hiç bir eksiğim olmadan gayet güzel bir şekilde de oynuyorum.
SAYIN IKV YONETICILER CVP YAZARMSINIZ LUTFEN PLSRICAEDIM :@
Re: SAYIN IKV YONETICILER CVP YAZARMSINIZ LUTFEN PLSRICAEDIM :@
Bu oyuna başladığımdan beri ,ki bu 4 seneye mukabil geliyor, oyunda sadece 2 kere plus aldım birisi geçen sene yazın birisi bu sene yine yazın,bir de ashabı yükselttim(arkadaşım ashab üret ben yükseltirim demese onu da yapmayacaktım
)
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- mustaffauk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
merak edme cepte tc banka ingiliz banka larinda param tc evlerimvar kimseye muhtac degilim 15 yili geckin yurdisindayim turkiyeye tatile gelim sadece ikv yonetici garibanlara yardim edcem ikv gimler nefez alsin garibanlar ilktefa turkiyede turkce oyunuretildi o da para liyaptilar oyun icine ediler
Hilalxxquality yazdı:Para Ön PLanda olduqu kesin... Ama zorlayan yoq![]()
:arrow: :arrow: Türkceni qelistirmeni tavsiye ederim PLSRICAEDIM:@ Nedemek Konuyu acman bence HatalıSen Onlara Para Wersen ne zenqin olurlar nede fakir kendi paranı al cebine koy ;=) :mrgreen: :idea: :idea:
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayal Kahvesi
konuyu salladım şimdi Umut'la Mustafa'ya bayılmaktan
:lol: len ezme Türkiye'ye gel en alasından Türkçe dersi vercem 1 ayda şakır şakır konuşcan kuzum
)
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- mustaffauk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
ezo sen ingiltereye gel mmisafirim ollursun burda 1 hafta kal tc donmek istemessin garanti sana kiz dabulurum ingiliz ce ful sokersin 4 dili de orenirsin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Meerlinee yazdı:konuyu salladım şimdi Umut'la Mustafa'ya bayılmaktan:lol: len ezme Türkiye'ye gel en alasından Türkçe dersi vercem 1 ayda şakır şakır konuşcan kuzum
)
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
mügeye kız mı bulacan :mrgreen:mustaffauk yazdı:ezo sen ingiltereye gel mmisafirim ollursun burda 1 hafta kal tc donmek istemessin garanti sana kiz dabulurum ingiliz ce ful sokersin 4 dili de orenirsin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Meerlinee yazdı:konuyu salladım şimdi Umut'la Mustafa'ya bayılmaktan:lol: len ezme Türkiye'ye gel en alasından Türkçe dersi vercem 1 ayda şakır şakır konuşcan kuzum
)
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Hilalxxquality yazdı:Para Ön PLanda olduqu kesin... Ama zorlayan yoq![]()
:arrow: :arrow: Türkceni qelistirmeni tavsiye ederim PLSRICAEDIM:@ Nedemek Konuyu acman bence HatalıSen Onlara Para Wersen ne zenqin olurlar nede fakir kendi paranı al cebine koy ;=) :mrgreen: :idea: :idea:
Hilalxxquality yazdı:Para'nın ön planda olduğu kesin... Ama zorlayan yok![]()
:arrow: :arrow: Türkçe'ni geliştirmeni tavsiye ederim, PLSRICAEDIM:@ ne demek? Konuyu açman bence hatalıSen onlara para versen ne zengin olurlar ne de fakir,kendi paranı al cebine koy ;=) :mrgreen: :idea: :idea:
Türkçe'de q ve w harfleri yoktur,ne demek ayrı yazılır,öyle her önüne gelen kelime de büyük harfle yazılmaz.Ayrıca ne de'yi ayrı yazman gerek. Daha güzel ve anlaşılması kolay cümleler kurabilirsin bence.En azından mustaffauk İngiltere'de yaşıyormuş ve klavyesi farklı olduğu için Türkçe'yi güzel kullanamıyor.Sen Türkiye'de yaşıyorsun ve eminim klavyen de gayet güzeldir,şu kullandığın Türkçe'ye bir bak.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Hayal Kahvesi
++ Hislerimi dile getirmişsin Sercan'ımSpyderFreak yazdı:Hilalxxquality yazdı:Para Ön PLanda olduqu kesin... Ama zorlayan yoq![]()
:arrow: :arrow: Türkçe'ni geliştirmeni tavsiye ederim, PLSRICAEDIM:@ ne demek? Konuyu açman bence hatalıSen onlara para versen ne zengin olurlar ne de fakir,kendi paranı al cebine koy ;=) :mrgreen: :idea: :idea:
Türkçe'de q ve w harfleri yoktur,ne demek ayrı yazılır,öyle her önüne gelen kelime de büyük harfle yazılmaz.Ayrıca ne de'yi ayrı yazman gerek. Daha güzel ve anlaşılması kolay cümleler kurabilirsin bence.En azından mustaffauk İngiltere'de yaşıyormuş ve klavyesi farklı olduğu için Türkçe'yi güzel kullanamıyor.Sen Türkiye'de yaşıyorsun ve eminim klavyen de gayet güzeldir,şu kullandığın Türkçe'ye bir bak.
mustaffauk yazdı:ezo sen ingiltereye gel mmisafirim ollursun burda 1 hafta kal tc donmek istemessin garanti sana kiz dabulurum ingiliz ce ful sokersin 4 dili de orenirsin
Yuh ! Ağzına tükürim ezo bana kız mı bulcan yazıklar ossun
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
turkce konusunda ozur dilerim.ama daha dikkatli cumleler kurabileceginden yanayim.
tekrar soyliyeyim zorla aldirmiyorlar almaya zorluyorlar.
tekrar soyliyeyim zorla aldirmiyorlar almaya zorluyorlar.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- fcbarcelona
- Salgın Koruyucusu
kardeşim sana zorla oynattıran yok bu oyunu bizde 15 20 tane şaheser ürettik ama para almadılar 
Yıkılmadı dağ…
Çatlamadı toprak…
Yarılmadı deniz…
Dünya aynı dünya
Eylül de geçer sessiz…
Ömür de geçiyor sensiz
Bak bitti bile…
Acımadı değil mi?
Çatlamadı toprak…
Yarılmadı deniz…
Dünya aynı dünya
Eylül de geçer sessiz…
Ömür de geçiyor sensiz
Bak bitti bile…
Acımadı değil mi?
Meerlinee yazdı:++ Hislerimi dile getirmişsin Sercan'ımSpyderFreak yazdı:Hilalxxquality yazdı:Para Ön PLanda olduqu kesin... Ama zorlayan yoq![]()
Türkçe'de q ve w harfleri yoktur,ne demek ayrı yazılır,öyle her önüne gelen kelime de büyük harfle yazılmaz.Ayrıca ne de'yi ayrı yazman gerek. Daha güzel ve anlaşılması kolay cümleler kurabilirsin bence.En azından mustaffauk İngiltere'de yaşıyormuş ve klavyesi farklı olduğu için Türkçe'yi güzel kullanamıyor.Sen Türkiye'de yaşıyorsun ve eminim klavyen de gayet güzeldir,şu kullandığın Türkçe'ye bir bak.![]()
mustaffauk yazdı:ezo sen ingiltereye gel mmisafirim ollursun burda 1 hafta kal tc donmek istemessin garanti sana kiz dabulurum ingiliz ce ful sokersin 4 dili de orenirsin
Yuh ! Ağzına tükürim ezo bana kız mı bulcan yazıklar ossun![]()
Oha. Bildiğin çok güldüm ben buna ya.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!