uzaTMadan konuya gireyim.Yeni Gelen GenişLeme PakeTi çemberliTaş ekLenTisi akabinDe ' İKV' nin GiT GİDE Oyuncu kaybetMesi , Gerek ÇemberLiTaşın zorlugunDan, Gerek bölgeYe girip SAATLerini pc Başında Geçiren İnsanLarın Emeğine Yapılan SaYGıSızLıGı Şans Faktörüne BagLayan YöneTim Ve ÇemberLiTaş bölGesindeki Yaratık , bosSLarın AbarTıLı bi şekilDe zorLuğunun SonucunDa ÇemberLiTaş bölGesine giren grubLarda,Ve Oyuna Veda eden arkadaşLarda gözLe görüLür bir kitLede Olması....İsTanbul Kıyamet VaKTi .... oyunun SonunuN HİÇTe iyiye giTigi GÖSTERMEMEKTEDİR.. YöneTim olarak buna bir çözüm buLManın gerekLiLiğinin FaRKına nezaman varıcakSınız Merak EtmekTeyim...
SAATLERİNİ BÖLGEDE GEÇİREN OYUNCULARINI BİNBİR GÜÇLük ve OnLarca iksir tüketerek KesTigi bosLardan [Madalya] Alması hem EMEGE SAYGISIZLIK HEMDE OyuncuLarın oyun Oynama zevKini kıran fakTörlerin baŞında Gelen olayLardır ..Örnegin Gbx kesimi SonRası grb üyeLerinden En az biriniNe kesinLik ve kesinLikle item düşMeSini sagLamak OyuncuLARI OYunda TutManın başLıca madeLerinden BİRİDİR..
İyi FORUMLAR.
ÇemberLi[Taş]...
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ÇemberLi[Taş]...
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
Re: ÇemberLi[Taş]...
Alttan kobramı saldılar bi büyük bi küçük yazıyon "qaNghy" ?
Şu yaz bi bitsin hele çemberliye bi iyileştirme yapılır gibime gelıyor. Ben de uzun süredir girmiyorum zaten az miktar iksirim kaldı , peş peşe girince insanı yoruyor arkadaşa katılıyorum.

Sana katılıyorum.4 saat boyunca pc başında uğraş emek harca.özellikle boşlarda en ufak hatada başa dönmek gibi zorlukları aşıp birşey elde edememe insanın gerçekten oyundan soğutuyor suan ben ara verdim çünkü zevk alamıyorum Tebrikler ikv mükemmel bir iş başardınız oyuncuları çok güzel SOĞUTMAYI becerdiler.......... :evil:
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Bu yazıyı okumak için 1 saat gözlerimi yoracağıma üzerine bir saat de ben eklerim gider yol savaşçısı keserim.
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
:lol: :lol: :lol: mantıklıCREAM yazdı:Bu yazıyı okumak için 1 saat gözlerimi yoracağıma üzerine bir saat de ben eklerim gider yol savaşçısı keserim.
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa