Uygulanabilir bir taktik?!

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Schwarz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Uygulanabilir bir taktik?!

Mesaj gönderen Schwarz »

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Çemberlitaş eklentisiyle ateş Bilgisine 15 puan verildiğinde üzerinizdeki eşyaların ateş çemberine olan etkisi yaratıklara karşı kullanıldığında 4 katına çıkmaktadır. Şimdi ben bir kaç şey düşündüm,
Full Tarshass dizelim (büyü ateş) mesela, büyü ateş hasarımızı çıkarabildiğimiz kadar çıkaralım. Sanırım 1200-1500 arasında bir şey olacak. Ejderimizi de parlatalım iyisinden.

Bir arkadaşımız daha olsun büyücü, o da aynısını yapsın bizim yaptığımızın. Onun da ateş hasarı yüksek olsun. Böyle olduğu takdirde sanıyorum ki kritikle 10.000-25000 arası döneriz ve bildiğiniz gibi ateş çemberinin kritik ihtimali yüksek. Bir de tek ateş çemberi olmaz, çakma alan skilli olan ve yüksek hiddet veren yıldırım yeteneği kassın.

Mesela 2 büyücü ateşci olsun, grup bölgesinde 2-3 kişilik slotu da tank savaşçı çeksin, bu arada büyücülere hiddet aktarıcı atsın ve sarsılmaz'ı açsın. 10 saniyelik sarsılmaz boyunca o 2 büyücü seri bi şekilde yıldırım-ateş-yıldırım-ateş attığında yaklaşık 100bin kadar hasar verilmiş olur. Dayanabilecek çok yaratık olduğunu düşünmüyorum buna :)

Kudret çok harcanır diyebilirsiniz, meditasyon yeteneği 15 şart. Hem kritik atma ve büyü atma süresini düşürüyor ki bu ateş çemberi için çok önemli, ayaktayken belki biraz uçulmuş olacak ama kudret rejenerasyonuna parlatılmış bir ejder ile meditasyonda açıkken 8-9 kudret doldurur gibi geliyor bana. Vurarken ve boş iken bunları tak çıkar yaparsak bu sorunun üstesinden de gelmiş oluruz.

Sizce plan nasıl, uygulanabilir mi? :?

Okuduğunuz için teşekkürler ;)
│█║║█║║█║│█║│█║█- │█
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³²¹³²¹
Orjinal ve tek
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Uygulanabilir bir taktik?!

Mesaj gönderen melodrama44 »

Başlardaki yaratıkların 100 binden fazla canı var. Ayrıca aşırı derecede hasar veriyolar yani büyücünün yaratıklara ne olursa olsun uzaktan vurarak öldürmesi şart. En önemliside çemberlitaş bölgesinde çok güçlü bosslar var ateş çemberiyle kudret dayanmaz.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Schwarz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Schwarz »

melodrama44 yazdı:Başlardaki yaratıkların 100 binden fazla canı var. Ayrıca aşırı derecede hasar veriyolar yani büyücünün yaratıklara ne olursa olsun uzaktan vurarak öldürmesi şart. En önemliside çemberlitaş bölgesinde çok güçlü bosslar var ateş çemberiyle kudret dayanmaz.
Yalnız demiştim ya önce savaşçı hiddet atacak sonradan sarsılmaz açacak ki hiddet tanka aktarılacak :) Sarsılmaz süresince de büyücüler kesecek. Ayrıca bana kudret dayanır gibi geldi, 2 büyücü kudretleri bitene kadar kesebilirler yaratıkları rahatlıkla bence.
│█║║█║║█║│█║│█║█- │█
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³²¹³²¹
Orjinal ve tek
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

ateş çemberi yeteneğinle kritik
10 bin - 25 bin arası vurucağını garanti etme
bakarsın kritik 3 bin vursun (=
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

FaunTLeRoy yazdı:ateş çemberi yeteneğinle kritik
aynen. herkes öyle düşünüyor ama şöyle vuruşlar bile ortaya çıkıyordu bende (yaklaşık 300 büyü ateş)

kritik 8000
kritik 900 (yazıyla, dokuz yüz)
düz 4000

çember şans yeteneği. her zaman işe yaramaz.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

Schwarz yazdı:
melodrama44 yazdı:Başlardaki yaratıkların 100 binden fazla canı var. Ayrıca aşırı derecede hasar veriyolar yani büyücünün yaratıklara ne olursa olsun uzaktan vurarak öldürmesi şart. En önemliside çemberlitaş bölgesinde çok güçlü bosslar var ateş çemberiyle kudret dayanmaz.
Yalnız demiştim ya önce savaşçı hiddet atacak sonradan sarsılmaz açacak ki hiddet tanka aktarılacak :) Sarsılmaz süresince de büyücüler kesecek. Ayrıca bana kudret dayanır gibi geldi, 2 büyücü kudretleri bitene kadar kesebilirler yaratıkları rahatlıkla bence.
sarsılmaz süresince asla ve asla kesemezler.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yasakask1 »

Arkadaşım Migrat-Sığınaka ateş çemberi işliyor mu ki böyle bir kombinasyon denensin? Eğer ateş dirençleri düşük olsaydı tmm mantıklı bi taktik.. Ama meditasyona 15 versen de o kadar ateş çemberi atmaya kudret dayanmaz..
Eski ikvci

Menteşeoğlu
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

mitmet yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:ateş çemberi yeteneğinle kritik
aynen. herkes öyle düşünüyor ama şöyle vuruşlar bile ortaya çıkıyordu bende (yaklaşık 300 büyü ateş)

kritik 8000
kritik 900 (yazıyla, dokuz yüz)
düz 4000

çember şans yeteneği. her zaman işe yaramaz.
Yetenek bilgilerini okursan anlarsın sebebini 15 puan verdiğinde %50 ihtimalle 4 kat vuruyor (çemberlitaşla birlikte 4 oldu önceden 3 tü).
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
JousCat
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen JousCat »

<3
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Kullanıcı avatarı
Notvalid
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Saltanat

Mesaj gönderen Notvalid »

Çember Çöp yetenek aynen katılıyorum şans işi

“Büyücü” sayfasına dön