Karakter Çalma Girişimi

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Karakter Çalma Girişimi

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Yaklaşık bu mesajı yazdıktan 20 dk önce yataktan fırladım, mesaj geldi. :) Dedim bu saatte hangi münasebetsiz mesaj attı diye. :) Baktım ki karakter aktarımı başvurunuz kabul edilmiştir. Hemen fırladım PC'ye aktarımı iptal ettim, şifremi değiştirdim vs. Gel gelelim asıl konuya, aktarılan hesap stariiki@mynet.com muydu neydi. :) Gel gelelim asıl konuya, bu mail adresini tanıyan -sağ duyulu- arkadaşlarım bana ulaşırlarsa minnettar kalırım. Kolay gelsin herkese. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: Karakter Çalma Girişimi

Mesaj gönderen Kable »

Liselinin tekidir :) .Geçmiş olsun Berk.Geçmişten iyi dersler çıkarmışsın
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Kable yazdı:Liselinin tekidir :) .Geçmiş olsun Berk.Geçmişten iyi dersler çıkarmışsın
Bu sefer kurtardık olm sorn olmadı. :) Adam akçe farkını anlamayayım diye karakter aktarım hakkının yanında 1 günlük migrat artırıcı almış. :D Evo zırh mı düşürmeye uğraşsam. :) Aktarım hakkım oldu bedavadan, mk enayisi yav. :D
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

xxxTaTaNgAxxx yazdı:
Kable yazdı:Liselinin tekidir :) .Geçmiş olsun Berk.Geçmişten iyi dersler çıkarmışsın
Bu sefer kurtardık olm sorn olmadı. :) Adam akçe farkını anlamayayım diye karakter aktarım hakkının yanında 1 günlük migrat artırıcı almış. :D Evo zırh mı düşürmeye uğraşsam. :) Aktarım hakkım oldu bedavadan, mk enayisi yav. :D

Adam hırsız mı melek mi anlamadım şuan :lol: .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen nicx »

Kable yazdı:
xxxTaTaNgAxxx yazdı:

Adam hırsız mı melek mi anlamadım şuan :lol: .
Benimkileride alın lan :D nolur bak :D
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Altınordu

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

ya ne iş arkadaşla benim çar çalındı RüZGaRxUnRuLy pişmanım dedi verdi çarı aktarıyordu iptal ettik ne bu nerden buluyorlar kul adını hep bu facebook işi
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

berk kanka çocuklar çok şeker bu yıl kendileri ispat edmek için uğraşıyorlar hırsızlık hakkında bilgi edinmeye açlışan bazı şeker çocuklar bu gün benlede uğraştı hastır çektim yolladım :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xXMAYDONOSEXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xXMAYDONOSEXx »

xxxTaTaNgAxxx yazdı:Yaklaşık bu mesajı yazdıktan 20 dk önce yataktan fırladım, mesaj geldi. :) Dedim bu saatte hangi münasebetsiz mesaj attı diye. :) Baktım ki karakter aktarımı başvurunuz kabul edilmiştir. Hemen fırladım PC'ye aktarımı iptal ettim, şifremi değiştirdim vs. Gel gelelim asıl konuya, aktarılan hesap stariiki@mynet.com muydu neydi. :) Gel gelelim asıl konuya, bu mail adresini tanıyan -sağ duyulu- arkadaşlarım bana ulaşırlarsa minnettar kalırım. Kolay gelsin herkese. :)
3 tane sobee uyeligim var ve 3ude numara ile kayitli hic bir zaman basvuru kabul edildi diye mesaj gelmiyor sabah karakter aktarildiginda mesaj geliyor sadece kisacasi duzmece
Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
Kullanıcı avatarı
UgurcemSabaN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen UgurcemSabaN »

xXMAYDONOSEXx yazdı:
xxxTaTaNgAxxx yazdı:Yaklaşık bu mesajı yazdıktan 20 dk önce yataktan fırladım, mesaj geldi. :) Dedim bu saatte hangi münasebetsiz mesaj attı diye. :) Baktım ki karakter aktarımı başvurunuz kabul edilmiştir. Hemen fırladım PC'ye aktarımı iptal ettim, şifremi değiştirdim vs. Gel gelelim asıl konuya, aktarılan hesap stariiki@mynet.com muydu neydi. :) Gel gelelim asıl konuya, bu mail adresini tanıyan -sağ duyulu- arkadaşlarım bana ulaşırlarsa minnettar kalırım. Kolay gelsin herkese. :)
3 tane sobee uyeligim var ve 3ude numara ile kayitli hic bir zaman basvuru kabul edildi diye mesaj gelmiyor sabah karakter aktarildiginda mesaj geliyor sadece kisacasi duzmece
Aynen PosT kasmak için türlü türlü işler Bırakın artık (:
Kullanıcı avatarı
xdburakxd
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xdburakxd »

Berk Kingsin :D
İşi Biliyon İşe Gitmiyon :D
ResimResimResim