SAYIN IKV YONETICILER CVP YAZARMSINIZ LUTFEN PLSRICAEDIM :@

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SAYIN IKV YONETICILER CVP YAZARMSINIZ LUTFEN PLSRICAEDIM :@

Mesaj gönderen mustaffauk »

TURKIYEDE ILKKES TURK OYUN ACILDI AMA OYUNU IYICE PARAYA SOKTUNU PARA OLMADAN HIC BISEY URETILMIYO NE MADEM CEKEBILIOZ NEDE OYUNUN TADI KALMADI HER HALKI PARAYA CEVIRDINIZ INANIN BUNU YAZMAK ISTEMEZDIM YAZMAZSAM ICIMDE KALIR ISTABUL KIYAMET VAKTI IKV DESTEK OYUNPARALI OLDU IKV BANKA HESAPLARINI SOYLEYINPARA YOLAYIM OYUN PARALI ARTIK 5 DINOZOR KUDRET IKSIR 2 YTL AKCEYE SATILIYO IKV DESTEK BANKA HESAPLARIN NUMARALARINI SOYLEYIN PARA YARDIMINDA BULUCAM :evil: :evil: :evil: KUSURABAKMAYIN BU KONUYU ACMASSSAM ICIMDE KALCAKTI :cry: :cry:
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: SAYIN IKV YONETICILER CVP YAZARMSINIZ LUTFEN PLSRICAEDIM :@

Mesaj gönderen ElitConan »

1-Türkçe okuma-yazma öğrenmeni öneririm.
2-Sen ikv nin ihtiyacı kadar para yollayabileceksen ikv nin sırtı yere gelmez :)
3-Dediklerinde haklısın adamlar bize zorla aldırmıyorlar fakat almaya zorluyorlar.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yolucam garibanlar sevinsin her gun yeni yol buluyolar para kazanmak icin garibanlara para yolucam :P :P :P turkcedilim gelince gel ben sana ingilizce oretim ingilizcede 4 dil igilizce var 1 ayda purofosorolursun :D
ElitConan yazdı:1-Türkçe okuma-yazma öğrenmeni öneririm.
2-Sen ikv nin ihtiyacı kadar para yollayabileceksen ikv nin sırtı yere gelmez :)
3-Dediklerinde haklısın adamlar bize zorla aldırmıyorlar fakat almaya zorluyorlar.
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Manasiyok »

Ben bu konuya biraz açıklık getireyim dil olayına.. Mustafa kardeşimiz ufak yaşta İngiltereye gitmiş ve İngilizcesini geliştirmek ile uğraşırken bir yandan da Türkçesini geliştirmeye çalıştığı için ikisi bir yürümemiş ve bu seviyede kalmıştır. Ayrıca Pc'si ingilizce klavye ve pogram dili olduğundan dolayı sizlerin bizlerin yazdıklarını tam olarak göremiyor. Misal siz SİBİRYALI yazdığınızda onun pc sinde SBRYALI olarak çıkıyor araları boşluklu olarak. Yne siz Şelit yazdığınızda elit olarak gözüküyor harfi komple olarak algılamıyor. herneyse.. Mustafa'nın yorum yaptığı yahut açtığı bütün konularda sen önce Türkçe öğren yazıldığı için böyle birşey söyleme gereği hissettim. Dili kullanma durumu budur arkadaşımızın. ister bu şekilde kabullenin ister kabullenmeyin. Lakin kabullenmiyorsanız her yorumundan sonra sen git önce Türkçe öğren gibi yorumlar yapmayın. Onun yazdıklarından anlamadığınız yerler olursa bana özel mesaj yolu ile iletirsiniz ben size tam Türkçe'ye çevrilmiş halini yollarım sıkmayın canınızı. Kalın sağlıcakla... Ezo Uk'um ;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

bitanecik ezom benim su oyunda bicok insan benim turkiyede yasadimi sani bilmilerki ingilteredeyasim klandim bilgisayar bile ingilizce turkce karekter yok 1998 nisan 25 tarihinde turkiyeden ilk cikisimiyaptim okulum devam edidi ama babam gil salla bosver disarda devam edersin dede bende kabuleddim ondan turkce bozzuk :evil: milete derdimi anlat sam dala geciler bende urasmim simdi sorar san turkiyeye geri donsem turuzlukyer lerde tercumanlik yaparim isim hazir ama tum ayle ingilterede turkiyede k.maras istabul malatya osmaniye akrabalar var ama hayir yok bende avrupanin baska ulkesinde yasamaya karar verdim turkiyede tatile gelim ezo cnalarimbenim
Manasiyok yazdı:Ben bu konuya biraz açıklık getireyim dil olayına.. Mustafa kardeşimiz ufak yaşta İngiltereye gitmiş ve İngilizcesini geliştirmek ile uğraşırken bir yandan da Türkçesini geliştirmeye çalıştığı için ikisi bir yürümemiş ve bu seviyede kalmıştır. Ayrıca Pc'si ingilizce klavye ve pogram dili olduğundan dolayı sizlerin bizlerin yazdıklarını tam olarak göremiyor. Misal siz SİBİRYALI yazdığınızda onun pc sinde SBRYALI olarak çıkıyor araları boşluklu olarak. Yne siz Şelit yazdığınızda elit olarak gözüküyor harfi komple olarak algılamıyor. herneyse.. Mustafa'nın yorum yaptığı yahut açtığı bütün konularda sen önce Türkçe öğren yazıldığı için böyle birşey söyleme gereği hissettim. Dili kullanma durumu budur arkadaşımızın. ister bu şekilde kabullenin ister kabullenmeyin. Lakin kabullenmiyorsanız her yorumundan sonra sen git önce Türkçe öğren gibi yorumlar yapmayın. Onun yazdıklarından anlamadığınız yerler olursa bana özel mesaj yolu ile iletirsiniz ben size tam Türkçe'ye çevrilmiş halini yollarım sıkmayın canınızı. Kalın sağlıcakla... Ezo Uk'um ;)
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Ayni sorun bende de var kalvyem türkce olmadi icin cok zaman sus bile yedim oldu ama elimden geldince türkceyi iyi yazma calisoyrum ama bazen bilmedimiz takildimiz cok yer oluryor az hos görü lazim umut sana seviyorum lem :mrgreen:
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Notvalid
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Saltanat

Mesaj gönderen Notvalid »

Gereksiz Bi konu bir sürü arkadaşım para yatırmadan set dizdi
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

StylxZorabi yazdı:Ayni sorun bende de var kalvyem türkce olmadi icin cok zaman sus bile yedim oldu ama elimden geldince türkceyi iyi yazma calisoyrum ama bazen bilmedimiz takildimiz cok yer oluryor az hos görü lazim umut sana seviyorum lem :mrgreen:

Maksat sevdiklerimize yardımcı olabilmek ise her zaman biz oradayız.. Ne demişler ''Eğer hayatı başkaları için yaşıyorsan işte o zaman gerçekten bir hayat yaşıyorsun demektir'..;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Manasiyok yazdı:Ben bu konuya biraz açıklık getireyim dil olayına.. Mustafa kardeşimiz ufak yaşta İngiltereye gitmiş ve İngilizcesini geliştirmek ile uğraşırken bir yandan da Türkçesini geliştirmeye çalıştığı için ikisi bir yürümemiş ve bu seviyede kalmıştır. Ayrıca Pc'si ingilizce klavye ve pogram dili olduğundan dolayı sizlerin bizlerin yazdıklarını tam olarak göremiyor. Misal siz SİBİRYALI yazdığınızda onun pc sinde SBRYALI olarak çıkıyor araları boşluklu olarak. Yne siz Şelit yazdığınızda elit olarak gözüküyor harfi komple olarak algılamıyor. herneyse.. Mustafa'nın yorum yaptığı yahut açtığı bütün konularda sen önce Türkçe öğren yazıldığı için böyle birşey söyleme gereği hissettim. Dili kullanma durumu budur arkadaşımızın. ister bu şekilde kabullenin ister kabullenmeyin. Lakin kabullenmiyorsanız her yorumundan sonra sen git önce Türkçe öğren gibi yorumlar yapmayın. Onun yazdıklarından anlamadığınız yerler olursa bana özel mesaj yolu ile iletirsiniz ben size tam Türkçe'ye çevrilmiş halini yollarım sıkmayın canınızı. Kalın sağlıcakla... Ezo Uk'um ;)
Bunu bilmiyordum.
Daha önce bu konuda Mustafa ile tartışmalarımız oldu.
Keidnsinden özür diliyorum.

Ama , Mustafa kardeşim ;azmin elinden hiç bir şey kulutrmaz.
Türkçe yi öğren ki bir daha bu tür bir sorunla karşılaşma...

Konuya gelicek olursak.
Bize hiç bir şeyi zorla aldırmıyorlar.
İş bizler de bitiyor.
Hep aynı şeyi söylüyorum ama , benim düşücnem bu...
Kullanıcı avatarı
Hilalxxquality
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hilalxxquality »

Para Ön PLanda olduqu kesin... Ama zorlayan yoq ;)
:arrow: :arrow: Türkceni qelistirmeni tavsiye ederim PLSRICAEDIM:@ Nedemek Konuyu acman bence Hatalı ;) Sen Onlara Para Wersen ne zenqin olurlar nede fakir kendi paranı al cebine koy ;=) :mrgreen: :idea: :idea:
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !

Hilalxxquality {49}
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön