Büyük Oyun ! Gaffar Bey ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
NaRNiA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Büyük Oyun ! Gaffar Bey ...

Mesaj gönderen NaRNiA »

Çok güzel düşünmüşsün ben daha gaffara kadar varamadım fakat karabasanların ardında bir yerde olabilir diye düşünüyorum bu gerçek olan gaffar beyin.
NaRNiA
İsTxIINaRNiAII

Pay-i Taht-ı Saltanat
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozifb »

RavenoLL yazdı:Resim
Peki ya bu kim :?: :geek:
b.b çırak veya kalfa
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ozifb »

bbsnake yazdı:Videodaki yerler ve gaffar henüz yapım aşamasındaydı ve çemberli geldikten sonra değiştirilen şeyler oldu bakın bir foto koyayım .
15 Canda rüyaya girip kestikten sonra 40 can olduğunu söyledim ama 40 Canda emin değilim yalnız Karabasanların sonunda değerli ve bir çok soruları cevaplıyacak bir şeyin olduğu aşikar :|

Resim

ewt bncede yapım aşamasındaydı yeri falanda değişmiştir ceketi kilosu boyu falan :D
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
Celikk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Celikk »

NaRNiA yazdı:Çok güzel düşünmüşsün ben daha gaffara kadar varamadım fakat karabasanların ardında bir yerde olabilir diye düşünüyorum bu gerçek olan gaffar beyin.
Ben şöyle düşündüm eğer ikinci gaffar varsa bu karabasanların sonunda olmaz diye düşünüyorum. TT lerin karabasan resmini hatırlarsan kıyamet asa recetesi gaffardan taze yazıyordu yani gaffarın kopyası varsa gaffar önce kesiliyor daha sonra karabasanlara gidiliyor. Yani o ruh taşı karabasanlara ışınlamıyor. Düşüncem böyle
Kullanıcı avatarı
Celikk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Celikk »

NaRNiA yazdı:Çok güzel düşünmüşsün ben daha gaffara kadar varamadım fakat karabasanların ardında bir yerde olabilir diye düşünüyorum bu gerçek olan gaffar beyin.
Ben şöyle düşündüm eğer ikinci gaffar varsa bu karabasanların sonunda olmaz diye düşünüyorum. TT lerin karabasan resmini hatırlarsan kıyamet asa recetesi gaffardan taze yazıyordu yani gaffarın kopyası varsa gaffar önce kesiliyor daha sonra karabasanlara gidiliyor. Yani o ruh taşı karabasanlara ışınlamıyor. Düşüncem böyle
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

Öyle düşünüyorumki Devasa Çemberlitaş Bölgesi sadece Gaffar ve Karabasanların ardından bitecek bir bölge olmadığını temenni ediyorum ki inşallah öyle değildir.

İçerisinde birçokkez bulunmama rağmen görmediğim bölümler ve kareleri sizlerle paylaşayım istedim. Belki benim anımsamayıp sizlerin onayladığı görüntüler veya fikirler vardır

Erg Enerjisine bağlı Muazzam Çemberlitaş uzakta kalmış ve Farklı yerlerden birer kısıt

Resim

Bu resimde ise Gaffarbeyi anımsatan ve ikinci gaffarbey dediğimiz veya düşündüğümüz tahmin ettiğimiz kişi ve yeri ben böyle bir yer göremedim malesef

Resim

Resmin orjinal ve önden görüntüsü

Resim

Yorum sizlerin arkadaşlar , henüz gaffarın kesilemediği ve yetkililerin soru işaretleriyle bizlere bıraktığı çemberlitaşı bir nebzede olsa cevap bulmaya çalışıyoruz
.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: TAKVA

Mesaj gönderen fenomen »

TAKVA yazdı:Öyle düşünüyorumki Devasa Çemberlitaş Bölgesi sadece Gaffar ve Karabasanların ardından bitecek bir bölge olmadığını temenni ediyorum ki inşallah öyle değildir.

İçerisinde birçokkez bulunmama rağmen görmediğim bölümler ve kareleri sizlerle paylaşayım istedim. Belki benim anımsamayıp sizlerin onayladığı görüntüler veya fikirler vardır

Erg Enerjisine bağlı Muazzam Çemberlitaş uzakta kalmış ve Farklı yerlerden birer kısıt

Resim

Bu resimde ise Gaffarbeyi anımsatan ve ikinci gaffarbey dediğimiz veya düşündüğümüz tahmin ettiğimiz kişi ve yeri ben böyle bir yer göremedim malesef

Resim

Resmin orjinal ve önden görüntüsü

Resim

Yorum sizlerin arkadaşlar , henüz gaffarın kesilemediği ve yetkililerin soru işaretleriyle bizlere bıraktığı çemberlitaşı bir nebzede olsa cevap bulmaya çalışıyoruz
.
bende daha gormedım buraları
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

:arrow: