ARtık BiRiLeRinin Bakması qeRek...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Drowxwinks
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ARtık BiRiLeRinin Bakması qeRek...

Mesaj gönderen Drowxwinks »

Eskiden FoRuma qiRdiqimde Cıkmak İstemezdim Şimdi İse BakıyoRum FoRumun KLan Sohbetinden FaRkı KaLmamıs, qeReksiz KonuLaRLa DoLu, Kimisi İse KüfRediyo Ve Siz KonuLaRı QLduqu qibi BıRaqıyosunuz Size Bu yetkiyi VeRen Ama DoqRu Suc Sizin DeqiL Suc Size Bu yetkiyi VeRen AşşaLık HeRifte K.byın İyi ForumLaR. . .

(=XşifaXX=)
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

Re: ARtık BiRiLeRinin Bakması qeRek...

Mesaj gönderen Draculax »

Drowxwinks yazdı:Eskiden FoRuma qiRdiqimde Cıkmak İstemezdim Şimdi İse BakıyoRum FoRumun KLan Sohbetinden FaRkı KaLmamıs, qeReksiz KonuLaRLa DoLu, Kimisi İse KüfRediyo Ve Siz KonuLaRı QLduqu qibi BıRaqıyosunuz Size Bu yetkiyi VeRen Ama DoqRu Suc Sizin DeqiL Suc Size Bu yetkiyi VeRen AşşaLık HeRifte K.byın İyi ForumLaR. . .

(=XşifaXX=)
Gereksiz konu ve Türkçeyi kötüye (O=Q) kullanması nedenı ıle konu Kilittt !!
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

30 Min. Terk
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Drowxwinks
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

1, Si BuRayı TaRtısmak İçin Uyqun BuLmuyoRum, 2, Si İstesende İstemesende Zaten SeninLe TaRtısmam Cünkü BenmLe TaRtıscak Sewiyeye qeLmedin Daha DRacuLa Bunu Sana Daha Öncede SöLemiştim, Eminim Bu yoRumuda Kendini DenetLemek İçin yazmısındıR, ;) yoq İLLa TaRtıscam Diyosan yaRaR Abin (Qyundan) Bana ULassın Sen BenmLe Muhattap QLacak KadaR Büyümedin Daha, İyi FoRumLaR. . .

(=XşifaXX=) :arrow:
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

Adam haklı ama hala q kullanıyosun Türkçe konuşun ya Q Ne o yerinede Q Kulanıyosunuz k yerinede q
Resim
Resim
xbuyuxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xbuyuxx »

sedo bırak bu sıpayı zamanında yaptıklarımız cok koymus buna her hal daha acısını cekiyo uqrasma konusur konusur susar senn buna cewap vermen bile hata :lol:
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Draculax »

Drowxwinks yazdı:1, Si BuRayı TaRtısmak İçin Uyqun BuLmuyoRum, 2, Si İstesende İstemesende Zaten SeninLe TaRtısmam Cünkü BenmLe TaRtıscak Sewiyeye qeLmedin Daha DRacuLa Bunu Sana Daha Öncede SöLemiştim, Eminim Bu yoRumuda Kendini DenetLemek İçin yazmısındıR, ;) yoq İLLa TaRtıscam Diyosan yaRaR Abin (Qyundan) Bana ULassın Sen BenmLe Muhattap QLacak KadaR Büyümedin Daha, İyi FoRumLaR. . .

Türkçeyi Söktügünde Seni Belki adam yerine koyup konusabilirim
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
xbuyuxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xbuyuxx »

la sedo sen bu konuyu actın adamlar artık tartısma yaratcak konuları kaldırıyo naptn sen bunlara x
Kullanıcı avatarı
Drowxwinks
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

SanmıyoRum Ama , EqeR qeRcekten BöyLe BiR Şeye Sebep QLmussam Ne MutLu Banaki BöyLe qüzeL BiR Şeye Sebep QLmusum, SanaL QLabiLiR Ama SaatLeRçe Bu QRtamın İçinde BuLunuyoRuz , Ve İçinde BuLunduqumuz QRtamda KüfüR , TaRtısma , AnLamsız - qeReksiz V.b KonuLaR İstemiyoRuz Bunu İstemekte En DoqaL Hakkımız, İyi FoRumLaR, , ,

(=XşifaXX=)
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Drowxwinks yazdı:1, Si BuRayı TaRtısmak İçin Uyqun BuLmuyoRum, 2, Si İstesende İstemesende Zaten SeninLe TaRtısmam Cünkü BenmLe TaRtıscak Sewiyeye qeLmedin Daha DRacuLa Bunu Sana Daha Öncede SöLemiştim, Eminim Bu yoRumuda Kendini DenetLemek İçin yazmısındıR, ;) yoq İLLa TaRtıscam Diyosan yaRaR Abin (Qyundan) Bana ULassın Sen BenmLe Muhattap QLacak KadaR Büyümedin Daha, İyi FoRumLaR. . .

Nasıl yani sen daha mı üstünsün? Bunu düşünme hakkını kendinde buluyorsan bence daha alçaksın. Başkasının işine burnunu sokmak gibi oldu ama yazamadan edemedim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön