Recetelerde Bazı Dengesızlıkler (İÇERİ...!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Recetelerde Bazı Dengesızlıkler (İÇERİ...!)

Mesaj gönderen fenomen »

Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl
meran mucavherı lıderlık sembolu hıdra pencesı bunlardan 1 tane vermesı ragmen yonetım 4 er 5er koymus recetelere duzeltılmesı lazım......
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
heresaJUNON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Recetelerde Bazı Dengesızlıkler (İÇERİ...!)

Mesaj gönderen heresaJUNON »

tmm bb
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

heresaJUNON yazdı:tmm bb

2 kadim az bile koymus 5 koysadın yerinde bir karar olurdun.
Kadim ticareti olmazdın o zamanda.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
TheAnsWeRRR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen TheAnsWeRRR »

fenomen yazdı: Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl
meran mucavherı lıderlık sembolu hıdra pencesı bunlardan 1 tane vermesı ragmen yonetım 4 er 5er koymus recetelere duzeltılmesı lazım......

yerden göğe kadar haklısın bunları dinleme güzel yazmışın kardeşim
THEANSWER3 ;)

HERYERDE. . .
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

fenomen yazdı: Oyunda saheser recetelerınde neden 2 kadım hıdra pende ıstıyor bız sadece 1 kere kadım kesebılıyoruz ve oda 1 kadım pence verıyor ve boyle oldugunda oyunda her 2 kısıden bırının saheser uretmesını zora sokuyor sadece pence degıl

Yeraltı geldiğinde şaheser reçeteleri koyulduğunda siteyi okumadın hiç anlaşılan :D Orda yazıyoduki öyle yeni silahlar gelecekki herkes sahip olamayacak ;) Olması gereken buydu daha fazlası abartı olurduda :D Ayrıca senin tek 1 tane charınmı var? Kes diğerleriylede?? Yoksa yeni char kas kes. O yüzden bence yazını düzelt kişi kelimesi yerine char kelimesini kullan. 20 - 30 charı olan adam tanıyorum ben oyunda :D
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

TeknoBYraM yazdı:

Yeraltı geldiğinde şaheser reçeteleri koyulduğunda siteyi okumadın hiç anlaşılan :D Orda yazıyoduki öyle yeni silahlar gelecekki herkes sahip olamayacak ;) Olması gereken buydu daha fazlası abartı olurduda :D Ayrıca senin tek 1 tane charınmı var? Kes diğerleriylede?? Yoksa yeni char kas kes. O yüzden bence yazını düzelt kişi kelimesi yerine char kelimesini kullan. 20 - 30 charı olan adam tanıyorum ben oyunda :D

Diyelim ki benim 3 karakterim var.Ve ben bunlara şahaser(ecel getiren kesinlikle şahaser değil) üretmek için 3 kadim görevi yaptım ve 3 kadim pençeyi para ile satın aldım.E şimdi Çemberlitaş reçetelerine bakıyoruz yine kadim pençe istiyor.Daha önce reçetede istediğin kadim pençeyi ne diye yeni reçetede istiyorsun ki?Maden mi bu ki toplayalım?

Konuyu açan arkadaşa teşşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Ona bakılırsa sadece kadim pençeler değil işi zorlaştıran.Bir bıçak sırtı üretiminde 8 tane ganoderma istiyor hiç ganoderma çekmeyi deneyen var mı? Saf bakıra benzemez.Olması gereken de bu gibi biraz.Oyunda eşya çeşitliliği yoktu ezelden beri.Herkesin giydikleri aynıydı.Bunun önüne geçmek için ideal uygulama budur.Reçetede oynama yapılması yerine Çemberlitaş'ın zorluğu azatılabilir,harcattığı zaman aza indirgenebilir.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

izdirapgrafik yazdı:Ona bakılırsa sadece kadim pençeler değil işi zorlaştıran.Bir bıçak sırtı üretiminde 8 tane ganoderma istiyor hiç ganoderma çekmeyi deneyen var mı? Saf bakıra benzemez.Olması gereken de bu gibi biraz.Oyunda eşya çeşitliliği yoktu ezelden beri.Herkesin giydikleri aynıydı.Bunun önüne geçmek için ideal uygulama budur.Reçetede oynama yapılması yerine Çemberlitaş'ın zorluğu azatılabilir,harcattığı zaman aza indirgenebilir.
Katılıyorum.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Gaffar Bey'den asa reçetesini düşürdünüzde burda tartışmasını yapıyorsunuz dimi :D :D
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen samedsedir0606 »

Beyker Egerkıı oo receteler Okadar Kolay olsa ıdı oyunda dengesızlık olurdu Şuann oo 8 ganoderma demıssınız benım tahmınımce 8 tane ganoderma bıle az onlara neden dersenız Adam okadar emek verecekk Sabah aksam ugrasacakk Bıcak sırtı dusurmek ıcın..
Dıger adamda cemberlıye Almıyorlarsa maden basında durarakk uretım edecek yanıı 8 gano fazlalıgı yok benım tahmınımce
Herkez Saheser Uretırse Kımın guclu kımın gucsuz oldugu anlasılmaz Oyun Ozaman Sadece Sans Uzerıne Kurulmus olurdur..
hayırlı oyunlarrr
Çakii
Bakma qq

ResimResim
IISaMeDSeDiRIIResimIISaMeDSeDiRII ♫♥♪

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.

.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Etkileşim” sayfasına dön