Karakter Çalma Girişimi
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter Çalma Girişimi
Yaklaşık bu mesajı yazdıktan 20 dk önce yataktan fırladım, mesaj geldi.
Dedim bu saatte hangi münasebetsiz mesaj attı diye.
Baktım ki karakter aktarımı başvurunuz kabul edilmiştir. Hemen fırladım PC'ye aktarımı iptal ettim, şifremi değiştirdim vs. Gel gelelim asıl konuya, aktarılan hesap stariiki@mynet.com muydu neydi.
Gel gelelim asıl konuya, bu mail adresini tanıyan -sağ duyulu- arkadaşlarım bana ulaşırlarsa minnettar kalırım. Kolay gelsin herkese.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Re: Karakter Çalma Girişimi
Liselinin tekidir
.Geçmiş olsun Berk.Geçmişten iyi dersler çıkarmışsın
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
Bu sefer kurtardık olm sorn olmadı.Kable yazdı:Liselinin tekidir.Geçmiş olsun Berk.Geçmişten iyi dersler çıkarmışsın
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
xxxTaTaNgAxxx yazdı:Bu sefer kurtardık olm sorn olmadı.Kable yazdı:Liselinin tekidir.Geçmiş olsun Berk.Geçmişten iyi dersler çıkarmışsın
Adam akçe farkını anlamayayım diye karakter aktarım hakkının yanında 1 günlük migrat artırıcı almış.
Evo zırh mı düşürmeye uğraşsam.
Aktarım hakkım oldu bedavadan, mk enayisi yav.
![]()
Adam hırsız mı melek mi anlamadım şuan :lol: .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Benimkileride alın lanKable yazdı:xxxTaTaNgAxxx yazdı:Bu sefer kurtardık olm sorn olmadı.Kable yazdı:Liselinin tekidir.Geçmiş olsun Berk.Geçmişten iyi dersler çıkarmışsın
Adam akçe farkını anlamayayım diye karakter aktarım hakkının yanında 1 günlük migrat artırıcı almış.
Evo zırh mı düşürmeye uğraşsam.
Aktarım hakkım oldu bedavadan, mk enayisi yav.
![]()
Adam hırsız mı melek mi anlamadım şuan :lol: .
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
ya ne iş arkadaşla benim çar çalındı RüZGaRxUnRuLy pişmanım dedi verdi çarı aktarıyordu iptal ettik ne bu nerden buluyorlar kul adını hep bu facebook işi
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
berk kanka çocuklar çok şeker bu yıl kendileri ispat edmek için uğraşıyorlar hırsızlık hakkında bilgi edinmeye açlışan bazı şeker çocuklar bu gün benlede uğraştı hastır çektim yolladım 

- xXMAYDONOSEXx
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
3 tane sobee uyeligim var ve 3ude numara ile kayitli hic bir zaman basvuru kabul edildi diye mesaj gelmiyor sabah karakter aktarildiginda mesaj geliyor sadece kisacasi duzmecexxxTaTaNgAxxx yazdı:Yaklaşık bu mesajı yazdıktan 20 dk önce yataktan fırladım, mesaj geldi.Dedim bu saatte hangi münasebetsiz mesaj attı diye.
Baktım ki karakter aktarımı başvurunuz kabul edilmiştir. Hemen fırladım PC'ye aktarımı iptal ettim, şifremi değiştirdim vs. Gel gelelim asıl konuya, aktarılan hesap stariiki@mynet.com muydu neydi.
Gel gelelim asıl konuya, bu mail adresini tanıyan -sağ duyulu- arkadaşlarım bana ulaşırlarsa minnettar kalırım. Kolay gelsin herkese.
![]()
Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
- UgurcemSabaN
- Salgın Koruyucusu
Aynen PosT kasmak için türlü türlü işler Bırakın artık (:xXMAYDONOSEXx yazdı:3 tane sobee uyeligim var ve 3ude numara ile kayitli hic bir zaman basvuru kabul edildi diye mesaj gelmiyor sabah karakter aktarildiginda mesaj geliyor sadece kisacasi duzmecexxxTaTaNgAxxx yazdı:Yaklaşık bu mesajı yazdıktan 20 dk önce yataktan fırladım, mesaj geldi.Dedim bu saatte hangi münasebetsiz mesaj attı diye.
![]()