Eskiden FoRuma qiRdiqimde Cıkmak İstemezdim Şimdi İse BakıyoRum FoRumun KLan Sohbetinden FaRkı KaLmamıs, qeReksiz KonuLaRLa DoLu, Kimisi İse KüfRediyo Ve Siz KonuLaRı QLduqu qibi BıRaqıyosunuz Size Bu yetkiyi VeRen Ama DoqRu Suc Sizin DeqiL Suc Size Bu yetkiyi VeRen AşşaLık HeRifte K.byın İyi ForumLaR. . .
(=XşifaXX=)
ARtık BiRiLeRinin Bakması qeRek...
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ARtık BiRiLeRinin Bakması qeRek...
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Re: ARtık BiRiLeRinin Bakması qeRek...
Gereksiz konu ve Türkçeyi kötüye (O=Q) kullanması nedenı ıle konu Kilittt !!Drowxwinks yazdı:Eskiden FoRuma qiRdiqimde Cıkmak İstemezdim Şimdi İse BakıyoRum FoRumun KLan Sohbetinden FaRkı KaLmamıs, qeReksiz KonuLaRLa DoLu, Kimisi İse KüfRediyo Ve Siz KonuLaRı QLduqu qibi BıRaqıyosunuz Size Bu yetkiyi VeRen Ama DoqRu Suc Sizin DeqiL Suc Size Bu yetkiyi VeRen AşşaLık HeRifte K.byın İyi ForumLaR. . .
(=XşifaXX=)
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı

1, Si BuRayı TaRtısmak İçin Uyqun BuLmuyoRum, 2, Si İstesende İstemesende Zaten SeninLe TaRtısmam Cünkü BenmLe TaRtıscak Sewiyeye qeLmedin Daha DRacuLa Bunu Sana Daha Öncede SöLemiştim, Eminim Bu yoRumuda Kendini DenetLemek İçin yazmısındıR,
yoq İLLa TaRtıscam Diyosan yaRaR Abin (Qyundan) Bana ULassın Sen BenmLe Muhattap QLacak KadaR Büyümedin Daha, İyi FoRumLaR. . .
(=XşifaXX=) :arrow:
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

Adam haklı ama hala q kullanıyosun Türkçe konuşun ya Q Ne o yerinede Q Kulanıyosunuz k yerinede q

sedo bırak bu sıpayı zamanında yaptıklarımız cok koymus buna her hal daha acısını cekiyo uqrasma konusur konusur susar senn buna cewap vermen bile hata :lol:
Türkçeyi Söktügünde Seni Belki adam yerine koyup konusabilirimDrowxwinks yazdı:1, Si BuRayı TaRtısmak İçin Uyqun BuLmuyoRum, 2, Si İstesende İstemesende Zaten SeninLe TaRtısmam Cünkü BenmLe TaRtıscak Sewiyeye qeLmedin Daha DRacuLa Bunu Sana Daha Öncede SöLemiştim, Eminim Bu yoRumuda Kendini DenetLemek İçin yazmısındıR,yoq İLLa TaRtıscam Diyosan yaRaR Abin (Qyundan) Bana ULassın Sen BenmLe Muhattap QLacak KadaR Büyümedin Daha, İyi FoRumLaR. . .
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
la sedo sen bu konuyu actın adamlar artık tartısma yaratcak konuları kaldırıyo naptn sen bunlara x
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı

SanmıyoRum Ama , EqeR qeRcekten BöyLe BiR Şeye Sebep QLmussam Ne MutLu Banaki BöyLe qüzeL BiR Şeye Sebep QLmusum, SanaL QLabiLiR Ama SaatLeRçe Bu QRtamın İçinde BuLunuyoRuz , Ve İçinde BuLunduqumuz QRtamda KüfüR , TaRtısma , AnLamsız - qeReksiz V.b KonuLaR İstemiyoRuz Bunu İstemekte En DoqaL Hakkımız, İyi FoRumLaR, , ,
(=XşifaXX=)
(=XşifaXX=)
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Drowxwinks yazdı:1, Si BuRayı TaRtısmak İçin Uyqun BuLmuyoRum, 2, Si İstesende İstemesende Zaten SeninLe TaRtısmam Cünkü BenmLe TaRtıscak Sewiyeye qeLmedin Daha DRacuLa Bunu Sana Daha Öncede SöLemiştim, Eminim Bu yoRumuda Kendini DenetLemek İçin yazmısındıR,yoq İLLa TaRtıscam Diyosan yaRaR Abin (Qyundan) Bana ULassın Sen BenmLe Muhattap QLacak KadaR Büyümedin Daha, İyi FoRumLaR. . .
Nasıl yani sen daha mı üstünsün? Bunu düşünme hakkını kendinde buluyorsan bence daha alçaksın. Başkasının işine burnunu sokmak gibi oldu ama yazamadan edemedim.