Gaffar ve Yönetim.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Gaffar ve Yönetim.

Mesaj gönderen BLaDeII »

Yaklaşık 20-25 gundur Ara Verdim İKV ye. Kafam Rahat İsmini Vermek İstemıyorum Diğer Bir Türk Oyununu Oynuyoruz Bazı Arkadaslarla Ve O Oyundaki gibi Aile Yani Lonca Sistemi Olsa İKV De, Her Saat Savaşlar Olsa Olsa Olsa... Bu Boyle Gıder ;)
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen samedsedir0606 »

• Bugunku Gaffar Denememizde Büyük cabalarımızla gaffarın canını 48 47.. canlara ındırebıldıkk... ve sızlerle paylamak ıstedık Buyurun Bunlarda fotolarımızdır.....

Resim

Resim

Resim

ve Daaha Dahası fotolar var fazla Koymak ıstemedım...
48 ve 47 canlarıı görduk yanlız oo aksıyonda almayı unutmusum Suanlık bunlarla yetınmeye devam edelım....
Grubta Emegı gecen herkeze teskkurler
Çakii
Bakma qq

ResimResim
IISaMeDSeDiRIIResimIISaMeDSeDiRII ♫♥♪

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.

.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Yahu git tılsımda yaz birader, bizde 50 ye düşürdük fakat kesemedik.
Ulan iyiki 47 cana indirmişler her sunucuya taşıyorlar, Allahtan kesememişler ha facebook'ta gurup açarlardı gaffarı kestik diye.
Umut sende destan yazma uzun uzun okunmuyor birader. Bir daha uyarmam. 8-) :lol:
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen samedsedir0606 »

İçerik düzenlendi. Yorumlarınızı daha uygun bir dil ile yapınız lütfen.

Sosyolog
Çakii
Bakma qq

ResimResim
IISaMeDSeDiRIIResimIISaMeDSeDiRII ♫♥♪

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.

.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

samedsedir0606 yazdı: Lan Super marıoo Akıllı konuss evladım Sen kımsınkıı oyle konusuyorsun Adam gaffar ıle konu acmıs oo arkadasa az yardımcı olsun dıyee Buraya tasıdık yoksa seyımdemı olurr ç..
ha sen yazmıssın bızde 50 cana dusurduk dıyee bı foruma buraya fotosunu koy herkez bı gorsnn bakalım daha yol savascısını kesemeyen cakal burda bıze hesap soruyrr..
Adama Akılı ıyılık olsun dıyee Sızlere bunları sergılıyoruzz Sızın yaptıgınız cok yanlıştırr..
Hadı hayırlı oyunlar
Yol savaşçısını bile kesemiyorum öyle mi? :D Yahu biz gerek bile duymadık konu açmaya, 9 temmuz günü gittik gaffara. Bilip bilmeden ithamlarda bulunma bir daha.

Resim

Bak buda benim oyundaki karakterim. Hani yukarıdaki fotoda sen yoksun demeyesin diye koyuyorum bu 2.fotoyu.

Resim

"çakal, evladım" gibi hakaretlere gerek yoktu. ben sana hakaret etmedim fakat senin cümlen bile lan diye başlıyor.
Senin gibi bir saygısıza mesaj yazdığım, senin için ayırdığım 4 dakika yüzünden kendime üzülüyorum cidden :roll:
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

Gerek yoktu Ertan'ım bunlara :) Neden açıklama yapma zorunluluğu duydun ki !
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DyBCANi »

Arkadaşlar Ben Gaffar Kesimi Hakında Açmamışım Konuyu Konuyu Okuyup Öyle Yazın. Ben Burda Yönetimi Eleştirdimki Düzelsinler Diye. Ne Yapıorsunuz Konu Nerelere Gidiyor. Yazdıklarımı Bir Okuyun.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
sercan61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sercan61 »

DyBCNy kardesım aynen katılıyorum sana bu oyun artık oynanmaz 4 senelık oyuna bı lonca sıstemı getırmeyı beceremıyolar yada işlerıne gelmıor ama bana kalırsa bu lonca sıstemı gelırse eger onuda akçe ıle edeceklerıni düşünuyorum. onceden olsa bölgeye gırmk ıcın can atardım ama sımdı bögelere gırmk ıstemıorum çemberlı tas geldı ilk gun bı hevesledım gırdım 2. gun gırdım ondan sonra sıkmaya basladı bı bolge etmısler 6 7 saaat orda kaıyosun + bı gbmx kesımınde 150 200 kudrt ıksırı gıdıyo bıde utanmadan kudrt ıksırlerını akce ıle satıyolar hadı gbmx kesımınde 15 20 kudret ıksırı gıtse anlıcam okdar pahalı satmanızıda 150 200 kudrt ıksırı almaya canmı dayanır yapıyosun bişi yap oyun parasına yada 5 kudrt 50 akce olsun bu ıkv yonetımı bana kalırsa oyuncularını anayı yerıne koyuyor.. bende artık ıkv oynamıorum 1 aydır gırmıyom gırmeyıde dusunmuyorum ıkv den bın kat ıyı onlıne oyunlar var.
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DyBCANi »

sercan61 yazdı:DyBCNy kardesım aynen katılıyorum sana bu oyun artık oynanmaz 4 senelık oyuna bı lonca sıstemı getırmeyı beceremıyolar yada işlerıne gelmıor ama bana kalırsa bu lonca sıstemı gelırse eger onuda akçe ıle edeceklerıni düşünuyorum. onceden olsa bölgeye gırmk ıcın can atardım ama sımdı bögelere gırmk ıstemıorum çemberlı tas geldı ilk gun bı hevesledım gırdım 2. gun gırdım ondan sonra sıkmaya basladı bı bolge etmısler 6 7 saaat orda kaıyosun + bı gbmx kesımınde 150 200 kudrt ıksırı gıdıyo bıde utanmadan kudrt ıksırlerını akce ıle satıyolar hadı gbmx kesımınde 15 20 kudret ıksırı gıtse anlıcam okdar pahalı satmanızıda 150 200 kudrt ıksırı almaya canmı dayanır yapıyosun bişi yap oyun parasına yada 5 kudrt 50 akce olsun bu ıkv yonetımı bana kalırsa oyuncularını anayı yerıne koyuyor.. bende artık ıkv oynamıorum 1 aydır gırmıyom gırmeyıde dusunmuyorum ıkv den bın kat ıyı onlıne oyunlar var.

Eyw İşte Böyle Yorumlar Görmek İstiyorum.

Konuyala İlgili Alakasız Yorumlar Yazılmasın.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjndII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MaNiaCjndII »

Önemli olan Gaffarın canını indirmek değil ki biz epei indirdik fotolarda var koymak istemiyorum biraz seviye düşer yoksa =)) sefamın Demek istediği o ki Yakında 50 TL VER GAFFARI BİZ KESELİM DİYECEK YÖNETİM...3500 AKÇEYE GAFFAR 50 CANDAN BAŞLASIN VS VS :=))
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi
Resim
S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész

“Genel Sohbet” sayfasına dön