Uyarı Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Uyarı Hakkında

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Resim

Bu uygulama biraz rencidi edici değil mi ? Yaptığım hata sadece mail ve telefon numaramı paylaşmam ama bunu bilmeyenler benim forumda küfür veya küfürlü içerik paylaştığımı düşünebilir.Oysa ben değil sanalda gündelik hayatımda küfüre başvuramayan birisiyim.Lütfen bu insanları rencide edici uygulamadan vazgeçin.

Saygılarımla...
Resim
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Uyarı Hakkında

Mesaj gönderen cancan2697 »

BENCE İYİ BİRŞEY İNSANLARIN HATALARINI BİLMELERİNİ SAĞLAMAKTA...
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

cancan2697 yazdı:BENCE İYİ BİRŞEY İNSANLARIN HATALARINI BİLMELERİNİ SAĞLAMAKTA...
Hatayı zaten özel mesajla bildiriyorlar.İnsan olan hatasını anlar ve tekrarlamaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ADAMLARINDA KENDİ BİLDİKLERİ Bİ KURAL VAR BUNA KARIŞAMAZSIN İLETİLERİNİZİ GÖSTERİNCE ÇOK GÜZEL BAK KAÇTA NE İLETİ YAPMIŞIM AMA UYARILARI GÖSTERİNCE BN İNSANIM HATAMI ANLARIM RENCİDE OLDUM YAPARKEN BİŞE YOK... :D
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

cancan2697 yazdı:ADAMLARINDA KENDİ BİLDİKLERİ Bİ KURAL VAR BUNA KARIŞAMAZSIN İLETİLERİNİZİ GÖSTERİNCE ÇOK GÜZEL BAK KAÇTA NE İLETİ YAPMIŞIM AMA UYARILARI GÖSTERİNCE BN İNSANIM HATAMI ANLARIM RENCİDE OLDUM YAPARKEN BİŞE YOK... :D
Yetkili bir ağız cevaplarsa karışıp karışmıcağımı anlarım.İşte senin gibi bakanların benim o uyarım nerden geldiğini bilemiceği için rencide olmaktan bahsettim.Uyarım mail ve numara paylaşımından dalgınlıgıma geldi ben uyarım silinsin demiyorum bunu alenen gösterilmesinden duyduğum rahatsızlığı belirtiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

:D HEH BENM DE ESKİ FORMDAN BAN LANAN CHARIN ADINI SİLSİNLER RAHATSIZ OLDUM MİLLET GÖRDÜ DALGINLIMA GELDİ KARŞIMDAKİ KÜFR EDİNCE BNDE ETTİM ...
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

cancan2697 yazdı::D HEH BENM DE ESKİ FORMDAN BAN LANAN CHARIN ADINI SİLSİNLER RAHATSIZ OLDUM MİLLET GÖRDÜ DALGINLIMA GELDİ KARŞIMDAKİ KÜFR EDİNCE BNDE ETTİM ...
Birincisi Caps Lock kapat.Sanal ortamda büyük harfle yazmak bağırmaktır.İkincisi ben küfür ettim bunu silin demiyorum.Ayrıca uyarımıda silin demiyorum.Uygulamadaki yanlışı söylüyorum.Sana daha fazla cevap veremicem küfürbazlarla işim olmaz ! Dilerim yetkili biri konuma cevap verir.
Resim
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bende büyük yazdım için özür dilerim bu anlama geldini bilmiyodum alışkanlıktan olmuş bidaha yazmam ben sadece sölüyorum (inş sorunun hallolur...)
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

2.side küfürbaz değilim sadece başkasından küfr yiyip kendimi tutamıyanlardanım dediğim gibi sorunun hallolur inş

saygıılar...
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

cancan2697 yazdı:2.side küfürbaz değilim sadece başkasından küfr yiyip kendimi tutamıyanlardanım dediğim gibi sorunun hallolur inş

saygıılar...

Küfürün mazereti olmaz.Neyse konuyu saptırmayalım bu benim bireysel sorunum olarak algılamıyorum.Tatmin edici bir cevap alabilirim umarım.
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön