Gaffar ve Yönetim.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Gaffar ve Yönetim.

Mesaj gönderen DyBCANi »

Öncelikle Herkese Selamlar İİ Oyunlar.

Yıllardır Oyunu Oynarız ve Birçok Şeydende Hemen Haberimiz Olur. Nese Yönetim Artık O Kadar hamlaştıki Gaffarla En Az 1 seneden Fazla Bütün Playerleri Uyutmak İstiyorki Gaffar Kesimde Bir Resim Veya Bir Konusu Açıldımı Direk Konular siliniyor. ii ce Gülünç Hale Gelmişler Yani. Nese Mevlüt dinç in Yeni Fikirleri Yok Heralde Oyun Hakında. Bari Lonca Sistemini Getirim Diyicem Ama Gaffarla Daha Oyalıcaklar Bu Lonca Sisteminin Gelebilmesi İçin Birçok Kişinin Gaffarı Kesmesi Lazım Buda Zor Olan Birşey. Aylar Önce Söylenen 1 Haftaya Gelecek Olan Lonca Sistemi En Az 6 Geçikmeli Gelicek Benden Söylemesi. Belki Gelmezde. Mesela Ben Şimdi Burda Gaffar Kesiminin Taktiklerini Yazsam bu Canda Ne Yapmanız Gerekior Bu Canda Kime Dönemeniz Gerekior Diye Yazsam Konu Kapatılacak. Ama Ben Konunun Kapatılmasını İstemiyorum Haksızlığa Göz Yumayın İstiyorum. Bu Oyunda Durmamın Sebebide Oyundaki Yenilikler Falan Deil Gelişiyor Olması Deil Bence Oyun Gelişmiyor Git Gide Batıyor. Ama Playerler Gözlerini Açmadıkları İçin Oyuna Para Yatırıp Mevlünt Dince Veya Başkasına Keyif Yaptırıyorlar :) . Yinede Bu Sizin Seçiminiz Diye Birşey Demiyorum:) . Ben Bir Çok Online Oyun Oynadım Hiç Bir Online Oyunda Bu Kadar Yönetim İlgisizliği Görmedim. Yönetim Bir Kaç Konu Kapatıyor ve Bir Kaç Kişiyi Susturuyor Diye İşlerini Tam Yaptıklarını Sanıyorlar veya Amman Banane Deyip Koltuklarında Oturuyorlar. Mesela Bana Bu Oyunu Oynamam İçin Bir Sebeb Gösterin Desem Gösteremezler. Benim Bu Oyunda Olma Amacımda Arkadaşlarım Zaten Başka Hiç Bir Sebebten Bu Oyunda Durmam Zaten. Deseler Klan Var Bak Oyunumuz Çok Güzel O Klandan 7/24 Küfretmedikleri zerre Parçası Kalmıyor Dicem. Deseler Karakterler Cok Güzel; O Karakterler Daha Ellerinde Plaları Üzerinde Kıyafetleri Tuturamıolar Yürüken Pala Benden Önde Gidior Elbiseler Geride Kalıyor. Deseler Bak Şu Şu Bosslar Var Oyunda; Bosslar Her Oyunda Var Ve Dier Online Oyundaki Bosslar Bunlardan Bin Kat ii =) . Deseler Bak Biz Karakter Kurtarımı Yapıyoruz. Derimki Karakter Kurtarmayı Her Oyunda Yapıyorlar( Dier Online Oyunlarda Belli Lwlden Sonra Silinmiyor ve Ayrıca Char Çalımları İtem Çalımları Gerekli İşlerleri Yapıldıktan Sonra Sana Geri İade Ediliyor.) ve Sizinkiniz Bi Ayrıcalığı Var Çıkara Dayalı Olması. Dier Online Oyunlarda Çıkar Görmedim. dier online oyunlarda 10 lwl den sonra bölgeyi herkez kulanabilir. dier online oyunlarda lonca sistemi var. dier online oyunlarda para harcadınmı paran kaybolmaz. dier online oyunlarda küfretinmi hiç bir uyarı almadan (banlandıktan sonra mesaj gelir) 1 ay ban ama burda plusun varsa önce 5 gün sonra 1 hafta sonra bilmem kaç gün susturma oda tam yapıla bilsebari hiç ban görmedim. bir aralar ban olayı oldu burda güzeldi herkez rahatlamıştı ama yine kalkınca herkez yine azdı. nie Oynuyorsun Peki diorsanız Onada Cevapı GH Ameleleri Yüzünden Yoksa Hiç Girmezdim Şu Oyuna Zaten Plus Falan Artık Almıyorum. Yönetimin Ne Playerlere Saygısı Var Ne Kendilerine. Saygıları Olsaydılar Şimdi Bu Kadar Para Harcıyan Playerin Haklarını Verirdiler. Ama Onlarda Farkındalar Halan Yükselmeyen Plus Alımları İçin Ellerinden Geleni Yapıyorlar Ama Neden Hala İstedikleri Randumanı Alamadıklarını Fark Etmedilerse Fark Etiriyim dedim.

Herkeze ii Oyunlar Dilerim. =)
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Gaffar ve Yönetim.

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

su oyuna yatırdıgımız paranın haddi hesabı yok kardesim, ama elimize gecen ne hiçbişi. bu oyun gercekten çileden cıktı oynanamaz hale geldi. sen bi konuyu atlamıssın onuda ben sölim. ya koca serverın var hala LAG'a çare bulamadınız, diger online oyunlarda 1 gram lag görmedim. pc den kaynaklanıyo dicem alakası yok, baska online oyun oynarken skype, ares, facebook vb. sitelerin hepsi acık ve rahat rahat takılıyorum.
Neyse sözü uzatmanın manası yok, bu oyunda hala duruyosak başta hatrını kıramadıgımız kardeslerimiz var die burdayız, yoksa bu saçma yerde bir dakika bile durulmaz....
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

Birazdan Uyarı GElecek....
Konu Kapanacak HEr ZAman Olduğu Gibi...
KEs kopyala YApıstır KIlıtle :)
SOnra kalkıp derler TUrklerın yaptığı oyunu oynamayıp neden yabancıların yaptığı oyunu oynuyorsunuz diye Yabancılar Hakkını Veriyo...
SErmaye yok derler....
Playerlerın ALdıgı AKce plusların Haddı Hesabı yok...
Lonca sistemi EN GÜlünç Olanı 4 yıldan FAzladır Lonca Kanalı Mevcut Ama İşlevi YOk :)

ZAten Çemberliye Gİrenlerin SAyısı Belli Onlarda YAvaş Yavaş BIrakınca Kimse Gİrmez :)

Boşver SEfa 4 yıldır aynı Şeyler DEğişmez...
HUylu Huyundan Hiçbir ZAman VAzgeçmez...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMa »

BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sizlerde inadına inadına GFFAR diye tututmussunuz derdinizne ne aktiği öğrenceksiniz haftarşarca gaffar yönetim gaffar yönetiö.

GAFFAR dememişmi sadece çıkış benim istedim sekilde olacak diye ne ikide bir gıcık gıcık konular acıyorsunuz kınalık getirdiniz demekki.

Arkadaşına tanıdgına taktik veceksen skpyeden oyun içinden al taktiğini herkesin bilmesi sartmı bilenler el üstünde olsa fenamı acyip insanlarsınız bilerek ve kasten yapıyorsunuz ama neyse direk ban gaffar yönetim diyenleri direk ban yapacaklar en güzeli o:
O zaman ikide bir gıcık konular açmazsınız bir bildikleri vardır her seyi siz biliyordunuzda yönetim niye olmadınız alla alla.
ÇIKIŞ BENİM İSTEDİGİM SEKİLDE OLACAK VARMI BİR İTİRAZIN DİYOR GAFFAR BEY.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DyBCANi »

ARZLODOS yazdı:Sizlerde inadına inadına GFFAR diye tututmussunuz derdinizne ne aktiği öğrenceksiniz haftarşarca gaffar yönetim gaffar yönetiö.

GAFFAR dememişmi sadece çıkış benim istedim sekilde olacak diye ne ikide bir gıcık gıcık konular acıyorsunuz kınalık getirdiniz demekki.

Arkadaşına tanıdgına taktik veceksen skpyeden oyun içinden al taktiğini herkesin bilmesi sartmı bilenler el üstünde olsa fenamı acyip insanlarsınız bilerek ve kasten yapıyorsunuz ama neyse direk ban gaffar yönetim diyenleri direk ban yapacaklar en güzeli o:
O zaman ikide bir gıcık konular açmazsınız bir bildikleri vardır her seyi siz biliyordunuzda yönetim niye olmadınız alla alla.
ÇIKIŞ BENİM İSTEDİGİM SEKİLDE OLACAK VARMI BİR İTİRAZIN DİYOR GAFFAR BEY.

Arkadaşım Sen Ne Saçmalıyorsun ? :D
Ben Burda Gaffarı Kesemiyoruz Demedimki. Ben Burda Yöneyimin Yanlışlarını Eleştirdim. Gaffarında Tüm Taktiklerini Biliyoruz Ama Çalışmaktan Vaktimiz Olmuyor Gidip Kesmeye. =) Gaffarın Kesimi Sorun Yok İstersek Keseriz Ama Bunu Herkez Yapamaz Kesme Konusnu Adamlarda. Bu Bindikleri İçin Gaffar veya Dier Çemberli Taş Bossları Olsun Bunlardan Randuman Sağlıyorlar Akçe Satıp. Ama Millet Aldıkları Akçenin Boşa Gittiklerini Görünce Tabi İster İstemez Oyundan Soğuyor. Biz Bu Oyun Gelişsin Diye Bu Yorumları Yazıyoruz. Saygılı Olun Her Konuya Terslemenize Gerek Yok. Memnun Değilsen Açılan Konudan Tersine Bişi Yaz Aa Düzgün Bir Şekilde. Mesela Örnek Veriyim Bu Konunun Altına Şunu Yazabilirdin. Yönetimde Ve Gaffardan Gayet Memnunum İyi Oyunşlar. Eger Bize Karşı Bir Hıcın Veya Bi Sorunun Varsa Konuşup Çözebiliriz. Bizim Amacımız Oyun Değil Arkadaşlarımızı Bir Arada Tutabilmek Ortamı Bozmamak Ha Realde Ha Sanalada. Çünk Oyunun Bir Anlamı Yok. Ha Yeri Gelir Eğlenirik Yeri Gelir Susarız. Yeri Gelir Haksızlığa Karşı Durarız. Ben Yönetimin Bilip veya Bilmeden Yaptıkları Haksızlıkları Karşılarına Seriyorum. Bir Çok Şeyide Eksik Yazmışım. Ama Bu Kadarı Bile Yetior Düzeltmeleri Player Yardımlarına Falan Hiç Girmeyeceğim. Hadi Herkeze ii Oyunlar. =)
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
Kullanıcı avatarı
OTTTOMAN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

Gaffar hakkında ki bilgilerini oyundaki kullanıcılarla paylaşmak istiyorsan video çekip her hangi bir video

paylaşım sitesin yükleyebilirsin canem :) Videonun adını oyundan verip kullanıcıların bilgilenmesini böylece sağlayabilirsin :)
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DyBCANi »

Cane Pazar Günü Tatil Bize Bi Girip Bakalım Şu Gaffarın Heybetine. Kestikten Sonra Video veya Resim + Tatikleri Yazarım. =)
[D]İ[y]AREKİR.
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Sabah İksir üretip geceye kadar gecede Gaffara veya Junona veya başka bir Boss kesmek için uğraşan insanlara sesleniyorum.
İksir üretemeyip savaşlarda da (Genelde Lodoslar) istediğini alamayan ve bunu akçeye bağlayıp hırs yapan insanlara sesleniyorum.
Açılan Konularda Açtığı kişiye hırsı olup saçma sapan video ekleyen gereksiz ve Lüzumsuz halk tarafından tastiklenen insanlara sesleniyorum.
Akçe bulamayıp plus alamayan ve buna benzer Ayı,Tesla ,Kangal,İtem basma vb. gibi ürünler alamayıp Babasının Credi kartına dayanan sırf bi oyunda herkeze benzemek için çabalayan real hayatı Unutan insanlara.Oyunda bir başkasının başarısını Kıskanan, Eleştiren, Direk Kişiliğini çözmeden Kişiliğine laf atarcasına Kişilikten mahrum kalmış Kişilerin Kendi Kişiliğini çözememiş olmasına rağmen Hala ve Hala bunu devam ettiren İnsanlara.Başından beri sürekli kin tuttuğunuz Kişilere nerden laf soksak anlayışına sahip olan insanlara,ArGe ,GM,Etkinlik ve buna benzer bi takım insanlara bi yerinden ufakta olsa bir iltifat veya bunlardan biri olupta bir havalanma aşamasına gelip yaptıkları saçma sapan dialoglara hatta dahası Rehper olup Mütakiben bunları sarf eden insanların konuşmasına,Sabah İş güç sahibi olmayıp okullarından sonra bu oyna vakit harcayıp Boyu Monitöre yetişmeyen Klavye çocuklarına,Sabah iş akşam gezinti sonrasında vakit geçirecek olan bu oynu gerçek anlamda oyun olarak oynamaya çalışan insanlar gibi olamayan olamayıpta onları kıskanan , Kıskanıpta laf sokmaya çalışan, Kelimeleri ile gittikçe batan,battıkça çıkamayan,çıkamayıpta yardım isteyen,Yardım isteyipte dahada batan,en sonunda Amman canım boşver gitsin dedirten insanlara ,Hile, Hurda , hırsızlık , data soygunluğu ,Bono matbaası, Kp hilesi ve buna benzer bi çok dalaveralara bulaşmış insanları zamanında savunum sonra eline yüzüne bulaştırdıktan sonra tanımayan insanlara gizli saklı dolaşan filmlerdeki hayalet misali insanlara ,Zamanında tek tek kapıların çalındığı ve sonra eski kapılara geri dönüldüğü geri döndüğünden sonra çaldığı yardım eli uzatan insanlara zor görevler için yardım isteyip sonra "Halı gitti kavga bitti" tabirine uyan insanlara ve buna benzer bir çok saçma fardus maganduslara sesleniyorum
Nasılsınız.? :mrgreen:
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen querillaa »

Bu Oyun Oynanılmaz arkadaş artık. Zamanı geldi.sorun gaffar degil sadece .Destek ekipinde adamlar adam diyoruz ama orasıda Şüpheli . Taktikleri götürsünler Kimse bölgeye girememişken anlaşmalı olarak adamlar en ince ayrıntısına kadar götürsün. Digerleri ise tonlarca iksir harcasın taktigi ögrensin .Sonra oyunda adamız diye dolansınlar.

IICheGueVaRaII

Savaşan Kaybedebilir. Savaşmayan Çokdan Kaybetmişdir.

Che Guevara

“Genel Sohbet” sayfasına dön