNCELLEME YAPTILAR 49 A MI İLERLETİLER ÜRETİMLERİ ACAPA :?: :?: :?:
ÇAR 1:
ÇAR ADI:Erenkhan
SUNUCU:MERAN
LEVEL:30
SINIF:SAVAŞCI
KLAN:YOK
ÇAR ADI:Erenkhan
SUNUCU:MERAN
LEVEL:30
SINIF:SAVAŞCI
KLAN:YOK