Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl
meran mucavherı lıderlık sembolu hıdra pencesı bunlardan 1 tane vermesı ragmen yonetım 4 er 5er koymus recetelere duzeltılmesı lazım......
Recetelerde Bazı Dengesızlıkler (İÇERİ...!)
Recetelerde Bazı Dengesızlıkler (İÇERİ...!)
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Recetelerde Bazı Dengesızlıkler (İÇERİ...!)
heresaJUNON yazdı:tmm bb
2 kadim az bile koymus 5 koysadın yerinde bir karar olurdun.
Kadim ticareti olmazdın o zamanda.
A R Z L O D O S
- TheAnsWeRRR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
fenomen yazdı: Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl
meran mucavherı lıderlık sembolu hıdra pencesı bunlardan 1 tane vermesı ragmen yonetım 4 er 5er koymus recetelere duzeltılmesı lazım......
yerden göğe kadar haklısın bunları dinleme güzel yazmışın kardeşim
THEANSWER3
HERYERDE. . .
HERYERDE. . .
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
fenomen yazdı: Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl
Yeraltı geldiğinde şaheser reçeteleri koyulduğunda siteyi okumadın hiç anlaşılan
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
TeknoBYraM yazdı:fenomen yazdı: Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl
Yeraltı geldiğinde şaheser reçeteleri koyulduğunda siteyi okumadın hiç anlaşılanOrda yazıyoduki öyle yeni silahlar gelecekki herkes sahip olamayacak
Olması gereken buydu daha fazlası abartı olurduda
Ayrıca senin tek 1 tane charınmı var? Kes diğerleriylede?? Yoksa yeni char kas kes. O yüzden bence yazını düzelt kişi kelimesi yerine char kelimesini kullan. 20 - 30 charı olan adam tanıyorum ben oyunda
Diyelim ki benim 3 karakterim var.Ve ben bunlara şahaser(ecel getiren kesinlikle şahaser değil) üretmek için 3 kadim görevi yaptım ve 3 kadim pençeyi para ile satın aldım.E şimdi Çemberlitaş reçetelerine bakıyoruz yine kadim pençe istiyor.Daha önce reçetede istediğin kadim pençeyi ne diye yeni reçetede istiyorsun ki?Maden mi bu ki toplayalım?
Konuyu açan arkadaşa teşşekkür ediyorum.
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Ona bakılırsa sadece kadim pençeler değil işi zorlaştıran.Bir bıçak sırtı üretiminde 8 tane ganoderma istiyor hiç ganoderma çekmeyi deneyen var mı? Saf bakıra benzemez.Olması gereken de bu gibi biraz.Oyunda eşya çeşitliliği yoktu ezelden beri.Herkesin giydikleri aynıydı.Bunun önüne geçmek için ideal uygulama budur.Reçetede oynama yapılması yerine Çemberlitaş'ın zorluğu azatılabilir,harcattığı zaman aza indirgenebilir.
2006-2013
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Katılıyorum.izdirapgrafik yazdı:Ona bakılırsa sadece kadim pençeler değil işi zorlaştıran.Bir bıçak sırtı üretiminde 8 tane ganoderma istiyor hiç ganoderma çekmeyi deneyen var mı? Saf bakıra benzemez.Olması gereken de bu gibi biraz.Oyunda eşya çeşitliliği yoktu ezelden beri.Herkesin giydikleri aynıydı.Bunun önüne geçmek için ideal uygulama budur.Reçetede oynama yapılması yerine Çemberlitaş'ın zorluğu azatılabilir,harcattığı zaman aza indirgenebilir.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Gaffar Bey'den asa reçetesini düşürdünüzde burda tartışmasını yapıyorsunuz dimi

- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Beyker Egerkıı oo receteler Okadar Kolay olsa ıdı oyunda dengesızlık olurdu Şuann oo 8 ganoderma demıssınız benım tahmınımce 8 tane ganoderma bıle az onlara neden dersenız Adam okadar emek verecekk Sabah aksam ugrasacakk Bıcak sırtı dusurmek ıcın..
Dıger adamda cemberlıye Almıyorlarsa maden basında durarakk uretım edecek yanıı 8 gano fazlalıgı yok benım tahmınımce
Herkez Saheser Uretırse Kımın guclu kımın gucsuz oldugu anlasılmaz Oyun Ozaman Sadece Sans Uzerıne Kurulmus olurdur..
hayırlı oyunlarrr
Dıger adamda cemberlıye Almıyorlarsa maden basında durarakk uretım edecek yanıı 8 gano fazlalıgı yok benım tahmınımce
Herkez Saheser Uretırse Kımın guclu kımın gucsuz oldugu anlasılmaz Oyun Ozaman Sadece Sans Uzerıne Kurulmus olurdur..
hayırlı oyunlarrr
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................