Bu uygulama biraz rencidi edici değil mi ? Yaptığım hata sadece mail ve telefon numaramı paylaşmam ama bunu bilmeyenler benim forumda küfür veya küfürlü içerik paylaştığımı düşünebilir.Oysa ben değil sanalda gündelik hayatımda küfüre başvuramayan birisiyim.Lütfen bu insanları rencide edici uygulamadan vazgeçin.
ADAMLARINDA KENDİ BİLDİKLERİ Bİ KURAL VAR BUNA KARIŞAMAZSIN İLETİLERİNİZİ GÖSTERİNCE ÇOK GÜZEL BAK KAÇTA NE İLETİ YAPMIŞIM AMA UYARILARI GÖSTERİNCE BN İNSANIM HATAMI ANLARIM RENCİDE OLDUM YAPARKEN BİŞE YOK...
cancan2697 yazdı:ADAMLARINDA KENDİ BİLDİKLERİ Bİ KURAL VAR BUNA KARIŞAMAZSIN İLETİLERİNİZİ GÖSTERİNCE ÇOK GÜZEL BAK KAÇTA NE İLETİ YAPMIŞIM AMA UYARILARI GÖSTERİNCE BN İNSANIM HATAMI ANLARIM RENCİDE OLDUM YAPARKEN BİŞE YOK...
Yetkili bir ağız cevaplarsa karışıp karışmıcağımı anlarım.İşte senin gibi bakanların benim o uyarım nerden geldiğini bilemiceği için rencide olmaktan bahsettim.Uyarım mail ve numara paylaşımından dalgınlıgıma geldi ben uyarım silinsin demiyorum bunu alenen gösterilmesinden duyduğum rahatsızlığı belirtiyorum.
Birincisi Caps Lock kapat.Sanal ortamda büyük harfle yazmak bağırmaktır.İkincisi ben küfür ettim bunu silin demiyorum.Ayrıca uyarımıda silin demiyorum.Uygulamadaki yanlışı söylüyorum.Sana daha fazla cevap veremicem küfürbazlarla işim olmaz ! Dilerim yetkili biri konuma cevap verir.