Büyük Oyun ! Gaffar Bey ...
Re: Büyük Oyun ! Gaffar Bey ...
Çok güzel düşünmüşsün ben daha gaffara kadar varamadım fakat karabasanların ardında bir yerde olabilir diye düşünüyorum bu gerçek olan gaffar beyin.
NaRNiA
İsTxIINaRNiAII
Pay-i Taht-ı Saltanat
İsTxIINaRNiAII
Pay-i Taht-ı Saltanat
b.b çırak veya kalfaRavenoLL yazdı:
Peki ya bu kim :?: :geek:
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
bbsnake yazdı:Videodaki yerler ve gaffar henüz yapım aşamasındaydı ve çemberli geldikten sonra değiştirilen şeyler oldu bakın bir foto koyayım .
15 Canda rüyaya girip kestikten sonra 40 can olduğunu söyledim ama 40 Canda emin değilim yalnız Karabasanların sonunda değerli ve bir çok soruları cevaplıyacak bir şeyin olduğu aşikar :|
ewt bncede yapım aşamasındaydı yeri falanda değişmiştir ceketi kilosu boyu falan
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Ben şöyle düşündüm eğer ikinci gaffar varsa bu karabasanların sonunda olmaz diye düşünüyorum. TT lerin karabasan resmini hatırlarsan kıyamet asa recetesi gaffardan taze yazıyordu yani gaffarın kopyası varsa gaffar önce kesiliyor daha sonra karabasanlara gidiliyor. Yani o ruh taşı karabasanlara ışınlamıyor. Düşüncem böyleNaRNiA yazdı:Çok güzel düşünmüşsün ben daha gaffara kadar varamadım fakat karabasanların ardında bir yerde olabilir diye düşünüyorum bu gerçek olan gaffar beyin.
Ben şöyle düşündüm eğer ikinci gaffar varsa bu karabasanların sonunda olmaz diye düşünüyorum. TT lerin karabasan resmini hatırlarsan kıyamet asa recetesi gaffardan taze yazıyordu yani gaffarın kopyası varsa gaffar önce kesiliyor daha sonra karabasanlara gidiliyor. Yani o ruh taşı karabasanlara ışınlamıyor. Düşüncem böyleNaRNiA yazdı:Çok güzel düşünmüşsün ben daha gaffara kadar varamadım fakat karabasanların ardında bir yerde olabilir diye düşünüyorum bu gerçek olan gaffar beyin.
TAKVA
Öyle düşünüyorumki Devasa Çemberlitaş Bölgesi sadece Gaffar ve Karabasanların ardından bitecek bir bölge olmadığını temenni ediyorum ki inşallah öyle değildir.
İçerisinde birçokkez bulunmama rağmen görmediğim bölümler ve kareleri sizlerle paylaşayım istedim. Belki benim anımsamayıp sizlerin onayladığı görüntüler veya fikirler vardır
Erg Enerjisine bağlı Muazzam Çemberlitaş uzakta kalmış ve Farklı yerlerden birer kısıt

Bu resimde ise Gaffarbeyi anımsatan ve ikinci gaffarbey dediğimiz veya düşündüğümüz tahmin ettiğimiz kişi ve yeri ben böyle bir yer göremedim malesef

Resmin orjinal ve önden görüntüsü

Yorum sizlerin arkadaşlar , henüz gaffarın kesilemediği ve yetkililerin soru işaretleriyle bizlere bıraktığı çemberlitaşı bir nebzede olsa cevap bulmaya çalışıyoruz.
İçerisinde birçokkez bulunmama rağmen görmediğim bölümler ve kareleri sizlerle paylaşayım istedim. Belki benim anımsamayıp sizlerin onayladığı görüntüler veya fikirler vardır
Erg Enerjisine bağlı Muazzam Çemberlitaş uzakta kalmış ve Farklı yerlerden birer kısıt

Bu resimde ise Gaffarbeyi anımsatan ve ikinci gaffarbey dediğimiz veya düşündüğümüz tahmin ettiğimiz kişi ve yeri ben böyle bir yer göremedim malesef

Yorum sizlerin arkadaşlar , henüz gaffarın kesilemediği ve yetkililerin soru işaretleriyle bizlere bıraktığı çemberlitaşı bir nebzede olsa cevap bulmaya çalışıyoruz.
Re: TAKVA
bende daha gormedım buralarıTAKVA yazdı:Öyle düşünüyorumki Devasa Çemberlitaş Bölgesi sadece Gaffar ve Karabasanların ardından bitecek bir bölge olmadığını temenni ediyorum ki inşallah öyle değildir.
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
:arrow: