OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Mesaj gönderen sokan28 »

Extremexcrazy yazdı:Arkadaşlar Ben İlk Başladığım Dönemde Kukalcıda Başlamıştım.O Zamanlar XxXTheXXXMaNYaKXxX vardı Tanıyan Bilir Belki.Hikayemi .Sunayım;
Oyuna ilk başladığımda aDaÇaYı diye bir adam vardı 29 lvl ben sordum ona nasıl oynanıyor diye,o bana yeteneklerden en başta ortadakine ver daha seri vurur diye falan taktikler verdi ilk 18 lvlimi o yapmıştı ona çok teşekkür ederim.Fakat sonradan onu hiç ama hiç göremedim halen dahada görmemekteyim:)Sonra ben geliştim 24 LvL'dim tılsım açıldı Önce salon görevim vardı tabi gideceğim ilk önce salondu.adamlar yığılmış bağırıyorlar SALON KALKIYOR!SALON KALKIYOR diye diyorum nasıl kalkar arkadaşım bende salona gideceğim.Ben o zaman şu şimdiki ruh taşı varya lab.dan çıkmak için orda sağa giden koridorda parmaklıklar var ordan giriliyor salona biliyordum.Açılında o parmaklıklar giriyorsun:Do parmaklıkların başında 3.5 saat beklediğimi bilirim açılsında gireyim diye:Dsonra dolaşırken Yukarda Belirttiğim XxXTheXxXMaNYaKXxX ile tanıştım,meğer biz aynı şehirliymişiz rizeliymişiz.Sonra tanıştık Adıda sedat tı zaten çoğunuz tanırsınız,Bu bana dedi gel yapacağız görevini fullmanyak vardı akdenizli falan onlarda geldi bunalrın 3 ü indi sedat abiden geldi hayırlı haber ilk ben vurdum dedi sonra fullmanyak falan kemişler ben LvL atladım gittim verdim.(PSiCoMaNYaK vardı oda bana çok yardımcı olmuştur zamanında saolsun ama şimdikiyle karıştırmayın şimdikini tanımıyorum.)

eminönündeki çarımın adı:CaNaVaR-ccANaVaRGeNÇLiK Kuklacıdakinin adı:rizeliaslan idi.

Bu arada şunuda belirteyim ben rizeliaslan ın eski sahibiyim şu aralar türeyen rizeliaslanla karıştırmayın daha doğrusu oda benim çarımdı fakat soyulduktan sonra adam hırsızlık yapmış lonca soymuş ben o soyulduktan sonra oyunu bıraktım son 3 ay içerisinde geldim ilk önce Extremexarduous adlı hesabı açtım Sonra o hesap bugda kaldı geri almaya çalışyorum.aklıma lonca açmak geldi şimdi Extremex... loncasının sahibiyim.Bu arada belirteyim rizeliaslan adlı çarımı ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM hırsızlık yaparak geri çaldım ama bu ilk ve tek hırsızlığımdır sonra bu çarı sildim.Nereden baksanız oyunun neredeyse en iyi ve en zengin çarlarındandı üstü bomboş fakat 4 çarda yaklaşık 900 m para ve tüm çarların kasasında ne item ararsanız vardı adam ne diye saklıyordu bilemiyeceğim.Ben sadece Vatanxlyder i üzdüğünü biliyorum zaten kendisinede söyledim rizeliaslan ın çarını sildinm diye.Bu arada item ve paraları neden kendi çarıma atmadığımı söyleyeyim;ben zaten çarımı çaldırmış olsam bile çalıp bir hırsızlık yaptım itemelri alsam 2.hırsızlığım olacaktı dayanamadım vicdanıma yenilip sildim çarları OYUN BİR PİSLİKTEN KURTULDU hayırlı olsun diyorum.Bana oyun içinde Extremexcrazy ve Extremexbüyücü adlı isimlerle ulaşabilirsiniz.Bu arada yeni birisi çıkmış o çarlar bana ait diyon külliyen yalandır kanıtı olan çıkıp kanıtlasın ben çalmadım zaten çarlar bana ait...
Senin dediğin serdar (sedocraft - SedoQantiArZ) ?
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
sweetkiller
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sweetkiller »

Benm Başlangıc Hikayemde Sitede Dolaşırken Gördm İlk MMPORG Oyunu Türk Yapımı Filan Merakdan indrdm Ve Basladım İlk Betadan Basladm Ama Eminönünde Sadece 9 levele kAdar Kasmıstım Sonra Sıkıldım Sildm 4 5 Ay Sonra Bida İndrdm Bu Kez Kuklacıda Açmıstım Beta Daha Yeni Bitmi Meteor Gelmiş O Zmnlardı İlk Önce 10 20 İsim Denedm Olmadı Sinirden çarmn ADINI Saçmaladım 15 Levele Kadar Geldm Sildm Sonra Xsweetxkillerx i aÇTIM Ve Hala Devam Ediyorm Suanki Çrm Charismaticxboyx Eskilerden Bir Çok Kişi Tanır Beni İlk Vs Taktiklerimide Sedat(XxXTheManYakXxX) Dan Öğrendm. Böylece Bir Serüvene Baslamıs Olduk İşte :D
Kullanıcı avatarı
Rockergirl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rockergirl »

Benim Oyuna Başlama sebebim bi arkadşım o dedi aga bak mükemmel bi oyun buldum türk oyunu dedi bende merak ettim girdim. Sonra her neyse 29 leveller geldi ama ben SAVAŞ ın yanına gidene kadar 15 level zor kastım :) Sonra oyunu bıraktım bi ara tekrar girdim 39 level gelmiş onu tam yaptım üstümü düzdüm 49 leveller geldi :)
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

ben ilk arkadaşlarim tarafin dan başladim ilk onlar yanim da oynayin ca nasi oynanacağini gördüm sonra ben ilk çarim kuklacida hupal sonra recepivedikx açtim ama çari soyup sildiler bi daha açtim bu sefer de çaldilar bende oyunu bi raktim beni bu oyuna başlatanlar eyefouryou/meran joker/kuklaci serious/kuklaci onlarda birakti oyunu onlar face ve msne de geziniyolar :D

Kullanıcı avatarı
Ghazel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ghazel »

Birgün bir indirme sitesinde geziyordum(inn dir.).O zamanlar Türklerle ilgili bi kategori vardı.O kategoride Türklerin yaptıkları programlar,oyunlar,herşey vardı.Hepsini teker teker inceledim.Oyunlar bölümünde ise kaale alınabilecek iki oyun vardı.Biri Kabus 22,diğeri İstanbul Kıyamet Vakti idi.Açıklamasını öyle güzel yazmışlar ki ikisinide indirdim.
Tabi Kabus 22 demo bitirdim.Sonra ikv ye ilk defa yükledim girmeye çalıştım.Tabi o zaman cahilim :) İkv yi açıyorum kendi kendine kapanıyor açıyorum kapanıyor.Meğer güncelleme yapıyor ve oyun res çekiyor muş.Raslantı işte herhalde o zaman oyunu ilk indirdiğim için 4-5 kere kapanarak güncellendi.Bende sinirlendim bozuk oyun diye sildim.Tabi birkaç ay sonra tekrar yükledim.Bu sefer ilk defa girdim.O zaman beta idi.'blacknıght' diye karakter oluşturdum.2-3 level kastım.Oyun çok kasıyordu o yüzden çıktım sildim.Aylar geçti tekrar yükledim.
Benim karaktere baktım bayağı tipsiz yapmışım,onu sildim Blacknıght diye yeni karakter oluşturdum.Daha sonra ikv ateşi beni sardı ve 2 yılı aşkın ikv oynuyorum.Tabi Blacknıght'i sileli çok oldu.Şu an Ghazel'le devam ediyorum..
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

ahh ahh İlklerden büyücü açmıştım :) 10 lwl a kadar büyücüde vurarak kastım vura vura canım çıktı yetenekleri bilmiodum.1 ay falan sürmüştü 10 lwl a gelmem :D
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Drakath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Gora

Mesaj gönderen Drakath »

ben bu oyunu mynette okey atarken gördüm ilgimi çekti ilk günü indirdim kurdum oyun ben baya bi sardı ilk büyü açtım

sonrasında oyunda çok ilgimi çeken şeyler oldu taş kanat bunlardan biriydi ben o sıralar baya bi zengindim. 4 25lik vardı kurt adamı tek kesebiliodum(o zaman ki tabi 49 lvl olan)işte ben 29a uzatıldığında oyunu bıraktım kardeşim oynamaya başladı işte benim üyeliğimde şu plus paket saolsun baya bi kasmış sonra bende tekrar başladım 39da kardeşim anıl ile öle gitti işte daldan dala bi hikaye ama ilk gününü hiç unutmam oyunda hiç birşey göremiodum sadece gri bi grafik o oyunun ilk gününde oluşmuş bi hataydı fare kesiodum. bide biz bünyeye fln kendimiz verioduk ben bünye zeka vermiştim o sıra savaşcılar kesemiodu benixD aahhh ahh baya bi zengindim bankamda krip vardı o zmn kripin değerini bilen varsa millet kripaz için ev araba vadedicekti nerdeyse;) o zaman ki klan savaşları bundan daha fenaydı ismetle handan baya bi yakındı handan çarşının yanındaydı ismet bankanın oralarda.
Sssslice!
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

aslında benim baslamgıc hikayem Anadoludoluyum sayesinde tam deil nese anlatmim bana darılırsınız yoksa ;) uzun bir hikiayem daha var coqqqq uzun anlatırsam çeneniz yorulur =)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
laglagxallperen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen laglagxallperen »

yanılmıoysam skytturkte tanıtımını görmüştüm ilgimi çekti xD indirdim oynadım liseye başladdımmda oynamaya başlamıştım şu an lise 3 teyim:)
karakterlerlim:Efsanexallperen allperen Laglag Allperen Kılavuzxkarga Efsanelerölmez Duffyxduck sonra yeniden Laglag Allperen (takıntılıyımda biraz) :)
şu an oynadıım karakterler: Laglag, Efsanexarven bide Bugsxbunny ( gerçi bu mertin çarı ama oda bnmkinde oynuyo)
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RunsaA »

hahaha elime sağlık iyi bi konu açmışım....

Evet DEVAMINI BEKLİYOTUZ SUNUCUDA NERDEN BAKSAN 10BN KARAKATER VAR VE YARISI SİZİN 2.3. HATTA 5.6 .ARLARINIZLA DOLU Xd devam edin konuya xD

bu arada dikkatimi çekti yazanların hepsi betadan beri oynuyo ve bi reklam sayesinde tanışmışlar oyunla ne güzel...

GÜNCELL...
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT

“Genel Sohbet” sayfasına dön