Üreme toplama puanlarının sıfırlanması imkansız çünkü... :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Üreme toplama puanlarının sıfırlanması imkansız çünkü... :)

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Üreme toplama puanlarının sıfırlanması için ikvdesteğe mesaj atdım gelen cevap

Merhabalar,
Üretim ve toplama puanları sıfırlanamaz. Bunun sistemde farklı hatalara neden olacağı tespit edilmiştir.
İyi günler.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Re: Üreme toplama puanlarının sıfırlanması imkansız çünkü... :)

Mesaj gönderen barkido »

Ek1nc1 yazdı:Üreme toplama puanlarının sıfırlanması için ikvdesteğe mesaj atdım gelen cevap

Merhabalar,
Üretim ve toplama puanları sıfırlanamaz. Bunun sistemde farklı hatalara neden olacağı tespit edilmiştir.
İyi günler.
hmm bence oluşabilecek hatalar üzerinde çalışıyorlar
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Arkadaşlar Birde Şöyle bir durum var.

Örneğin siz zırhçısınız 49 seviye ve reçeteleriniz var bilgilerinizde saklı.Peki bu reçeteler üretim ve toplama puanları sıfırlanınca nolacak ?.Dediğiniz gibi hatalar meydana gelecektir bence.

Fakat şöyle bir durumda var Üretim ve toplama puanlarımızı 0'lanırsa ayağımıza ganimet düşsün ve o reçeteleri tekrara alabilelim :)
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Gltsry yazdı:Arkadaşlar Birde Şöyle bir durum var.

Örneğin siz zırhçısınız 49 seviye ve reçeteleriniz var bilgilerinizde saklı.Peki bu reçeteler üretim ve toplama puanları sıfırlanınca nolacak ?.Dediğiniz gibi hatalar meydana gelecektir bence.

Fakat şöyle bir durumda var Üretim ve toplama puanlarımızı 0'lanırsa ayağımıza ganimet düşsün ve o reçeteleri tekrara alabilelim :)
İyi tamamda zırhcımız 49 diyosun ozaman niye sıfırlıyosunki, ben puanları yanlış dağıtdığım için sıfırlanmasını istiyorum şahsen xD, ayrıca reçeteye çok basit bir çözüm var bir makine yaparsın İSTEYEN SIFIRLASIN İSTEMEYEN SIFIRLAMASIn
bu kadar basit =)
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Ek1nc1 yazdı:

İyi tamamda zırhcımız 49 diyosun ozaman niye sıfırlıyosunki, ben puanları yanlış dağıtdığım için sıfırlanmasını istiyorum şahsen xD, ayrıca reçeteye çok basit bir çözüm var bir makine yaparsın İSTEYEN SIFIRLASIN İSTEMEYEN SIFIRLAMASIn
bu kadar basit =)

Demek istediğimi anlamadın Örneğin dedim belki sen zırhçını 49 yapmak istemiyordun diğer silahtara falan vermek istiyordun diyelim o anlamda ;)
Kullanıcı avatarı
XxGHOSENxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxGHOSENxX »

Zaten Sıfırlanabilecek Olsa da Yönetimin Bunu Yapmayacağı Bir Gerçek...

Yeni Şeylerle Uğraşırken Onca Zorluk Arasında Bunlarla Uğraşmazlar Ha Uğraşsalar Süper Olurdu Bu Bir Gerçek ;)
Resim

♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣

[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣

[code]http://www.facebook.com/GHOSEN?ref=profile[/code]
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Gltsry yazdı:
Ek1nc1 yazdı:

bu kadar basit =)

Demek istediğimi anlamadın Örneğin dedim belki sen zırhçını 49 yapmak istemiyordun diğer silahtara falan vermek istiyordun diyelim o anlamda ;)
Tamam anladım bende zaten onun için sıfırlanmasını istiyorum büyücümü lokman sarraf yapmıştım büyücüde maden toplanmıyor üretimci yapmak istiyorum =)
Kullanıcı avatarı
Ghazel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ghazel »

Bunda imkansız birşey yok arkadaşlar yeni bir makina koyarlar (GBM-1 :) )

Sıfırlamadan önce makine 'Üretim ve Toplama puanlarınızı sıfırlamak istiyormusunuz ? Eğer sıfırlarsanız hafızanızdaki tüm reçeteler silinecektir' gibi bilgi verir.Bu kadar yani bunda daha ne hatası oluşsun.Reçetelerini kaybetmeyi göze alanlar sıfırlar.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Beta charları için kötü o zaman önemli madenlerein puanları en fazla 23 dü ben 23 verdim ama şimdi para etmiyorlar kan pençeye ancak eşya satıcağız.
Kullanıcı avatarı
Erenkhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Erenkhan »

Ghazel yazdı:Bunda imkansız birşey yok arkadaşlar yeni bir makina koyarlar (GBM-1 :) )

Sıfırlamadan önce makine 'Üretim ve Toplama puanlarınızı sıfırlamak istiyormusunuz ? Eğer sıfırlarsanız hafızanızdaki tüm reçeteler silinecektir' gibi bilgi verir.Bu kadar yani bunda daha ne hatası oluşsun.Reçetelerini kaybetmeyi göze alanlar sıfırlar.

EVET ARKADAŞ HAKLI GBM-1 MAKİNESİ ÇIKSA SÜPER OLUR BEN FULL MADENCİ YAPMAK İSTİYORUM VE GEÇENLERDE 2 DK LIK GÜNCELLEME YAPTILAR 49 A MI İLERLETİLER ÜRETİMLERİ ACAPA :?: :?: :?:
ÇAR 1:
ÇAR ADI:Erenkhan
SUNUCU:MERAN
LEVEL:30
SINIF:SAVAŞCI
KLAN:YOK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön