Uygulanabilir bir taktik?!
Re: Uygulanabilir bir taktik?!
çember çöp yetenekmi
yemedin heralde hiç 
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
dün meteorda klan savaşı yapıyoruz grupta bir çemberci var hayvanat savaşçıya 25000 (yirmibeşbin) vurdu hayretler içinde kaldık foto alamadım heyecandan.
sonra sancakta deneme yaptık kabaya geçip ben hiç vurmadım ona o çember açtı 18000 20000 vuruyo ama üstü full gözlükte dahil 1730 ateş hasar var
bence eğlenceli bir yetenek
sonra sancakta deneme yaptık kabaya geçip ben hiç vurmadım ona o çember açtı 18000 20000 vuruyo ama üstü full gözlükte dahil 1730 ateş hasar var
bence eğlenceli bir yetenek
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Notvalid yazdı:Çember Çöp yetenek aynen katılıyorum şans işi

ÖrGüLüxALTıNDaLx
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx (^)Ejder Asa
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx (^)Ejder Asa
bak şimdi başlangıçta taaruzlar var senin ateş çemberi atman için dibine girmen lazım
bunlar yan yan diyince çemberi yersin 30 40 canın kalır
üstün full bile olsa gerçekten şans yeteneği
bi de üstüne bunların korteksi var 2 kişiye atınca senin tankın sarsılmazda olunca da bozamayacak 1 kişi de ölecek.
bi de yanlarında sıhhiye olacak bu yönden taktiğin işlemiyor.
bir de saptırdığınız kişi daha az vurursa -zaten çember şans işi rakamlar çok oynuyor-2 3 saniye içinde yeri öpersin.
kısacası taktiğin çemberlide işlemez
bunlar yan yan diyince çemberi yersin 30 40 canın kalır
üstün full bile olsa gerçekten şans yeteneği
bi de üstüne bunların korteksi var 2 kişiye atınca senin tankın sarsılmazda olunca da bozamayacak 1 kişi de ölecek.
bi de yanlarında sıhhiye olacak bu yönden taktiğin işlemiyor.
bir de saptırdığınız kişi daha az vurursa -zaten çember şans işi rakamlar çok oynuyor-2 3 saniye içinde yeri öpersin.
kısacası taktiğin çemberlide işlemez
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
ateş çemberi çemberlitaşa göre bence asla olamaz ama sığnak için denedim 1507 hasarım var ve çok zevkli oluyor tabi yanında sağlam tankta olacak...
taktiği kısaca anlatayım:
tank savaşçı çift maratonu takıp yakındaki tüm yaratıkları topluyor (ne olur ne olmaz 6dan fazla çekemsin)
sonra çemberci büyücye saptırıyor ve 15 puan verdiği sarsılmazı açıp büyücünün ateş çemberiyle 20bin veya daha üzeri vurmasını umut ediyor
bu taktikle ben 2 tane çember açabildim (yani sarsılmaz bitmeden) 4 tane deli 1 tane fareadam deli 2 çemberle (iki vuruşumda +20bin) enerjileri yüzde 30 larda yüzde 20lerde kaldı sonra savşaçıda da çifte maraton olduğundan bir sonraki sarsılmaz açılana kadar gezdirdi ve böyle sürüp gitti
düşünene kadar geldik sonra kesemeden çıktık
zaten 2 tane çemberci büyücü 1 tane şifacı 1de tank savaşçı girmiştik 
imkanınız varsa denemenizi önenririm
taktiği kısaca anlatayım:
tank savaşçı çift maratonu takıp yakındaki tüm yaratıkları topluyor (ne olur ne olmaz 6dan fazla çekemsin)
sonra çemberci büyücye saptırıyor ve 15 puan verdiği sarsılmazı açıp büyücünün ateş çemberiyle 20bin veya daha üzeri vurmasını umut ediyor
bu taktikle ben 2 tane çember açabildim (yani sarsılmaz bitmeden) 4 tane deli 1 tane fareadam deli 2 çemberle (iki vuruşumda +20bin) enerjileri yüzde 30 larda yüzde 20lerde kaldı sonra savşaçıda da çifte maraton olduğundan bir sonraki sarsılmaz açılana kadar gezdirdi ve böyle sürüp gitti
imkanınız varsa denemenizi önenririm
Hırs