izdirapgrafik yazdı:Ona bakılırsa sadece kadim pençeler değil işi zorlaştıran.Bir bıçak sırtı üretiminde 8 tane ganoderma istiyor hiç ganoderma çekmeyi deneyen var mı? Saf bakıra benzemez.Olması gereken de bu gibi biraz.Oyunda eşya çeşitliliği yoktu ezelden beri.Herkesin giydikleri aynıydı.Bunun önüne geçmek için ideal uygulama budur.Reçetede oynama yapılması yerine Çemberlitaş'ın zorluğu azatılabilir,harcattığı zaman aza indirgenebilir.
Tüm bölgeler için geçerli bu;hiç bir bölgeye 5-6 saat harcamam ,harcayan kişininde sağlığından şüphe ederim.
Bölgeler ideal 2-3 saat olmalıdır... 5-6 saati bir bölgede geçirmek beyni mahfeder.
fenomen yazdı: Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl
meran mucavherı lıderlık sembolu hıdra pencesı bunlardan 1 tane vermesı ragmen yonetım 4 er 5er koymus recetelere duzeltılmesı lazım......
Yeraltı geldiğinde şaheser reçeteleri koyulduğunda siteyi okumadın hiç anlaşılan Orda yazıyoduki öyle yeni silahlar gelecekki herkes sahip olamayacak Olması gereken buydu daha fazlası abartı olurduda Ayrıca senin tek 1 tane charınmı var? Kes diğerleriylede?? Yoksa yeni char kas kes. O yüzden bence yazını düzelt kişi kelimesi yerine char kelimesini kullan. 20 - 30 charı olan adam tanıyorum ben oyunda
Kesenmi var ? 2 yıldır savaşçımın görev duruyor şifacımla yaptım giden yok başka
oyunumuz artik çaba ve emek haricinde herşeye döndü tamamen şanş işine çevirdiler çogu arkadaşlarimiz bana katilmiabilir ama oyuna bakarsaniz 100 kesimde bir şaheser düşüremiyen var ama ilk girişde 2 şaheser düşeren de var yani tamamen şanş işi oldu artik carlari dizmek. maden konusuda öyle şanşina çekersen madeni 50 elmas çekersin 1 menekşe çikmaz biri gelir önünden çeker tak die menekşe elmasi tamamen şanş işi oldu oyun.
bir tek emek şu anda çemberlitaşda harcaniyor gaffar kesiminde oda yakinda çözülür. aslinda çözüldü gibide taktikler söylenmiyor biriside ben mesala caninin nasil düştüğünü nasil can bastiğini nerde nasil duracağini ve napcağini çok iyi biliyoz ama en ufak hatada grup pert oluyor işde o hatayi grubumuza aşilayip daha tekrarlanmamasi için çabaliyoruz. biliyosunuz ki gaffar bey de en ufak hata herşeyi bitirir tüm emekler boşa gider grubunuz perte çikar ve sinir sisteminiz bozulur.
adam haklı OYUNDA 1 OYUNCAYA 1 KADIM VERIYORSA NEDEN 2 TANE ISTIYOR
yok zor olsun herkez saheser uretemez felen demeyın konu o degıl
oyunda her 2 kısıden bırı neden kadımı satmak zorunda
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
Ben katılmıyorum bu düşüncene zorlu açısından güzel ama Eğer HERKEZ şaheser üretmek isteseydi kimse elindekini satmazdı o zmnda bu sorun olurdu herkez şahseser üretmediği için böyle bir sorun yok
fenomen yazdı: Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl
meran mucavherı lıderlık sembolu hıdra pencesı bunlardan 1 tane vermesı ragmen yonetım 4 er 5er koymus recetelere duzeltılmesı lazım......
Yeraltı geldiğinde şaheser reçeteleri koyulduğunda siteyi okumadın hiç anlaşılan Orda yazıyoduki öyle yeni silahlar gelecekki herkes sahip olamayacak Olması gereken buydu daha fazlası abartı olurduda Ayrıca senin tek 1 tane charınmı var? Kes diğerleriylede?? Yoksa yeni char kas kes. O yüzden bence yazını düzelt kişi kelimesi yerine char kelimesini kullan. 20 - 30 charı olan adam tanıyorum ben oyunda
Diyelim ki benim 3 karakterim var.Ve ben bunlara şahaser(ecel getiren kesinlikle şahaser değil) üretmek için 3 kadim görevi yaptım ve 3 kadim pençeyi para ile satın aldım.E şimdi Çemberlitaş reçetelerine bakıyoruz yine kadim pençe istiyor.Daha önce reçetede istediğin kadim pençeyi ne diye yeni reçetede istiyorsun ki?Maden mi bu ki toplayalım?
Konuyu açan arkadaşa teşşekkür ediyorum.
Arkadaş kusura bakmada cidden size iyilik yaramıyo. Ya yeni reçetelerde keşke daha fazla kadim isteselerdi. bilmiyorum farkındamısınız ama oyunda sağlam olanlar artık kadimdi iflissti uraşmıyolar ve solucan kesmek bile durumu iyi olmayan arkadaşlar için çok büyük olay oldu. Böylece bu adamların görevi olacak piyasada kadim kıtlığı başlayınca. Yani siz herşeyi armut piş ağzıma düş diyosunuz. ŞAHESER ***** Herkesin elinde olunca bi anlamı olmaz. Kesinlikle olmuş olan ve çemberli reçeteleriyle olacak olan sisteme sonuna kadar katılıyorum. Acaba o çemberli itemlerini full giyinen bi insanın oyunda neler yapabileceğini düşündünüzmü? Herkes öyle olsa bi anlamı kalmaz. Eğer o kadar saat uraşacaksam deymesi lazım buna. Ha siz günde 1 saat oyuna girip şaheser istiyosanız ki zaten bu kadar yakındığınıza göre durumunuz bu ne yapacaksınız ejderi eceli asabı.
yönetim baskılara dayanamamış ve sana 1 adet şaheser hediye etmeyi karar vermiştir.İletişim için www.başkaişinyokmubirader.com ' u tıklayıp bilgileri doldurunuz.
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;